Orijinalini görmek için tıklayınız : FN2 TypeR SUPERCHARGER
egemenerenk
09-01-2018, 18:11
Herkese selamlar :)
bir kaç haftadır araç inceleme videoları paylaşıyordum, yorumunuza sunuyordum :)
Sonunda kendi istediğim tarza yakın video çekmeyi başardım, iyi seyirler şimdiden
Honda Civic Type-R FN2 SUPERCHARGER | Bol Gazlamalı Bir gun - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gySp7nHICUQ)
Eline sağlık gayet güzel olmuş çekimler.
Sadece ses konusunda ekipman eksiğin var sanırım, onu da çözersen çok daha güzel sonuçlar alabilirsin. Bir de aynı sahneleri tekrar izletince biraz bayıyor sanki. Geçişler müzik seçimleri vs. gayet tadında olmuş.
Araca diyecek yok zaten, Maşallah.
egemenerenk
09-01-2018, 21:36
Eline sağlık gayet güzel olmuş çekimler.
Sadece ses konusunda ekipman eksiğin var sanırım, onu da çözersen çok daha güzel sonuçlar alabilirsin. Bir de aynı sahneleri tekrar izletince biraz bayıyor sanki. Geçişler müzik seçimleri vs. gayet tadında olmuş.
Araca diyecek yok zaten, Maşallah.
çok teşekkürler, Evet ekipmanım yok şuanda, yaka mikrofonu aldım ama maalesef cihazı desteklemedi daha kalitelisi için biraz çalışmam lazım
Aynı görüntüler koyma konusunda katılıyorum size ama araç sahibi fazla kameraya konuşmak istemedi, konuşma kısımlarını koymak için görüntü eklemem gerekti, ilerleyen videolarda bu sorunları da aşacağız inşallah, tekrardan sağ olun
yeni başlayan için bence gayet güzel arkadaşın dediği gibi ses konusundaki sorun ortadan kalkınca daha güzel şeyler ortaya çıkacaktır kurguda da benzer görüntüleri kullanmasan(araç içi özellikle) daha iyi nacizane yorumum bir de araç trabzondan samsuna mı gitti ?
egemenerenk
09-01-2018, 22:00
yeni başlayan için bence gayet güzel arkadaşın dediği gibi ses konusundaki sorun ortadan kalkınca daha güzel şeyler ortaya çıkacaktır kurguda da benzer görüntüleri kullanmasan(araç içi özellikle) daha iyi nacizane yorumum bir de araç trabzondan samsuna mı gitti ?
çok teşekkürler, inşallah zamanla kalkacak. Araç içi gazlamalar da hepsi farklı diye hatırlıyorum ama gözden kaçan olmuş galiba, evet samsunda araç bir kaç ay oldu
AhmetKadir
09-01-2018, 22:20
Samsundakı onca ozel araca ragmen duzgun bır tanıtım yoktu. Sanslısın goruntu alacak mekan da cok, cekımı yapılacak araç da cok. Cok guzel işler cıkartırsın İnşallah.
Emegıne saglık.
Youtube dan da begendık abone olduk videosuz bırakma :)
Bende de eos550d fotograf makınesı var hd cekım yapıyor, işine yararsa yardımcı olmaya calısırım ;)
Güzel video olmuş eline sağlık masallh araca :icon_tup:
Buarada benim aracın ön alt ekiyle arka difüzeri senin araçta kıymetini bil kardsm :cool:
Ellerinize sağlık güzel olmuş.
egemenerenk
09-01-2018, 22:57
Samsundakı onca ozel araca ragmen duzgun bır tanıtım yoktu. Sanslısın goruntu alacak mekan da cok, cekımı yapılacak araç da cok. Cok guzel işler cıkartırsın İnşallah.
Emegıne saglık.
Youtube dan da begendık abone olduk videosuz bırakma :)
Bende de eos550d fotograf makınesı var hd cekım yapıyor, işine yararsa yardımcı olmaya calısırım ;)
Çok teşekkür ederim, inşallah zamanla gerçekleştireceğiz hepsini. Kamera içinde çok sağ olun düşünmeniz yeter :)
egemenerenk
09-01-2018, 22:59
Güzel video olmuş eline sağlık masallh araca :icon_tup:
Buarada benim aracın ön alt ekiyle arka difüzeri senin araçta kıymetini bil kardsm :cool:
çok teşekkürler :) araç benim değil maalesef :(
egemenerenk
09-01-2018, 23:00
Ellerinize sağlık güzel olmuş.
çok teşekkürler
Arkadaşlarda bahsetmiş dış çekim fazla ve ekipman eksiğin var. Ama bunlarda birden bire olmuyor tabi. Emeğine sağlık kardeşim. Konuşurken biraz kendini kasıyor gibisin onun üzerinde de biraz durursan daha iyi olur :)
individual
10-01-2018, 09:33
Bu kasanın tasarımını ben çok beğeniyorum.Bence efsane kasa :)
Supercharge çok iyi olmuş dışardan ses efsane.
