Orijinalini görmek için tıklayınız : En uygun jant+lastik kargosu
Ankarada ikamet ediyorum; düzceden jant lastik alacağım. en uygun ne ile gelir fikri olan? konu yanlış yerdeyse taşınabilir.
Grimlord
21-12-2017, 16:48
Ben Sakarya'dan 4 jantı 60 liraya getirttim, satıcı arkadaş saolsun kutulayıp nakliye firmasına vermiş. Tırın kasasına çıkıp kendim aldım. :D Ostimdeydi firma.
Bence sen de böyle yapabilirsin, diğer kargo firmaları ve ptt ile astarını geçer.
Sürat Kargo üye olup alınan karta bakiye yükleyerek gönderme. PTT'den bile ucuza gelir
Ben Sakarya'dan 4 jantı 60 liraya getirttim, satıcı arkadaş saolsun kutulayıp nakliye firmasına vermiş. Tırın kasasına çıkıp kendim aldım. :D Ostimdeydi firma.
Bence sen de böyle yapabilirsin, diğer kargo firmaları ve ptt ile astarını geçer.
Sürat Kargo üye olup alınan karta bakiye yükleyerek gönderme. PTT'den bile ucuza gelir
sitesinden biraz bakındım da, hoş geldin 50 isimli kargo paketleri mevcut. %41 indirimli olduğu söyleniyor. siz bu şekilde bir kargo gönderimi/alımı yaptınız mı?
sitesinden biraz bakındım da, hoş geldin 50 isimli kargo paketleri mevcut. %41 indirimli olduğu söyleniyor. siz bu şekilde bir kargo gönderimi/alımı yaptınız mı?
Alımı yaptım. Güzelce paketlenmiş spoiler Ankara’dan- İzmit’te adrese teslim 8,5TL ödenmiş olduğunu gördüm. Kargom gönderici ödemeliydi. Sürat indirimi alıcı ödemeliye uygulanmıyor diye biliyorum
Slipshod
21-12-2017, 19:56
istanbuldan ben de jant lastik takımı aldım. şu an arkadaşın evinde duruyor. aynısını ben de istanbul-nazilli için araştırıyorum. önerilere açığım.
_driver_
21-12-2017, 20:00
Otobüs firmalarından gönderim yapabilirsiniz muavine 50-60 lira verdiğinizde her türlü yardımcı olurlar
free-hifi
21-12-2017, 20:22
Otobusculer yemiyor acil trabzon a lastik göndermem lazımdı bagaj da yer yok dedi koltuğa koyacagim 120 lira mi aldı . Tanıdık olduğu halde
Slipshod
21-12-2017, 20:32
aynen onlar da gözünü açmış. arkadaş sormuş otobüslere de yolcu bileti 90-95 lira olan yere 125 lira fiyat çekmişler. çok yer kaplıyormuş güya. ulan ustuste koysan çapı 60 uzunluğu 80cm olur.
furkanlekesiz
22-12-2017, 10:00
Anlaşmalı kargo şirketlerinde anlaşmadan anlaşmaya fiyatlar değişebiliyor abi. Biz n11 gittigidiyordan ürün satıyoruz sürat kargoyla anlaşmamız var istanbuldan Kayseri’ye 4 tane jant için 40 küsür Fiyat çıktı satın aldığım kişinin esnaf arkadaşının Aras kargoyla anlaşması varmış 30 liraya geldi jantlar. Ambar kargolar da ucuza geliyor bu arada. Bence tanıdık vs anlaşmalı kargoyla hallet abi
Ambarlardan da fiyat alın
orkuteren
22-12-2017, 15:12
ben izmirden sakarya ya tanesi 12 tl den fiyat aldım
Otobusculer yemiyor acil trabzon a lastik göndermem lazımdı bagaj da yer yok dedi koltuğa koyacagim 120 lira mi aldı . Tanıdık olduğu halde
Kemerini de bağlasaydı bari ulan ne üçkağıtçı milletiz ya :D
SÜrat kargo üyelik kredikartı ilepaket alın 300tl lik 90*72*52 boyut 72 kg kargoyu 98 tl ye gönderdim eskişehir mardin arası
Slipshod
22-12-2017, 22:04
bu sürat kargo üyeliğini nasıldır? ön ödeme falan durumu mu oluyor yoksa üyelik alıp kargoyu göndermesek de olur mu?
Mikrop_Ali
23-12-2017, 09:23
Şaşmaz da Ankara kargo var çok uygun geliyor fiyatlar
kalipson
23-12-2017, 09:39
Şaşmaz da Ankara kargo var çok uygun geliyor fiyatlar
4 lastik Ankara'dan İstanbul'a kaça mal olur acaba? Tahmininiz var mı?
Antalyadan Ambar ile 4 jant 2 lastik 40 tlye geldi.
tayreep_john
23-12-2017, 11:12
kargokar diye bir firma var oda araç parçalarını baya ucuza yolluyor bulunduğunuz şehirde varmı diye bi bakın önce..
Slipshod
23-12-2017, 13:16
ben bu jantları çuvala koydurup getirteceğim diyelim. desi hesaplamasını nasıl yapıyorlar. jantın çapı 60 cm desek yukseklik 80 cm dediğimizde (60x60x80)/3000 dediğimizde 96 desi çıkıyor. ama jant çuvalda gidecek yani formu silindir şeklinde olacak. silindirin desisini hesaplasak (30x30x80)/3000 dersek 24 desi çıkıyor yani 4 katı. yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. eğer direk kare şeklinde düşünüp hesaplarsa dağlar kadar fark çıkıyor fiyatta. kargocular bunun hesabını silindirik olarak hesaplayabilirler mi? yoksa direk kare olarak hesaplayıp geçerler mi? bu arada ptt kargo 25inden itibaren yılbaşına özel %25 indirim yapıyormuş bilginize.