Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 1M E82 Test Sürüşü / Track Car / Yılbaşı Özel
Herkese iyi akşamlar :)
Hepimize mutlu ve sağlıklı yeni yıllar dilerim
Umarım hazırladım 1M Özel bölümü hoşunuza gider
https://www.youtube.com/watch?v=n2PiL6hY6BM
:)
westalim
31-12-2017, 23:23
sizede mutlu yıllar ellerinize sağlık iyi iş
Tholl-ga
31-12-2017, 23:33
serenceg.. :D
optimus_prime
31-12-2017, 23:42
e coupe amg yi yapan arkadaşlar heralde zevkli adamlar videoda araç da on numara
sekizsilindir
01-01-2018, 00:15
17 litre efsane.. :)
araç da video da çok güzel :)
ancak Türkiye'de 1 adetten fazlası vardı, hatta zamanında turuncu renklerden pert olanları bile olmuştu :)
Gokmen Erbas
01-01-2018, 05:48
aracimiz her zamanki gibi stock degil arkadaslar
1M bende de vardı mesela... o zaman ıkı adet mı var?
Toplam 5 adet var...
Malesef ıkısı pertden toplandı...
E46 M3’den parca yok,e9x M3’den arka dıff,amortısor ve hareketlı parcaları sıgdırdılar.
Tabıkı e9x kadar dengelı degıl,arkası fena sinirli,eglence aracıydı...
Motor M degıl ayrıca...
Insallah pıstlerde guzel zamanını goruruz...
Bmw M1 1 adet var mı demek istemiş acaba
Toplam 5 adet var...
E46 M3’den parca yok,e9x M3’den arka dıff,amortısor ve hareketlı parcaları sıgdırdılar.
Motor M degıl ayrıca...
araç da video da çok güzel :)
ancak Türkiye'de 1 adetten fazlası vardı, hatta zamanında turuncu renklerden pert olanları bile olmuştu :)
Bmw M1 1 adet var mı demek istemiş acaba
Aynen , Videonun başında konu : Aracın niye 1M isimne sahip olmasıdır , Niye M1 değil diye. 1M yoksa 1 den fazla mevcut ülkemizde , ama M1 ben sokakta henüz canlı göremedim :)
Toplam 5 adet var...
Motor M degıl ayrıca...
Kendim 1M'i sürme fırsatım olmadı ama dediğiniz gibi eğlenceli olduğuna eminim, saf kan M motoruna sahip olmasa da , az sayıda süretilmesinden sebep. Değerini koruyacağına ve koleksiyoner tarafından sevileceğini düşünüyorum :)
Kesinlikle koleksiyon araci ama bu arac malesef. Keske toplandigi sekliyle kalsaydi.
Roll bar'in gectigi yerler kotu olmus :(
Suan 1M fiyatlari artiyor,duzgun kalmislar para etmeye basladi avrupa da.
1M toplama bir arac. Sase-motor siradan ama yuruyen,diff,harekrtli parcalar e9x m3. Ici 1 serisi...
Mesela M2 daha fazla calisilmis bir arac(herseyiyle ciddi ustun) ama fazla adet satildi.
çok güzel arabada modifiyeleri biraz abartı geldi sanki rengi,2 tane üst üste spoiler,öndeki çeki demiri şeysi falan biraz sadeleştirilmeye ihtiyacı var gibi yoksa kastyle ye lafımız yok çok kaliteli işler yapıyorlar
Sınırlı sayıda üretilen,ulkemzıde sınırlı sayıda satılan bır araç.
Cekım guzel emegıne saglık.,
Çok başarılı bır motor, duz vıtes,kilit ve denge dagılımı ıle gercekten guzel bır aractı.
Rengi,ceki demiri,ön kaput mandalları rollbarın gectıgı yerler,aracın vıtes topuzu, göz tırmalıyor.
Bu aracı böyle gördüğüme uzuldum. Keske stock kalsaydı.
M_PROJECT
02-01-2018, 14:47
Zamanin da 47.000$'a aliyordum , pisman oldugum olaylar listesindedir kendisi
MAşallah güzel araç Burak'ıma selam olsun :)
Serencebey
Sınırlı sayıda üretilen,ulkemzıde sınırlı sayıda satılan bır araç.
