Orijinalini görmek için tıklayınız : Kars milli eğitim müd. HK.
Az önce bir arkadaşım ile telefon görüşmesi yaptım, kendisi sosyal projelerde sıklıkla yer alıyo ve bikaç zamandır kars'taki okullara yardım götürmek istiyodu.
Ama öğrendiğimiz kadarıyla Kars Milli Eğitimi okullara DIŞARIDAN YARDIM ALINMASINI YASAKLAMIŞ!!!!!
Bu doğru mudur acaba ? Teyit edebilecek var mıdır ?
Sinirlerim zıpladı resmen böyle bişey olabilir mi ya ? Dışarıdan yardımı yasaklamak ne demektir ?
Eskişehirde de siyasi meseleler yüzünden bir çok şey milli eğitim tarafından engelleniyor. Doğruysa hiç saşırmam.
Öğretmenlerin bireysel yardım toplamamaları içerikli yazılar bazı il,ilçelerce gönderilebiliyor.Yardımı il MEM'e yollayacağınızı bildirin.Eğer kabul edilmezse valilik yolunu tercih edin.
bende öğretmenim yardım çok yaptırdım eşimn okuluna kendı okuluma neden böyle bir şey yapmışlar ilginç çünkü sosyal yardımların hiçbir zararı yoktur..bunu size kim söyledi
bende öğretmenim yardım çok yaptırdım eşimn okuluna kendı okuluma neden böyle bir şey yapmışlar ilginç çünkü sosyal yardımların hiçbir zararı yoktur..bunu size kim söyledi
arkadaşım bikaç okuldaki öğretmenle görüştüğünde, yardımları bu yüzden kabul edemediklerini ve hatta Ford yardım yapmak istediğinde onu bile kabul edemediklerini iletmişler.
Birebir il milli egitimle gorusmek gerek, yaziyla boyle bir seyi reddemezler, sozlu cevap ise her yoruma acik, belki de usulle ilgili ya da sartlarla ilgili bir sorun olmustur o donemki bagista.. Esim gorev yaptigi okula cesitli dernek vakif bagislariyla kutuphane kurdu, ne ilceden ne ilden izin istendi