Orijinalini görmek için tıklayınız : Daha önce hat alan var mı?
Otto_Skorzeny
01-01-2018, 17:43
Numaramı değiştiricem. Özel numara devredicem birinden borç hariç bi sıkıntı çıkar mı? Bunun bir dolandırıcılığı falan var mı? Ya da dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
numaranımı satıcaksın doğru mu anladım abi
yıldırımbyzt
01-01-2018, 20:04
Özel numara içinde mi aynı sistem vardır bilemiyorum ama normalde bir numarayı başka birinin üstüne verirken öncelikle kodu olduğu operatör üzerinde olması gerekiyor borç falan varsa zaten devir işlemi gerçekleşmiyor
Otto_Skorzeny
01-01-2018, 20:07
Yok kardesim ben alicam.
Otto_Skorzeny
01-01-2018, 20:10
Özel numara içinde mi aynı sistem vardır bilemiyorum ama normalde bir numarayı başka birinin üstüne verirken öncelikle kodu olduğu operatör üzerinde olması gerekiyor borç falan varsa zaten devir işlemi gerçekleşmiyor
Haaaa. Simdi hat vodafone ama 535 kodu. Turkcell e mi almak lazim. Borc varsa gecmez onu biliyorumda borc disinda sikinti yasayabilecegimiz bisey var mi acaba
yıldırımbyzt
01-01-2018, 20:15
Haaaa. Simdi hat vodafone ama 535 kodu. Turkcell e mi almak lazim. Borc varsa gecmez onu biliyorumda borc disinda sikinti yasayabilecegimiz bisey var mi acaba
Bildiğim kadarı ile öyle hatta ben uğraşmamak için sadece numaranın başını vodafone yaptım turkcellde de bir miktar kalması lazım hemde
Yok hic bir islem, bir bayiye gidip imza karsiligi numarayi tasiniyorsunuz arac deviri gibi ayni ama burada bir ama var bu numara ile bylocka kayit olunmussa, suc orgutu vb. teknik takibe takilmis ise, derdinizi meraminizi anlatana kadar akla karayi secersiniz. Devir icin verilecek para yerine, kullanilmamis yeni seri ozel numara alirdim ben olsam.
önceki sahibi anne baba kardeş felan değil ise, ben almazdım.
Numaranın nerelerde kullanıldığını bilemezsiniz. Başınıza iş almayın.
Sırf sonu özel diye ikinci hat devir almak mantıklı değil günümüz türkiyesinde.
Otto_Skorzeny
01-01-2018, 22:05
önceki sahibi anne baba kardeş felan değil ise, ben almazdım.
Numaranın nerelerde kullanıldığını bilemezsiniz. Başınıza iş almayın.
Emlakciymis adam internette arastirdim oyle cok sakiz olan bi numara degil. Benim ismi yazinca direk numara cikiyo veletken saga sola her yere yazmisiz :D
Grimlord
01-01-2018, 22:06
İnsan kimin ne olduğunu kestiremiyor bu devirde, bence hiç bulaşmayın. Fetöcu falan çıkarsa al başına belayı.
size şöyle söyleyim,
Adamın suçu günahı yoktur bide emlakçıymış,
biri ev tutarken defalarca konuşmuştur. O konuştuğu kişiden dolayı numarası takibe takılmıştır felan gibi.
Yani şuanki ortamda böyle bize basit gibi gözüken şeyler başınıza iş açmasın. Olmaz demeyin son iki senede neler oldu görüyoruz.
badmast3r
02-01-2018, 07:33
ben havuzdan turkcell numara aldım 532'li 3 sene önce iyi bi numaraydı. 1 seneden fazla havuzda boş tutmuşlar, benden önce kullanan adamın 214 TL kadar borcu gözüküyor ben ödeme yapmak için girdiğimde, ayda 1-2 defa yasal takiptesiniz, icra başladı başlayacak diye mesaj geliyor falan. aradım dedim bu borç benim değil silin borcu, silemeyeceklerini, mesajları dikkate almamamı söylediler, borç tarihi ve benim aldığım tarih belli olduğu için yasal bir sıkıntı oluşturmaz