Orijinalini görmek için tıklayınız : 1000 -1500 TL aralığı akıllı telefon önerisi.
irfanakbas
09-01-2018, 15:21
S.A. arkadaşlar. Elimde bulunan discoveri elite telefonum SOS vermeye başladı sürekli kendi kafasına göre açılıp kapanıyor kesinlikle kasmaya gelmiyor netten ufak bir araştırma yaptım batarya değişimi öneriliyor ama bu şekilde de kurtarabilecegimiz meçhul vede üzerinde entegre batarya var benim değişme imkanım yok ve kulaklık girişinde de sıkıntı var. Bulundugum yerde servis yok ve merkeze çok uzak Bu telefonu kurtarma imkanımız var mı? Garanti sureside bitti. Çok masraflı vede düzen tutmayacagini düşündüğüm için eger kendi imkanlarimla kurtaramazsam yeni telefon almayi düşünüyorum açıkçası.
1000-1500 TL bütçe ile marka takintim yok 5-5,5 inç kullanım ekranına sahip 32 GB hafızalı kamera kalitesi çokta mühim degil ne önerirsiniz? Bu fiyat aralığında alabilecegim en iyi telefon nedir?
AliGizda
09-01-2018, 15:25
Xiaomi Mi 5S öneririm, kesinlikle parasını sonuna kadar hak eden bi cihaz.
individual
09-01-2018, 15:28
Xiamo mi yada meizu
Meizu M5S 32 GB (Meizu Turkiye Garantili) Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/meizu-m5s-32-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV000009KAAY?magaza=ErtelTelekom)
tayreep_john
09-01-2018, 15:31
ben olsam tek tercihim galaxy a3 2017 -2018 olurdu bence çok başarılı telefon yanlış hatırlamıyorsam birtek hızlı şarj özelliği yoktu.
i-vtec07
09-01-2018, 15:32
Diğer markalarda daha özellikli cihazlar var fakat ben samsung j5 pro aldım 1500 e memnunum özellikle şarjı baya baya iyi gidiyo. Kamerası da fena değil 13 arka 13 ön var. Kamerası iphone 6s ten iyi 7 den biraz kötü . Ekran ı 5.2 inch. Superamoled.
Ama oyun falan oynanıyosa sürekli dığer markalara bakın derim . Ram i ve hafızası daha iyi telefonlar mevcut .
Xiaomi mi 5s var bende gayet memnunum ben parasına göre şaşırtıcı performans sergiliyor telefon. DH forumda çok temiz garantili Xiaomi mi 6 larda düşüyor bu paralara kovalamak lazım aslında
Kutluhan
09-01-2018, 15:59
lenova p2 4 günde sarjı zor bitiyor. ekran 5.5inç , kamera 13mp gayet güzel çekiyor. ram 4 gb sarjı bitsin diye ne kadar oyun varsa oynuyoruz bence yeterli takılma vs. yok. parmak izi okuyucu falan filan fiyatına göre mükemmel telefon. geçen hafta 1400TL. ilen bu hafta 1700TL. oldu teknosa'da..
Asus zenfone 3 laser var şirket hattı olarak kullanıyordum çift hatlı olduğu için kendi hattımı da taktım. Android sevmesem de herşeyi işimi görüyor kamerası çok iyi tavsiye ederim.
eski bile olsa gm 5plus öneririm , bu zamana kadar tüm telefonları kullandım bir bunda mutlu oldum
onn_dear
09-01-2018, 19:49
Samsung J7 Prime f/p derim.
barakuda26
09-01-2018, 20:54
1650 civarına 32 gb 5se alırdım ben olsam, ekran belirttiğinizden küçük ama bence iyi telefon.
