Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS192 Tnıtım vlog
onurcanbas
24-12-2017, 18:55
Herkese merhabalar iyi forumlar
Bu hafta Renault clio rs 192 tanıttık.
Herkese iyi seyirler dilerimm:)
https://youtu.be/SBJ0e3f6V9E
Umarım araç sahibi daha hızlı bir araç almamıştır ... İnsanlık ve kendi adına doğru bir karar olur çünki.
Grimlord
25-12-2017, 20:04
Her vites değişiminde elin havaya kalkması hareketi : +15 hp :D
lethaldoze
25-12-2017, 22:36
Bu tarz videolarda nadiren 2-3 saniyelik refleks anlamında trafik olsada bu kadar fazlası itici geliyor insanlara.
Bide gazlama anlarında müzkten aracın sesi hiç duyulmuyor.
Naçizane fikirlerimdi. Emeğinize sağlık.
mertypeR
25-12-2017, 22:47
İnternette incelemesi/testi olmayan bir araba, biraz daha 192rs hakkında bilgiler olsaydı keşke.
Bu denli yol tutan keyifli bir hot hatch makas atarak ziyan olmamalıydı bence, istanbulda boş virajlı yollar varken.
Kısacası daha fazla bilgi detayına girerek daha düzgün gazlanmalıydı bence.
(Bunlar benim fikirlerimdi eleştirilerim de daha izlenebilir bir kanal olmanız içindi)
Kendinizi ifsa eder vaziyette bir makas ibre videosu olmus. Biraz araci tanitsaydiniz disindan icinden bi mazeme kalitesi kontrolu vs alsaydik cok guzel olurdu. Yinede emek verilmis emeklerinize saglik. Arabada gercekten guzel gidiyor masallah.
canimrecepcim
26-12-2017, 08:49
Bu şey olmamış mı ya ?
Tofaşcıların Dunyasına Giriş ( Komedi ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=DGIF4AmdnWs) bunun 2. filmi gibi.
Hepimiz en değerli varlıklarımızla yollarda oluyoruz. Makas atanlara sartsız 1 sene ehlıyetıne el koyulması gerektıgını dusunuyorum.
Makas atmayı herkes bılıyor,marifet degıl. Bu adrenalını bos vırajlı yollarda veya pıstte atılmalı.
Müziğin sesi az biraz daha açmalısın. Yeterince makas atılmamış top speed de tırların arasından makas atılmalıydı.
M U R A T
26-12-2017, 10:21
umarım kimseye zarar vermez
kalipson
26-12-2017, 10:24
Videoya göre araba halihazırda satılmış olması lazım sanırım bu hafta. İnşallah öyledir.
Çekim için ise ses hariç güzel. Elinize sağlık.
Videodan sonra satis iptal olmus :)
Arac guzel ama yanlis ellerde. Type-r ile kıyaslamadan ve kullanim tarzindan belli oluyorki arkadasda typer sevdasi var.
Typer tanitim videsu gelir yakinda :)
Öncelikle elinize sağlık emek vermişsiniz...
Zahmet edip bu yorumlarımıza cevap verir misiniz bilmiyorum. Konuyu açıp gidiyorsunuz. En baştan beri videolarınızı takip ediyorum. Kanalınız kaliteli başlayıp farzetki tayfaya dönüşmeye başladı.
Kullanan arkadaş acemi sanırım 6:40 da ticarinin arkasından sola güzel bi makası vardı orayı kaçırdı sağa yatırdı arabayı orada 2-3 araba zaman kaybetti(!)
Çekimlerini ilk videondan beri takip ediyorum kendini geliştiriyorsun..
i-vtec07
26-12-2017, 16:19
Cekimler güzel ama kadran videolarında falan bana pek hızlı gelmedi araç .
Sahibi ep3 ten güçlü falan dedi de en kısa zamanda denemesini tavsiye ederim :D
Eline sağlık kardeşim
1- Vites atışlarda o el hareketleri kadar itici başka bir şey yok, tofaş mı sürüyorsun diyeceğim ama artık görüyorum tofaş kullanıcıları bile böyle değil.