Cekım guzel emegıne saglık.,
Çok başarılı bır motor, duz vıtes,kilit ve denge dagılımı ıle gercekten guzel bır aractı.
Rengi,ceki demiri,ön kaput mandalları rollbarın gectıgı yerler,aracın vıtes topuzu, göz tırmalıyor.
Bu aracı böyle gördüğüme uzuldum. Keske stock kalsaydı.
Sende varmıydı? Ben dengesını cıddı begenmemıstım. Arkası sureklı gelmek ıstıyor,drıft oglu drıft dıyen bır aractı. Ama eglencesı ve sureklı senı ayık tutması keyıflıydı.
Roll barların gectıgı yer cıddı ıcımı acıttı.....
Sende varmıydı? Ben dengesını cıddı begenmemıstım. Arkası sureklı gelmek ıstıyor,drıft oglu drıft dıyen bır aractı. Ama eglencesı ve sureklı senı ayık tutması keyıflıydı.
Roll barların gectıgı yer cıddı ıcımı acıttı.....
Daha önce bende olmadı abi,dengeli oldugunu yurtdısı forumlarından okumustum. Sen cok daha ıyı bılırsın.
Aynı motorlu z435is kulllanıyorum motoru ve egsozu stock halıyle bile tatmınkar performans,egsoz sesi patırdamaları ilede oldukça keyıf verıyor.
Bu aracı bu sekılde gordugume uzuldum.
Kesınlıkle dengelı degıl,zaten oyle olsa pıstlerde derecelerı olurdu :)
Arkası cokkk sinirli.
Ben n54 motorlu sahıp olmadıgım bmw modelı yok gıbı bırsey,turkıye de bu konuda tek olabılırım heralde :) 1-3-7-X-Z-M... kullandıgım en verımlı ve keyıflı motor. Acık ara...
Malesef orjınal korunmalıydı kı degerı olsun ama uzun zamandır boyle. Sahıbının zevkı deyıp saygı duyacagız....
Sanırım tek beğendiğim şey,short shift :)
Vites atış rahatlığına bayıldım
Kesinlikle koleksiyon araci ama bu arac malesef. Keske toplandigi sekliyle kalsaydi.
Roll bar'in gectigi yerler kotu olmus :(
Suan 1M fiyatlari artiyor,duzgun kalmislar para etmeye basladi avrupa da.
1M toplama bir arac. Sase-motor siradan ama yuruyen,diff,harekrtli parcalar e9x m3. Ici 1 serisi...
Mesela M2 daha fazla calisilmis bir arac(herseyiyle ciddi ustun) ama fazla adet satildi.
Amerikada E9x M3 lerden hatta F80-82 M3-M4 ten daha çok para ediyor 1M ler. Sıfır M2 den pahalı olabilir yanılmıyorsam.
Avrupa'da da bu durumda zaten. Gayet de normal,cıddı az var cunku.
Ama pahalı olması basarılı olmasından degıl,az bulunmasından.
Ama keske bu araca boyle girişmeselerdı...
Caner B.
03-01-2018, 17:16
Renk felaket kotu olmus+kanat.Cage varken arka koltuklarda oldukca gereksiz duruyor bence.Burak abi selamlar :D
M_PROJECT
03-01-2018, 17:52
Avrupa'da da bu durumda zaten. Gayet de normal,cıddı az var cunku.
Ama pahalı olması basarılı olmasından degıl,az bulunmasından.
Ama keske bu araca boyle girişmeselerdı...
Kuzey amerikaya 1000 adet satildi , benim almaya niyetlendigim donemde Ny'a 3 adet geldi , iki kirmizi bir beyaz .
Kesınlıkle dengelı degıl,zaten oyle olsa pıstlerde derecelerı olurdu :)
Arkası cokkk sinirli.
Ben n54 motorlu sahıp olmadıgım bmw modelı yok gıbı bırsey,turkıye de bu konuda tek olabılırım heralde :) 1-3-7-X-Z-M... kullandıgım en verımlı ve keyıflı motor. Acık ara...
Malesef orjınal korunmalıydı kı degerı olsun ama uzun zamandır boyle. Sahıbının zevkı deyıp saygı duyacagız....