Ben 19 Ay garantili Note 5 aldım. 1600 TL ye. Garantili 2. el alabilirsin. Faturası olan bir ürün alıp, satıcıdan da (Fatura sahibi) telefonu şu kişiye şu fiyata sattım diye yazılı belge alarak işi daha garantiye almış olursun. Bir önceki telefonum yine 2. el aldığım note 4 dü. Ekranı kırılınca yenisini aldım :)
Lenovo k6 note kullanıyorum, yaklaşık 4 ay oldu, tavsiye ederim
Grimlord
09-01-2018, 21:46
Lenovo p1 vibe aldım bir kaç ay önce ancak pek memnun değilim, şimdiki aklım olsa biraz daha para verip iphone 5se alırdım.
xiaomi nin herhangi bir modelini almak mantıklı. 900 tl ye redmi note 4x aldım 5.5 inç ekran 32gb hafıza ve en önemlisi 4100 mah batarya bir günü çok rahat çıkarıyor. kronik sıkıntı donma vs yok. alırken sd625 modeli olmalı yalnız 4g sıkıntısı olmaması için
bosporuss06
10-01-2018, 08:15
O Paralara alabiliyorsan htc 10 al.Külçe gibi telefon....
xiaomi iyidir büyüklük sorun olmazsa mi max 2 bakılabilir.
GökhanAkarsu
10-01-2018, 11:04
İnternet üzerinden ben Samsung galaxy C7 aldım . çokta memnunum . mükemmel bir telefon
tasarım olarak hız vs.
fiyatıda 1310 lira
CorsaLover
10-01-2018, 11:18
Xiaomi redmi note 4 kullaniyorum, s8 satip buna gectim memnunum.
mi 6 4gb ram versiyonunu öneririm. 1750 tl fiyatı bütçeni biraz aşıyor ama tam f/p cihazı .chipset snapdragon 835 note 8 ile aynı.8 mp ön kamera ve arkada 2 adet 12 mp kamera var.bokeh efekti falan gayet iyi.
irfanakbas
12-01-2018, 15:05
Xiaomi Mi 5S öneririm, kesinlikle parasını sonuna kadar hak eden bi cihaz.
Xiamo mi yada meizu
Meizu M5S 32 GB (Meizu Turkiye Garantili) Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/meizu-m5s-32-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV000009KAAY?magaza=ErtelTelekom)
ben olsam tek tercihim galaxy a3 2017 -2018 olurdu bence çok başarılı telefon yanlış hatırlamıyorsam birtek hızlı şarj özelliği yoktu.
Diğer markalarda daha özellikli cihazlar var fakat ben samsung j5 pro aldım 1500 e memnunum özellikle şarjı baya baya iyi gidiyo. Kamerası da fena değil 13 arka 13 ön var. Kamerası iphone 6s ten iyi 7 den biraz kötü . Ekran ı 5.2 inch. Superamoled.
Ama oyun falan oynanıyosa sürekli dığer markalara bakın derim . Ram i ve hafızası daha iyi telefonlar mevcut .
htc 10 der gecerım
Xiaomi mi 5s var bende gayet memnunum ben parasına göre şaşırtıcı performans sergiliyor telefon. DH forumda çok temiz garantili Xiaomi mi 6 larda düşüyor bu paralara kovalamak lazım aslında
lenova p2 4 günde sarjı zor bitiyor. ekran 5.5inç , kamera 13mp gayet güzel çekiyor. ram 4 gb sarjı bitsin diye ne kadar oyun varsa oynuyoruz bence yeterli takılma vs. yok. parmak izi okuyucu falan filan fiyatına göre mükemmel telefon. geçen hafta 1400TL. ilen bu hafta 1700TL. oldu teknosa'da..
Asus zenfone 3 laser var şirket hattı olarak kullanıyordum çift hatlı olduğu için kendi hattımı da taktım. Android sevmesem de herşeyi işimi görüyor kamerası çok iyi tavsiye ederim.
eski bile olsa gm 5plus öneririm , bu zamana kadar tüm telefonları kullandım bir bunda mutlu oldum
Samsung J7 Prime f/p derim.
