PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw E39 Ses sistemi tavsiye

berkayoz
17-12-2017, 15:08
Merhabalar e39 kasa 5 serisi aracım var aracımda orjinal dsp ses özellikli sistem var aracıma orjinal ünitesi kalıcak şekilde ses sistemi kurmak istiyorum e34 aracımdan kalan ses sistemi var elimdeki ekipmanlar şöyle

Alpine PMX-F640 4 kanal amfi

13cm infinity reference serisi 4 adet hoparlör

25 cm alpine pasif subwoofer

xetec mono amfi

tam anlamıyla istediğim olay şu aracın orjinal teyp'i durucak sadece bluetooth üzerinden şarkı dinlemek istiyorum araçtaki teyp ile herhangi bir müzik dinlemek istemiyorum elimdeki sisteme bluetooth özellikli dsp bir işlemci eklemek istiyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Drive Fast
17-12-2017, 15:11
Benim bildiğim araçtaki orijinal dsp sistemi gayet güzel ve tatminkar siz bir sorun mu yaşadınız

E46
19-12-2017, 15:22
Merhabalar e39 kasa 5 serisi aracım var aracımda orjinal dsp ses özellikli sistem var aracıma orjinal ünitesi kalıcak şekilde ses sistemi kurmak istiyorum e34 aracımdan kalan ses sistemi var elimdeki ekipmanlar şöyle

Alpine PMX-F640 4 kanal amfi

13cm infinity reference serisi 4 adet hoparlör

25 cm alpine pasif subwoofer

xetec mono amfi

tam anlamıyla istediğim olay şu aracın orjinal teyp'i durucak sadece bluetooth üzerinden şarkı dinlemek istiyorum araçtaki teyp ile herhangi bir müzik dinlemek istemiyorum elimdeki sisteme bluetooth özellikli dsp bir işlemci eklemek istiyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

audison bit play hd yi incelenizi tavsiye ederim 250 Gb hafızası var adroid yada iosla uyumlu.

berkayoz
20-12-2017, 11:04
audison bit play hd yi incelenizi tavsiye ederim 250 Gb hafızası var adroid yada iosla uyumlu.

sadece bit play hd oluyor mu yoksa bit one 'da gerekli midir?