Orijinalini görmek için tıklayınız : Talisman 1,6 Icon EDC (130hp) inceleme
egemenerenk
18-12-2017, 12:55
Selamlar, bu hafta Talisman inceledik, video başında ses ile alakalı ufak sıkıntılar var şimdiden kusurumuza bakmayın, ilerleyen dönemde daha kısa ama net bilgiler veren videolar ile karşınızda olacağız, iyi seyirler, teşekkürler :)
Renault Talisman İnceleme - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sP5TB713m2Y)
Biraz izleyeyim dedim ama dayanamadım. Ses sorununu çözememişsiniz. Şoförün konuşma sesi geliyor arkada oturanların sesi gelmiyor. Zaten şarkı geçişlerinde ses aniden patlıyor falan. Aracı sürerek anlatan arkadaşın Türkçesi de eklenince dayanılmıyor kusura bakmayın..
Grimlord
18-12-2017, 13:11
Benim gözüm arkadaki arkadaşlara takıldı, sürekli sırıtıyorlar. Sanki çekimden haberleri yokmuşta geçerken uğramış gibiler :D
egemenerenk
18-12-2017, 17:05
Yorumlarınız için teşekkürler, ses konusunda haklısınız bir türlü ayarlayamadım maalesef, çift mikrofona döneceğiz bundan sonra arkaya birileri gelecekse, ne kusuru izleyici yorumları almadan düzelmiyor hatalar teşekkür ederim :) (bomberr)
Aslında çekim yokmuş havası istiyoruz tam olarak kendimizi rahat ifade etmek için ama sırıtma işi gerçekten hoş durmamış zamanla onlarında düzelecektir inşallah, teşeklürler :) (grimlord)
hddsheriff
18-12-2017, 17:08
Pis arabayla gece inceleme videosu çekilmez
egemenerenk
18-12-2017, 21:53
Pis arabayla gece inceleme videosu çekilmez
Araba çekime başlamadan hemen önce tarafımca yıkandı, yoldaki birikintiler yüzünden çekim alanına kadar çamur oldu
hddsheriff
18-12-2017, 23:00
Araba çekime başlamadan hemen önce tarafımca yıkandı, yoldaki birikintiler yüzünden çekim alanına kadar çamur oldu
aracın dışından bahsetmiyorum , sürücü tarafı paspas ve çevresi çamur içinde.
Uğraşmışsınız elinize sağlık ama zaten yapılmış ve hala yapılmakta olan şeyler yerine daha yaratıcı birşeyler yapsanız daha mantıklı olur.
1 kamera koyup araba videosu çekme konusunda ekmeğini yiyen yedi bile.
Banu ile Mehmetin otomobil versiyonu gibi olmus.
Tarziniz farkli. Yeni fenomen siz olabilirsiniz
egemenerenk
19-12-2017, 19:29
Uğraşmışsınız elinize sağlık ama zaten yapılmış ve hala yapılmakta olan şeyler yerine daha yaratıcı birşeyler yapsanız daha mantıklı olur.
1 kamera koyup araba videosu çekme konusunda ekmeğini yiyen yedi bile.
bunları alıştırma olarak görüyoruz şuanda, tarz vs değişeceğinden emin olabilirsiniz, çok teşekkürler
egemenerenk
19-12-2017, 19:30
Banu ile Mehmetin otomobil versiyonu gibi olmus.
Tarziniz farkli. Yeni fenomen siz olabilirsiniz
teşekkürler :D :D
Emek vermişsiniz tamam, ama teknik bilgilerden emin değilseniz hiç dillendirmeyin.