1650 civarına 32 gb 5se alırdım ben olsam, ekran belirttiğinizden küçük ama bence iyi telefon.
Ben 19 Ay garantili Note 5 aldım. 1600 TL ye. Garantili 2. el alabilirsin. Faturası olan bir ürün alıp, satıcıdan da (Fatura sahibi) telefonu şu kişiye şu fiyata sattım diye yazılı belge alarak işi daha garantiye almış olursun. Bir önceki telefonum yine 2. el aldığım note 4 dü. Ekranı kırılınca yenisini aldım :)
Lenovo k6 note kullanıyorum, yaklaşık 4 ay oldu, tavsiye ederim
Lenovo p1 vibe aldım bir kaç ay önce ancak pek memnun değilim, şimdiki aklım olsa biraz daha para verip iphone 5se alırdım.
xiaomi nin herhangi bir modelini almak mantıklı. 900 tl ye redmi note 4x aldım 5.5 inç ekran 32gb hafıza ve en önemlisi 4100 mah batarya bir günü çok rahat çıkarıyor. kronik sıkıntı donma vs yok. alırken sd625 modeli olmalı yalnız 4g sıkıntısı olmaması için
O Paralara alabiliyorsan htc 10 al.Külçe gibi telefon....
xiaomi iyidir büyüklük sorun olmazsa mi max 2 bakılabilir.
İnternet üzerinden ben Samsung galaxy C7 aldım . çokta memnunum . mükemmel bir telefon
tasarım olarak hız vs.
fiyatıda 1310 lira
Xiaomi redmi note 4 kullaniyorum, s8 satip buna gectim memnunum.
mi 6 4gb ram versiyonunu öneririm. 1750 tl fiyatı bütçeni biraz aşıyor ama tam f/p cihazı .chipset snapdragon 835 note 8 ile aynı.8 mp ön kamera ve arkada 2 adet 12 mp kamera var.bokeh efekti falan gayet iyi.
Arkadaşlar tevsiyeleriniz için çok tesekkur ederim. Haftasonu önerdiginiz telefonları tek tek inceleyip karar vericem bizim burada 1 tane telefoncu var onda da 5-10 tane telefon var muhtemelen sipariş üzerine getiriyor telefonları olmazsa netten bilindik alışveriş sitelerinden sipariş vericem tekrardan teşekkürler.
2 gün önce asus zenfone 4 max aldım bataryası çok başarıli.fiyatı 1.500tl değerlendirmenizi öneririm
Batarya 4 gün gider dediler hadi be dedim su an o telefondanyaziyorum sark daha yüzde 60 olmadi
bende 2 ay önce samsung J7 max aldım, feci memnunum
Samsung Galaxy J7 Max - Full phone specifications (https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_max-8684.php)
Samsung Galaxy J7 Max Dual Sim (İthalatcı Garantili) Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-max-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000079OOO?magaza=Uygun%20%C4%B0leti%C5%9Fim)
irfanakbas
15-01-2018, 22:51
2 gün önce asus zenfone 4 max aldım bataryası çok başarıli.fiyatı 1.500tl değerlendirmenizi öneririm
Batarya 4 gün gider dediler hadi be dedim su an o telefondanyaziyorum sark daha yüzde 60 olmadi
Samsung Galaxy J7 Max - Full phone specifications (https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_max-8684.php)
Samsung Galaxy J7 Max Dual Sim (İthalatcı Garantili) Fiyatı (http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j7-max-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV0000079OOO?magaza=Uygun%20%C4%B0leti%C5%9Fim)
teşekkürler.
irfanakbas
15-01-2018, 23:01
arkadaşlar bu kadar çok seçenek arasında, incelemem sonucu açıkcası 2 telefon arasında kaldım maddi durumdan dolayı telefonu almak için 1 hafta beklemem gerekiyor bu süre zarfında kararımı verip İnşallah telefonu alıcam. sizce hangisini alayım?
