Orijinalini görmek için tıklayınız : yardim spor yay
svncemre
28-12-2017, 22:22
Coil-ex marka yay almayi dusunuyorum bilgi verirmisiniz eksi ve artilarini yazarsaniz sevinirim kullanan arkadaslar
Grimlord
28-12-2017, 22:32
Artısı yok. Eksisi bol bol böbrek taşı düşürme, aracın dengesiz olması. Sürekli sekmesi vs. İnşaat demiri olarak tabir ediliyor genelde ( coil-ex, mishimoto, apexi bu gibi markalar )
Bilindik bir markadan almaya çalışın ( eibach, vogtland, h&r gibi)
O kadar para veremem derseniz Red eagle alın, sanırım Birlas bir ara satıyordu. Kullananlar memnundu diye hatırlıyorum. Fiyatı da bilindik markalara göre uygun
onursumer
28-12-2017, 22:33
orjinal yayı presle kırmızıya boya coil ex :)
açıkcası yerli diye hatırlıyorum , herhangi bir web siteleri firma bilgisi vs hiçbirşey yok internette ben güvenip arabama takmazdım
Coil-ex marka yay almayi dusunuyorum bilgi verirmisiniz eksi ve artilarini yazarsaniz sevinirim kullanan arkadaslar
C3'e takmıştım 200 liraydı galiba alabileceğim en ucuz yaydı. Fakat bir gün arkası çok gereksiz bir yerde kopunca arabayla beraber verdim gitti. Garip bir yay tek kişi sürerken aşırı sert geliyor ama 4-5 kişi binince arabaya aşırı esneyip tekerler davlumbaza sürtüyordu. Muhtemelen inşaat demirini kırmızıya boyayıp veriyorlar. Ben olsam biraz daha biriktirip custom coil yaptırırım.