2- Trafikte makas atmak, yonca da arabanın arkasını getirmeye çalışmalar falan bir sürücüyü iyi sürücü yapıyorsa eleman iyi sürücü Allah var, yada kendisi öyle düşünebilir sıkıntı yok..
Tayfun-E30
26-12-2017, 17:31
burda sosyal mesaj vermenin bir manası yok fakat apaçi arkadaşın acilen araba sürmeyi öğrenmesi lazım yoksa bu heycanla biçer birilerini..
sol aç ne demek?
Keske en azindan arabanin adini dogru yazsaydiniz.. clio rs 197 ;)
aracı kullanan arkdas umarım kımsenın malına canına kastetmeden ders alır ve bırakır böyle arabayı kullanamyı.
kelalper
27-12-2017, 15:38
bu tip videolar bana tamamen vakit kaybı geliyor ve dayanamıyorum izlemeye. Yazık.
erdemköksal
28-12-2017, 12:58
üffff ne kadar hızlı bir renooo nası makas atıyo öle süper bir plotaj gerçekten (yemin ediyorum insanı arabadan soğutuyorsunuz ) böyle devam edin Allah göstermesin birinin veya kendi canınızın yandığı gün daha hızlı olursunuz vicdanınızdan kaçarken:icon13::icon13:
Videoda müzik sesini ayarlamalısın acayip fazla kendimi dj gibi hissettim bir kıs bir aç, arabaya gelince bir tek bana mi 197hp gitmiyor gibi geldi. ep3 typer bunu geçer kimse kusura bakmasın. Emeğine sağlık yine de yaptığınız hareketler trafikte hoş olmasada..
Videoda müzik sesini ayarlamalısın acayip fazla kendimi dj gibi hissettim bir kıs bir aç, arabaya gelince bir tek bana mi 197hp gitmiyor gibi geldi. ep3 typer bunu geçer kimse kusura bakmasın. Emeğine sağlık yine de yaptığınız hareketler trafikte hoş olmasada..
Kağıt üzerinde typer zaten daha hızlı değil mi?
ErayCerit
28-12-2017, 18:36
oaPQ8AVpGTw
kimin aklına gelirdi Tiki Memo yıllar sonra aynı marka araçla buraya video ekleyecek :) Sağlam Renault'cuymuş helal olsun :D
kalipson
28-12-2017, 19:01
Clio 197 gibi muazzam bi modelin yıllar içerisinde nasıl heder olduğunun kanıtı videosu olmuş.
Talihsiz bi kasa. Hepi topu 10-12 tane geldi ama 'neredeyse' çoğu böyle kullanıldı. Alam arkadaşa (videodan sonra satılabildiyse tabii) Allah sabır versin. Öyle koy benzini devam et tarzında bi sahiplenme olmayacağına adım gibi eminim.
Neyse, çok da uzatmayayım. Mal benim değil. İsterse akvaryum yapsınlar. Allah herkesin pazarını bereketli eylesin.
HardCore
28-12-2017, 20:39
Tema tanıtımdan çok, satılmadan önce nasıl anası ağlatılır olmuş :D Manidar
onurcanbas
28-12-2017, 20:55
Öncelikle yorumların hepsini okudum teşekkürler eleştiriler, öneriler için
Fakat videolarımı izleyenler de görücekki ben araçları kullanmıyorum sahiplerinin yanında, gündeliklerinden kesitleri paylaşıyorum
Yani kimseye aracı şöyle kullama böyle yapma demiyorum.
Amacım herkesle bir olmak bilgi paylaşmak. typer videosuda çektik, farklı clio da.
Çok daha güzel bilgi paylaşabilcek arkadaşlarım da varsa yeni videolar için beklerim
kelalper
29-12-2017, 07:54
müthiş bir bilgi paylaşımı gerçekten. Sen adamlara düzgün kullan desen düzgün kullanmayacaklar yani.