M1 ve Z4 35is te kullanılan n54t 340 hp motorun 335i - 535i z435i de kullanılan n54 tekı motorla aralarında ne gıbı farklar var bılgın varmı abı?
Ben yanlış bılmıyorsam hafıf volan,sogutma sıstemı,yag sogutması,egsoz ve beyın olarak bılıyorum. Ama net bılgı sahıbı degılım.
Kuzey amerikaya 1000 adet satildi , benim almaya niyetlendigim donemde Ny'a 3 adet geldi , iki kirmizi bir beyaz .
Aynen oyle,bu aracı alıp saklamak gerekırdı 10 yıl ama bende o sabır yok.5 yıl sonra farklı fıyatlar konusacagız.Benım aracım turuncu ıdı,bebek gıbı satmıstım ama sonrası fenaa... Genclerın elıne gecen her arac malesef heder oldu...
M1 ve Z4 35is te kullanılan n54t 340 hp motorun 335i - 535i z435i de kullanılan n54 tekı motorla aralarında ne gıbı farklar var bılgın varmı abı?
Ben yanlış bılmıyorsam hafıf volan,sogutma sıstemı,yag sogutması,egsoz ve beyın olarak bılıyorum. Ama net bılgı sahıbı degılım.
N54 340 hp de dedıgın farklar var.Buyuk yag sogutucu,turbo egsoz tarafı,volant sadece 1M de hafıfdı.
Aynı donem 135'im-1M ve z4 3.5'e sahıptım. Kafayı kırıdıgım zamanlardı :)
kalipson
03-01-2018, 18:40
Aynen oyle,bu aracı alıp saklamak gerekırdı 10 yıl ama bende o sabır yok.5 yıl sonra farklı fıyatlar konusacagız.Benım aracım turuncu ıdı,bebek gıbı satmıstım ama sonrası fenaa... Genclerın elıne gecen her arac malesef heder oldu...
N54 340 hp de dedıgın farklar var.Buyuk yag sogutucu,turbo egsoz tarafı,volant sadece 1M de hafıfdı.
Aynı donem 135'im-1M ve z4 3.5'e sahıptım. Kafayı kırıdıgım zamanlardı :)
135i var mı gerçekten? Geçen sene hakeza Ankara'da ışıklarda denk gelmiştim ama çakma sanmıştım
Sadece "1" adet vardı,oda bendeydı....
Genc bırıne satmıstım,sanırım3 yıl kullandı ve baskasına satmıstı ama sonrasını bılmıyorum.
Cakması cokkk yapıldı.
kalipson
03-01-2018, 18:51
Sadece "1" adet vardı,oda bendeydı....
Genc bırıne satmıstım,sanırım3 yıl kullandı ve baskasına satmıstı ama sonrasını bılmıyorum.
Cakması cokkk yapıldı.
Modeli kaçtı ki abi? 1 tane olan arabayı ben zor satardım herhalde.
2008 yok yok 2009 du sanırım.
Satmam 1 hafta almadı... Sattıgımda 4000km cıvarı ıdı.
Aynı donem 135'im-1M ve z4 3.5'e sahıptım. Kafayı kırıdıgım zamanlardı :)[/QUOTE]
Maşallah abi,bende kendimi öyle hıssedıyordum,ıkı sene once sattıgım z435i özlemıstım, tekrar dolu bır 35is gorunce dayanamadım aldım. 5.Z4'um oldu.
Yabancı plaka satılanın dısında 135i bende hıc gormedım. Oda guzel bır koleksıyon aracıymıs,ama m1 ve rengıne hayrandım :)
Volant hafıfmı net bılmıyorum ama z4 35i ile z4 35is tekı parca numaraları bmwetk dan baktıgımızda farklı oldugu ve yurtdısı forumlarında motor bırebır aynı yazdıkları ıcın aynı oldugunu dusundum.
kalipson
03-01-2018, 19:28
2008 yok yok 2009 du sanırım.
Satmam 1 hafta almadı... Sattıgımda 4000km cıvarı ıdı.
Haaa yok. Benim gördüğüm bi sonraki kasaydı. Ama tabii orijinal miydi çakma mıydı bilemiyorum. ***** uzun zamandır tamponuydu osuydu busuydu değiştirerek full'e benzetmek favori modifiyelerimizden :D