Atmo yükledim zamanında ama şu sc olayına bi türlü cesaret edemedim, keşke etseymişim :) kazasız belasız..
Atmo yükledim zamanında ama şu sc olayına bi türlü cesaret edemedim, keşke etseymişim :) kazasız belasız..
zaten senın o arabayı satman hataydı dursaydı kenarda su an pıyasası olmus 90-100 bın tl :D
egemenerenk
10-01-2018, 10:54
Arkadaşlarda bahsetmiş dış çekim fazla ve ekipman eksiğin var. Ama bunlarda birden bire olmuyor tabi. Emeğine sağlık kardeşim. Konuşurken biraz kendini kasıyor gibisin onun üzerinde de biraz durursan daha iyi olur :)
Çok teşekkür ederim, konuşan kişi araç sahibi aslında konuşma olmasın dedi ama biz yapalım diyince kıramadı, eksikler zamanla gidecek inşallah :)
zaten senın o arabayı satman hataydı dursaydı kenarda su an pıyasası olmus 90-100 bın tl :D
combo haklısın da gençken kafası basmıyor insanın :) ankarada yürümüyor diye satmıştım, hep o boy hesapları yüzünden :D hala çok özlüyorum gavuru
rain man
11-01-2018, 12:30
Başlangıç için oldukça güzel. Araç da keza öyle.
Abone olduk, beğendik. Devamını bekliyoruz.
egemenerenk
11-01-2018, 18:15
Başlangıç için oldukça güzel. Araç da keza öyle.
Abone olduk, beğendik. Devamını bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim, devamı da güzel olacak inşallah
başarılar dilerim öncelikle... araca da maşallah, aracın konusu var mı bilmiyorum fakat yoksa çok merak ediyorum. hazırlanışı, yapılış aşamaları vs. araç sahibi detaylı bilgilendirirse çok hoş olur :)
egemenerenk
11-01-2018, 22:11
başarılar dilerim öncelikle... araca da maşallah, aracın konusu var mı bilmiyorum fakat yoksa çok merak ediyorum. hazırlanışı, yapılış aşamaları vs. araç sahibi detaylı bilgilendirirse çok hoş olur :)
çok teşekkür ederim, araç yapılalı 2 yıl oldu tahminimce İstanbul da yapıldı diye biliyorum. şimdiki sahibi bu hali ile aldı, isterseniz yapan kişilerden bilgi alabilirim :)
çok teşekkür ederim, araç yapılalı 2 yıl oldu tahminimce İstanbul da yapıldı diye biliyorum. şimdiki sahibi bu hali ile aldı, isterseniz yapan kişilerden bilgi alabilirim :)
valla ben çok merak ediyorum eminim benim gibi merak edenler de vardır. Hepimizi bilgilendirirsen süper olur :)
egemenerenk
11-01-2018, 22:51
valla ben çok merak ediyorum eminim benim gibi merak edenler de vardır. Hepimizi bilgilendirirsen süper olur :)
tamamdır, bir kaç gün içinde buraya yazarım :)
egemenerenk
12-01-2018, 12:22
Parça listesini alabildim sadece bilgi olarak, aşşaya yazıyorum
Motor içi Stock
Comtech Supercharger
Tegiwa headers
Custom Intake
Aem v1 metanol kit
Wideband
750cc enjektör
Cif map
Oil cach tank
Fidan Egzoz
Advanti jant
Mugen ön arka tampon
Seeker spoiler
Hava kanallı Kaput
D2 Coil
bLackModeL
13-01-2018, 21:23
aracın maşallahı var ama videoda charger sesine daha vurgulasaydık daha ıyı olcaktı doyamadık sese :D
egemenerenk
13-01-2018, 23:06
aracın maşallahı var ama videoda charger sesine daha vurgulasaydık daha ıyı olcaktı doyamadık sese :D
Çok teşekkürler, polis sıkıntısı olduğu için fazla gazlattırmak istemedim :D
Maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık, bende yıllarca supercharger ep3 kullandım turbo da kullandım atmo da k20 24 , ama en çok sc beni neşelendirdi, video da kasnak sesini ön planda tutulması önden gazlarlarken çekim yapılması daha iyi olurâ˜ºï¸ Sc sesi damakta tad bırakıyor, biraz kediyi miyavlatın
egemenerenk
15-01-2018, 11:32
Maşallah çok güzel olmuş ellerine sağlık, bende yıllarca supercharger ep3 kullandım turbo da kullandım atmo da k20 24 , ama en çok sc beni neşelendirdi, video da kasnak sesini ön planda tutulması önden gazlarlarken çekim yapılması daha iyi olurâ˜ºï¸ Sc sesi damakta tad bırakıyor, biraz kediyi miyavlatın��
Çok teşekkürler, parçalar geldikten sonra bir video daha çekebilirsem sc sesini ön planda tutarım onda da :D