1.seçenek:
Lenovo P2 32gb/4gb ram/2.0ghz octa core işlemci/5.5 inç ekran/pil:5100/ FİYAT: 1399 TL
2.seçenek:
Samsung Galaxy J7 MAX 32gb/4gb ram/2.4ghz octa core işlemci/5.7 inç ekran/pil:3300/ FİYAT:1230 TL
Bende aradım ama bulamadım bu fiyat aralığında ya da benim aradığım özellikleri taşımıyor.Telefon piyasası çok yüksek.İsteğin telefonu bulman dileğiyle...
arkadaşlar bu kadar çok seçenek arasında, incelemem sonucu açıkcası 2 telefon arasında kaldım maddi durumdan dolayı telefonu almak için 1 hafta beklemem gerekiyor bu süre zarfında kararımı verip İnşallah telefonu alıcam. sizce hangisini alayım?
1.seçenek:
Lenovo P2 32gb/4gb ram/2.0ghz octa core işlemci/5.5 inç ekran/pil:5100/ FİYAT: 1399 TL
2.seçenek:
Samsung Galaxy J7 MAX 32gb/4gb ram/2.4ghz octa core işlemci/5.7 inç ekran/pil:3300/ FİYAT:1230 TL
İkisi arasında Samsung tercih ederdim ben gerek garanti durumu olsun gerek satmak istediğinizde değer düşüşü olsun.
Grimlord
15-01-2018, 23:38
Lenovo sahibi olarak kesinlikle Samsung alırdım :)
irfanakbas
16-01-2018, 08:16
Bende aradım ama bulamadım bu fiyat aralığında ya da benim aradığım özellikleri taşımıyor.Telefon piyasası çok yüksek.İsteğin telefonu bulman dileğiyle...
Fiyatlar bencede yuksek butcemizin yettiği kadarıyla kafamiza yatan en iyi telefona bakıyorum, şuanki neredeyse kullanılmaz bir hal aldı yukarıda belirttiğim Samsung veya lenovo modeli ihtiyaclatimi karşılar diye düşünüyorum.
İkisi arasında Samsung tercih ederdim ben gerek garanti durumu olsun gerek satmak istediğinizde değer düşüşü olsun.
Samsung da beğendiğim telefon modeli ithalatçı firma garantili
bu konuda bir sıkıntı yasatirmi bilemiyorum. ekran ve işlemci olarak lenovo dan iyi fakat pil olarak lenovo daha iyi. Keşke pil durumu 5100 mah olsaydı hic tereddütsüz Samsung derdim. Telefon al-sat yapmıyorum yani değer kaybı benim için çokta mühim değil kullanıcıyım, bozulana kadar kullanırım.
Lenovo sahibi olarak kesinlikle Samsung alırdım :)
Sizdeki p1 modeli sanırım öyle yazmistiniz. Bizim bir arkadasta p2 var çok memnun olduğunu söylüyor özelliklede şarj konusunda hem hızlı doluyor hem de kolay kolay bitmiyor diyor. O biraz düşeşe getirdi telefonu 11.11 mevzusunda 1250 gibi bir fiyata almıştı.şuan en uygunu 1400 TL.
irfanakbas
16-01-2018, 08:22
Bu model ithalatçı firma garantili olduğu için garanti yönünden herhangi bir problem yaşarmiyiz? Birde 2 link atmişsiniz biri tek sim kartli diğeri çift sim kartlı modeli sanırım. Sizdeki hangisi? Batarya durumu nasıl hocam ekran ve işlemci baya büyük 3300 mah lık batarya kaldiriyormu bu sistemi?
i-vtec07
16-01-2018, 10:00
Ithalatcı garanti ile ilgili çok sorun yaşayan var, bi o kadar yaşamayanda.
J7 Max'ı özelliklerini görünce iPhone 6'yı satasım geldi. Fakat neredeyse 8 yıldır Apple kullanıyorum android işletim sistemine alışabilir miyim bilmiyorum.
