PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : taşıt vergi borcu

ibrahim
24-12-2008, 16:13
arkadaşlar taksitlendirilmiş vergi borçlarını hangi bankalar alıyor bilen varmı gebze vergidairesine gittim biz almıyoruz dedi alsak bile vergi borcunuz ödenmemiş görünücek diolar öle saçmasapan bişiolabilirmi vergi borcu olup yatıranlar nasıl olduğunu hangi bankanın aldığını yada hangi vergidairesinin aldığını sölerse sevinirim

ibrahim
24-12-2008, 17:48
yardım beyler

VTEC®
24-12-2008, 17:57
aynen aynı sorun benimde başımda mevcut

cem
24-12-2008, 18:02
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=22327

bu konu yardımcı olabilir.

VTEC®
24-12-2008, 18:03
terzi kendi söküğünü diksin artık yaaa
otomobil sektöründeyim hergün onlarca arabanın muayenesi kredisi vergisiyle uğraşıyorum ama kendi aracımın muayenesi yok vergi borcu var nasıl bir işse.

Ferhat_V
24-12-2008, 19:35
abi ziraat bankası alır vergi borçlarını...gecikmişse eğer onlarda almıyo gidip direk vergi dairesinden yatırman gerekiyodu galiba..birde iş bankası alabilir sanki yatırdım diye hatırlıyorum := ) (((bankalara çok gittiğim için neyi nerden yatırdığımı unuttum ama ziraat kesin alır )))

s2k
24-12-2008, 20:00
Bugun bende iş bankasına gittim beyınsızler bı ona sordu bı buna sordu yok almıyoruz dedıler sımdı baktım arkadaslar soyle yazıyor...

Bugüne kadar girişleri tamamlanmış banka ve katılım bankaları şunlar:

''Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, T. Ekonomi Bankası, Akbank, Şekerbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Koçbank, Oyakbank, Tekstil Bankası, Tekfenbank, Denizbank, Anadolubank, Albaraka Türk, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Asya Finans Kurumu.''

Ferhat_V
24-12-2008, 20:23
Bugun bende iş bankasına gittim beyınsızler bı ona sordu bı buna sordu yok almıyoruz dedıler sımdı baktım arkadaslar soyle yazıyor...

Bugüne kadar girişleri tamamlanmış banka ve katılım bankaları şunlar:

''Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, T. Ekonomi Bankası, Akbank, Şekerbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Koçbank, Oyakbank, Tekstil Bankası, Tekfenbank, Denizbank, Anadolubank, Albaraka Türk, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Asya Finans Kurumu.''

abi onu banka çalışanları bilmiyo gerçekten normal vergi yatırcağım zamanda almıyorz filan demişlerdi şeflerimi birisi geldi o gösterdi aldılar..

gökh@n_gr
24-12-2008, 23:22
bana söylenen bankalarla bu konuda anlaşılmadığı ve taksitlendirmeyi hangi vergi dairesinde yaptıysan ordan yatırılacağı..ben taksilendiriken sormuştum bankalar kabul etmiyomuş