Orijinalini görmek için tıklayınız : Petlas mı-Matador mu (kış lastiği)
PiscocuK
22-12-2017, 16:46
Selamlar
Kuzenim yarın kar lastiği alacakmış bana sordu bende hiç anlamam diyerek sizlere sormak istedim
Kış lastiği için petlasmı yoksa matadormu alayım diyor 160 TL/adet bütçesine uygun
14" boyutunda olacak ve kullanılacak araç kia rio
Teşekkürler
hepsiburada da 14 nokian kışlık lastik şuan indirim 160 küsür lira ya geliyor. Ben olsam nokian alırdım kalite olarak bu iki lastikten de fazla üstün :)
PiscocuK
22-12-2017, 17:15
hepsiburada da 14 nokian kışlık lastik şuan indirim 160 küsür lira ya geliyor. Ben olsam nokian alırdım kalite olarak bu iki lastikten de fazla üstün :)
bende lassa buldum aynı paraya ama onları alıp taktırmak var en az 30-40 TL sök tak parası alırlar
160 TL nin içinde sök tak dahil
altugkocer
22-12-2017, 17:21
Petlasın kışlıkları benim beklentimin üstünde çıkmıştı. Snowmaster modeliydi sanırım.
bende lassa buldum aynı paraya ama onları alıp taktırmak var en az 30-40 TL sök tak parası alırlar
160 TL nin içinde sök tak dahil
3 kuruş fazla olsun nokian olsun :D
gokhankenar
23-12-2017, 00:26
Lassa 195/65R15 91H Snoways 3 Oto Kış Lastiği (Uretim Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/lassa-195-65r15-91h-snoways-3-oto-kis-lastigi-uretim-yili-2017-p-OTLSTLAS212960?magaza=%C4%B0zmir%20Oto)
Bu lastiği sipariş etmeyi düşünüyorum. Fİyat epey uygun geldi nasıldır sizce ?
Iki kere yazmisim edit :)
Petlas ab etiketi degeri olarak bile snowwaysden üstün. gokhankenar
Markadan ötürü çekinmeyin petlasi 4kis kullandim Uludağ dahil cikarken 1kere yuzumu kara cikartmadi, yağmurda ve karda gayet başarılı parasinin sonuna kadar hakkini veriyor
Leonardo
23-12-2017, 04:15
Petlastan cok memnun kaldim oneririm diger markayi duymadim.
Petlasin kisliklari basarili :)
1 kış geçirdim petlas kar tipi ile beni üzmedi
denizhandinc
23-12-2017, 18:51
mk7 golf ile yazlık petlaslarla gecen kıs karda catır catır bayır cıkmıslıgım var. F/P olarak Petlas iyidir benim gözümde.
Petlas snowmaster w651 kullanıyorum çok memnunum
Nexen taktırdım.1 aydır kullanıyorum gayet memnunum.Tavsiye ederim.
kalipson
23-12-2017, 21:50
Ben de 3 sene önce Megane RS'imde kullanmıştım. Memnundum açıkçası. Şimdi yine Petlas alabilirim ama yazılan yorumlara ve fiyatlara bakıldığında şimdilik Sava açık ara önde geliyor. Muhtemelen Sava alıp geçecem.
burdan fikir edinebilirsin kardeşim
http://www.techturkey.com/forum/yol-tutu-and-aktarma-ve-frenler/70466-lasti-tavsiye-37.html#post8423157
Petlası bu akşam Uludağ'a çıkarken tekrar test etme imkanı buldum. Arkadaşımla geçen sene kış lastiklerini beraber aldık. O michelin alpin aldı, ben petlas snowmaster aldım. O yolda kaldı, benim arabaya geçtiler, çatır çatır çıktık. O da petlas alcak şimdi :)
kalipson
24-12-2017, 00:15
Petlası bu akşam Uludağ'a çıkarken tekrar test etme imkanı buldum. Arkadaşımla geçen sene kış lastiklerini beraber aldık. O michelin alpin aldı, ben petlas snowmaster aldım. O yolda kaldı, benim arabaya geçtiler, çatır çatır çıktık. O da petlas alcak şimdi :)
Paraya kıyıp Michelin Alpin mi alsam ikilemine son verdiren yorumlardan biri de bu olsa gerek :)
Teşekkürler :)
PiscocuK
24-12-2017, 00:52
Tesekkurler arkadaslar
Soz dinledik petlas aldik :)
Paraya kıyıp Michelin Alpin mi alsam ikilemine son verdiren yorumlardan biri de bu olsa gerek :)
Teşekkürler :)
Hatta şöyle bir dipnot geçeyim, araç farkı da söz konusu değil, ikimizde de F20 var.
her ikisinide kullandım fiyatları cok yakındı
matador kullandıgım aracımda abs yoktu oyuzden fren mesafesini petlasla karsılaştıramam kullandıgım zamanlar da tutunması güzeldi
eskişehirde kar olmasa bile buzlanma cok olur biraz konusan bi lastikti kötü lastik degildi ama matador ikinci sınıf bir alman sonuçta
şimdi 2 yıldır petlas kullanıyorum buda konusuyor ama yol tutuşu ve duruşu birazdaha iyi gibi
sonuçta kendini ispatlamaya çalışan yerli marka petlas+
mirafiori
04-01-2018, 11:23
Bir lastikçi olarak iki marka arasında kaldıysanız Matador tercih edin derim