Absinthe.
16-01-2018, 23:21
Ortalama 400-500 daha koyup 2.el Huawei TR garantili P10 öneririm. Mi 6 ile P10 arasında kalmıştım. Garanti ve kameradan dolayı tercihim Huawei oldu. 17 Gündür kullanıyorum. İphone 6'dan geçtim, çok memnunum.
Xiaomi mi5s kullanıyorum 6 7 aydır son derece memnunum performans kasa kalitesi ekran falan bence süper denebilir. Snapdragon 821li 3gb ramlı.
ahmet3425
18-01-2018, 11:11
xiaomi leri baya övüyorlar benim iphone 6 da artık yavaslıkta yerlerde surunuyor, xiaomi ye gecebilirim heran :)
huawei g8 öneririm kesinlikle sadece video çekim sesi kötüdür geri kalan herseyı bu fıyata alınabılecek en ıyı tel ozellıklerıdır.Parmak ızı koyucu dahi vardır
caglarcb
18-01-2018, 13:48
Üst ve orta segmentte Huawei kesinlikle deneyin. Htc nin global pazarda devam edip Türkiyeden çekilmesi, Sony'nin model kısırlığından dolayı Huawei müşteri potansiyeli artıyor. Yazılım , donanım optimizasyon sorunu yok cihazlarda. Tavsiyedir.
irfanakbas
18-01-2018, 15:24
Arkadaşlar bir kaç hastane işim dolayısı ile malatya ya geldim burada GM un yetkili servisi varmış. Tamirat fiyati almak icin biraktim. Kafamdaki plan 200 üzeri fiyat verirlerse veya tamirat cok uzun surecekse yeni telefon almakti. serviste 108 TL gibi bir fiyata telefonun tamiri gerçekleşeceğini msj olarak gönderdi. Yaptırma kararı verdim. 1 gün içerisinde telefon yapılıp teslim edildi. Batarya değişimi kulaklık yuvası degisimi ve yeni yazılım yüklenmesi 108 TL tuttu. Şimdilik GM elite ile tekrardan devam ediyorum. Tavsiyede bulunan yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Xiaomi ler dikkatimi cekiyor bu ara. 1500 biraz ustune mi6 lar var. Acaip guz3l duruyor. Varmi kullanip kiyas yapicak aramizda.
caglarcb
19-01-2018, 11:47
Xiaomi ler dikkatimi cekiyor bu ara. 1500 biraz ustune mi6 lar var. Acaip guz3l duruyor. Varmi kullanip kiyas yapicak aramizda.
Fiyat, performans ürünü. Garanti benim için sorun değil derseniz değerlendirebilirsiniz.
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 6gb ram olan modelini şiddetle tavsiye ederim.Parasını kuruşuna kadar hakediyor.Eşimde ıphone 8 var onun telefonunu kullandığımda aradaki 2000 tl lik farkı hiç hissetmiyorum.:)
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 6gb ram olan modelini şiddetle tavsiye ederim.Parasını kuruşuna kadar hakediyor.Eşimde ıphone 8 var onun telefonunu kullandığımda aradaki 2000 tl lik farkı hiç hissetmiyorum.:)
Bende xiaomi mi6 sahibi oldum. Dedigin gibi cok iyi telefon. Uzun vadede bakalim ne gostericek bize. Hizi vs gayet hizli. Zaten telefonlar bundan daha ne kadar hizlanabilir merak ediyorum :)
Bende xiaomi mi6 sahibi oldum. Dedigin gibi cok iyi telefon. Uzun vadede bakalim ne gostericek bize. Hizi vs gayet hizli. Zaten telefonlar bundan daha ne kadar hizlanabilir merak ediyorum :)
Doğru karar vermişsin hocam.Ben 3gb ramli g3 ten geçtim.Bana da çok hızlı gelmişti.