PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakadan şahıs sorgulama

TolgaCtk
04-01-2018, 20:49
Merhaba herkese,

sürekli okuduğumuz ve şahit olduğumuz olay başımıza geldi. Başlıkta anlaşılacağı üzere rahatsız eden bir şahısı aramaktayız. Evvelden e-devlet üzerinden sanırım sorgu yapılabiliyordu, fakat kaldırmışlar. Bu hususta yardım edebilecek olan var mıdır?
Plaka 58 ES 134 - Beyaz/gri bir sedan otomobil olarak tanımlayabildik. Düşük model olması lazım.

Yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

razzmatazz
05-01-2018, 09:33
herhangi bir şekilde internetten sorgulanmıyor diye biliyorum tanıdık trafik polisi varsa ona sorgulatabilirsiniz cep numarası ikamet adresine kadar çıkıyor veya sigortacıların sisteminde çıkıyormu bilmiyorum varsa tanıdık onada danışabilirsiniz

MK8800
05-01-2018, 09:36
Emniyet sisteminden sorgulanır fakat log alınıyor şahısa çalışma yapacaksanız sorguyu yapan memura sıkıntı yaratabilir , temkinli davranmak lazım

Maxi
05-01-2018, 09:37
ancak tanıdık varsa sorgulanabiliyor

SK10
05-01-2018, 10:19
Tanıdık sigortacı varsa galiba görebiliyorlar poliçede aracın sahibini bi denemek lazım

ahk
05-01-2018, 10:24
en mantıklısı sigorta veya o bölgede tehlikeli kullanmaktan bir trafik polisi ceza yazarken sorgulaması.

kiraccemal
05-01-2018, 10:42
Trafik polisleri babamın aracını çekmek için beni aramışlardı araç benim adıma kayıtlı olduğu için polis sorguda her türlü bilgiye ulaşabiliyor. Başka türlü zor.

barakuda26
05-01-2018, 11:47
Her sigorta şirketi ekranından sorgulama yapılamıyor plakadan, yapılanda da kesin çıkacağı belli değil. Baktım bi kaç şirkete plakadan çıkmadı kayıt.

Arkadaşların dediği gibi polis tanıdık varsa her bilgiyi aktarabilir size.

ontheair
05-01-2018, 11:55
Merhaba herkese,

sürekli okuduğumuz ve şahit olduğumuz olay başımıza geldi. Başlıkta anlaşılacağı üzere rahatsız eden bir şahısı aramaktayız. Evvelden e-devlet üzerinden sanırım sorgu yapılabiliyordu, fakat kaldırmışlar. Bu hususta yardım edebilecek olan var mıdır?
Plaka 58 ES 134 - Beyaz/gri bir sedan otomobil olarak tanımlayabildik. Düşük model olması lazım.

Yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ediyorum.

5664 sorgusunda marka/model geliyor. Belki oradan gruplara falan bakarak bir şeyler elde edilebilir.

onursumer
05-01-2018, 12:02
savcılık dışında artık kimse elini bile surmek istemiyor bu konuya

benim savcılık şikayet dilekçem olduğu halde polisler yardımcı olmadılar orası vericek size dediler :)

bozdemir
05-01-2018, 12:56
Tanıdığınız,samimi olduğunuz avukat arkadaşlarınız varsa onlarda sizin için öğrenebilir.

Ahmetfikri
05-01-2018, 13:05
emniyet dışında vergi dairesinde hatırlı tanıdık varsa oda bulabilir

ErkanCanS
05-01-2018, 16:12
Emniyet , Sigorta , Vergi dairesi , Adliye bunlardan birinde sağlam tanıdık varsa bulabilirsiniz. Tanıdığınızın başı ağrıyabilir. En mantıklısı emniyette tanıdık varsa ufak bir ceza yazsın sizi rahatsız ettiği yerde görülmüş gibi sizde bilgileri alabilirsiniz..

TolgaCtk
05-01-2018, 23:14
Herkese teşekkür ederim, evet fark ettik ki kimse bu tarz meselelere yanaşmıyor eskisi gibi sağolsun bir tanıdığımız vasıtasıyla gerekli bilgileri alacağız. Tekrardan herkese ilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum :)