PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : instagram story sorunu

Bluttbeton
20-12-2017, 20:27
instagram hikayeler bölümüne hikaye yüklemeye çalışltığım zaman özellikle gece video eklerken videonın fps si çok düşük oluyor yani 25 sn lik bi video yavaş yavaş ilerliyor fakat gündüz de hiç bir sorun yok sadece ışık azaldığın da yapıyor Telefon lg V10 60 snapchatde bi sorun yok geceleri sadece instagram da oluyor,telefon normalde 60 fps video çekiyor gel gör ki instaya bişeler atacan sorun çıkarıyor.
sorunun halen ne olduğunu çözemedim,programın en son güncellenmesi alındı yalnız telefon halen android 5.1.

CVK
20-12-2017, 20:43
Gece ayarı gibi birşey vardı o açık olmasın? :)

Bluttbeton
20-12-2017, 20:48
o ayar yeri nerde ? :D

CVK
20-12-2017, 21:47
http://www.hellobilello.com/wp-content/uploads/2017/02/3.png

Grimlord
20-12-2017, 22:07
Ben de bir soru sorayım madem konu açılmış :D

millet peşpeşe 10 tane hikaye ekliyor, ben bir hikaye ekledikten sonra başka birşey ekleyemiyorum, sadece Iphone kullancılarına has bişey mi acaba? Androidde bulamadım ekleme yerini

Bluttbeton
20-12-2017, 22:39
Night mode bende yok en son sürüm yüklü

Runo
20-12-2017, 23:24
Benim de instagramla sorunum var. Çok yakın bir arkadaşımın hikayelerine ne ben mesaj atabiliyorum ne o benim hikayelerime cevap verebiliyor. Göndere basınca Gönderlemedi uyarısı veriyo. Bu sadece birbirimize oluyo başka kişilerle sorun yok acaba problem nedir ?

-hikaye gizleme vs yok, herhangi bir engelleme işi yok, bir anda oldu bu. Birbirimizi listeden çıkardık tekrar ekledik yine düzelmedi. Varsa bunun bir çözümü çok güzel olur. İnternette araştırdım ama başına gelen yok

SpeedlinE™
20-12-2017, 23:54
Ben de bir soru sorayım madem konu açılmış :D

millet peşpeşe 10 tane hikaye ekliyor, ben bir hikaye ekledikten sonra başka birşey ekleyemiyorum, sadece Iphone kullancılarına has bişey mi acaba? Androidde bulamadım ekleme yerini

https://i.hizliresim.com/2EAXJq.png

ilk hikaye eklendikten sonra böyle gözüküyor abi daha sonrasında sol üstte kırmızı ile çizdiğim yere tıklayıp yeni hikayeler eklenir

Grimlord
21-12-2017, 00:14
Eyvallah dostum saolasın :) Ben hep aynı butonla ekleniyor sanıyordum

eregli42
21-12-2017, 03:07
Eyvallah dostum saolasın :) Ben hep aynı butonla ekleniyor sanıyordum

ekranı sağa kaydır direkt hikaye ekleme şeysine geçiver fenomen olmadığımızdan çok sonra öğreniyoruz böyle şeyleri :D

Vtec21
21-12-2017, 08:12
Ekstra olarak bende birkaç şey sormak istiyorum Instagram ile ilgili. :)

Uzun zamandır bu durum bende var. Telefondan mı kaynaklı yoksa başka birşey mi bilmiyorum ama, yaklaşık 10 dakika Instagram'a takıldıktan sonra aşırı kasmalar oluyor. Ekran kartı driver'ı yüklü olmayan pc'ler gibi aynen. :confused: Uygulamadan çıkıp 5 dk falan bekleyip, öyle giriyorum daha sonra düzeliyor fakat yine belli bir süre sonra tekrar kasmalar başlıyor. Silip tekrar yükledim uygulamayı, yine aynı durum.

Ayrıca hikaye paylaşırken bazı arkadaşlarımda görüyorum mesela diyelim herhangi bir video veya müzik paylaşılıyor, ardından 2nci hikayeye geçtiğimde 1nci paylaştığı hikayenin devamı paylaşılıyor. :soru:
Neyi, nereden kesip biçimleyip düzenliyorsunuz? Nasıl oluyor? :D

Teşekkürler. :)

BurakYozgat.
21-12-2017, 08:15
Ben de sorayım bari yav bu hikayelerin izlenme sırası neye göre belirleniyor net bilen var mı ? :D

Kafamda deli senaryolar kurmaya başladım sıralama çok sinirimi bozuyor :D

Abacus
21-12-2017, 08:47
Ben de sorayım bari yav bu hikayelerin izlenme sırası neye göre belirleniyor net bilen var mı ? :D

bir sürü rivayet olmakla beraber tüm dünyanın merak ettiği bir sır konusu :D
en üstte olanlar genelde hiç foto beğenmeyip profiline çok girenler (stolkçu) diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilinmez.

Abacus
21-12-2017, 08:56
Ekstra olarak bende birkaç şey sormak istiyorum Instagram ile ilgili. :)

Uzun zamandır bu durum bende var. Telefondan mı kaynaklı yoksa başka birşey mi bilmiyorum ama, yaklaşık 10 dakika Instagram'a takıldıktan sonra aşırı kasmalar oluyor. Ekran kartı driver'ı yüklü olmayan pc'ler gibi aynen. :confused: Uygulamadan çıkıp 5 dk falan bekleyip, öyle giriyorum daha sonra düzeliyor fakat yine belli bir süre sonra tekrar kasmalar başlıyor. Silip tekrar yükledim uygulamayı, yine aynı durum.

Ayrıca hikaye paylaşırken bazı arkadaşlarımda görüyorum mesela diyelim herhangi bir video veya müzik paylaşılıyor, ardından 2nci hikayeye geçtiğimde 1nci paylaştığı hikayenin devamı paylaşılıyor. :soru:
Neyi, nereden kesip biçimleyip düzenliyorsunuz? Nasıl oluyor? :D

Teşekkürler. :)

android için play den story cutter for Instagram uygulaması iş görüyor :)

Vtec21
21-12-2017, 09:12
android için play den story cutter for Instagram uygulaması iş görüyor :)

Teşekküler, deneyip bakalım. :)

BurakYozgat.
21-12-2017, 09:17
bir sürü rivayet olmakla beraber tüm dünyanın merak ettiği bir sır konusu :D
en üstte olanlar genelde hiç foto beğenmeyip profiline çok girenler (stolkçu) diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilinmez.

En üstte takip bile etmediğim eski hatun :D peşinde takip ettiğim eskiler sıralı :D içimi mi okuyolar ona göre mi sıralıyolar şaşkınım :D

Abacus
21-12-2017, 09:35
En üstte takip bile etmediğim eski hatun :D peşinde takip ettiğim eskiler sıralı :D içimi mi okuyolar ona göre mi sıralıyolar şaşkınım :D

en azından kim takip ediyor onu biliyorsun benimkilerde bir sürü fake hesap izliyor
at izi it izine karışıyor bende :D :D

Bluttbeton
21-12-2017, 13:10
güncelling halen bi çözüm bulamadım var mı düşüncesi olan ?

AyrtonSenna
21-12-2017, 15:04
Allah başka dert keder vermesin

AdemAr
21-12-2017, 23:21
Benimde bir sorunum var bende story atarken anket kısmı çıkmıyor aynı telefondan başka hesaba girince onda çıkıyor ama kendi hesabımda çıkmıyor .

Gearbox
21-12-2017, 23:48

Birisinin bu ise aciklik getirmesi lazim.. Cok arada kaliyor insan :D