Orijinalini görmek için tıklayınız : Ring ve Çevresinde Aktivite
omer_yildir
13-01-2018, 13:20
Uzun süredir 2 arkadaş planladığımız ring tecrübesini önümüzdeki Şubat - Mart aylarında gerçekleştirmek istiyoruz. Tarih hava şartlarından dolayı kötü gibi. Ancak iş yoğunluğundan dolayı başka bir zaman dilimi mümkün değil. Cuma -Cmt - Pzr 3 güm kapsayacak şekilde ring ve çevresinde öneri yapabilecek var mı?
RSR' da yol turları ve paketler gördüm. Özellikle Spa pistinin de yer aldığı bir tur ilgi çekici geliyor. Nasıl bir tercih yapalım ne dersiniz :o
eregli42
13-01-2018, 13:57
Uzun süredir 2 arkadaş planladığımız ring tecrübesini önümüzdeki Şubat - Mart aylarında gerçekleştirmek istiyoruz. Tarih hava şartlarından dolayı kötü gibi. Ancak iş yoğunluğundan dolayı başka bir zaman dilimi mümkün değil. Cuma -Cmt - Pzr 3 güm kapsayacak şekilde ring ve çevresinde öneri yapabilecek var mı?
RSR' da yol turları ve paketler gördüm. Özellikle Spa pistinin de yer aldığı bir tur ilgi çekici geliyor. Nasıl bir tercih yapalım ne dersiniz :o
3. arkadaş olursam tüm bildiklerimi paylaşabilirim :D Tripadvisor gibi uygulamalara göz atabilirsiniz ya da doğaçlama takılmak en güzeli belki öyle bi ortamda :) turunuzu bu başlık altında fotoğraflarla videolarla görürüz inşallah çoğu petrolheadin hayalidir ring :) telefonumun ekranında nürburg hava durumunu takip ederim arada bugün gitsem pist nasıl olur diye :D
Köln'e 120km mi neydi. En yakında en güzel aktiviteler köln'de.
Ben de Almanya'dayım. Valla aklımda başka şey yok şu ring işini yapmak istiyorum sadece :D
O tarihlerde kapali olan ring de ne yapmayi planliyorsunuz? Yazin cevaplayim...
ahahaha
daradadara da thug life:D
https://vignette.wikia.nocookie.net/roblox/images/1/1d/1-2-thug-life-sunglasses-png-thumb.png/revision/latest?cb=20170822072040
optimus_prime
14-01-2018, 22:45
benim aklıma mangal geldi :D
https://radorecdn.pckolog.com/komikler/i/000/018/805/mangal-spoyler_d620.jpg
optimus_prime
14-01-2018, 22:51
şaka bir yana o tarihlerde illa çıkılacaksa ring kapalı madem otomobil ile ilgili aktivite yapmak isterseniz ben olsam bmw yada Stuttgart porsche müzesi ziyaret edilebilir.
ben mart ve nisan gibi bolognadan maranelloya ferro müzesi vs gibi bişey yapıcam
Guzel tavsıye. Bır cok muze var,roadtrip ıle bunlar gezılebılır...
Aksamları klup,gunduzlerı hem yemek hem muze...
Özgür Güneş
14-01-2018, 23:14
Belcika’da spa vardi galiba, illa gidilecekse oraya da gidilebilir, ayriyeten guzel bir gezi yapilir, ha 3 gun icin deger mi, elbette degmez.
şaka bir yana o tarihlerde illa çıkılacaksa ring kapalı madem otomobil ile ilgili aktivite yapmak isterseniz ben olsam bmw yada Stuttgart porsche müzesi ziyaret edilebilir.
ben mart ve nisan gibi bolognadan maranelloya ferro müzesi vs gibi bişey yapıcam
Lamborghini müzesi ve Pagani showroomu da çok yakınlarda kalıyor mutlaka uğra derim :)
omer_yildir
15-01-2018, 12:56
Bu konudan önce size PM atmaya çalıştım. Ancak kutu dolu olduğundan başaramadık. :)
16 martta ring açılacağını RSR' dan öğrendik. " First Timer Package " ile başlanabilir diyorlar.
Daha önce BMW ve Mercedes müzelerine gitmiştik. RSR' la netleştirmeye çalışıyoruz. Olmaz ise mecburen ileri bir tarih planlamaya çalışıyoruz.
Tholl-ga
15-01-2018, 19:34
Green Hell Driving - Nurburgring (https://www.greenhelldriving.nuerburgring.de/#/landing)
mart 18 ilk turist günü
Tholl-ga
15-01-2018, 19:37
https://i.hizliresim.com/m2rv61.jpg
turbo&quattro
15-01-2018, 19:51
Shadow_Dancer Durango kardeslerim gidiyormuyuz haziranda ? ;)
Bu konudan önce size PM atmaya çalıştım. Ancak kutu dolu olduğundan başaramadık. :)
16 martta ring açılacağını RSR' dan öğrendik. " First Timer Package " ile başlanabilir diyorlar.
Daha önce BMW ve Mercedes müzelerine gitmiştik. RSR' la netleştirmeye çalışıyoruz. Olmaz ise mecburen ileri bir tarih planlamaya çalışıyoruz.
Mart da falan gıtmeyın ve ılk kez gıdıyorsanız nısan da mayıs da bakın cunku kuru gunde gıtmenız gerek.
Kıralama sırketı cok,sartları kım uygunsa ona gıdersınız. Ben yıllardır rsr ıle calısıyorum.
Gıdecegınız zaman gerekenlerı soylerım. Unutmayın,ring artık cok turıstık oldu,hafta ıcı gıtmeye calısın.
Shadow_Dancer Durango kardeslerim gidiyormuyuz haziranda ? ;)
Bana uyar kardeşim, vizem bitik ne kadarlık verecekleri belli olmuyo son 2 ay kala fln halletmem gerek.
omer_yildir
12-02-2018, 21:27
Bugün biletleri aldık. 21 Nisan sabahı Düsseldorf' a iniyoruz. 21 Nisan Düsseldorf, 22 Nisan Köln' de zaman geçireceğiz. 23 Nisan' da pistteyiz. RSR' dan first timer package alıyoruz. Sabah 10' da başlayan akşam 18.00 de biten bir aktivite olacak ringde 2 turu ve diğer tüm detayları ( müze, yemek vs. ) kapsıyor.
Bütün rezervasyonlardan sonra maliyeti detaylı olarak paylaşacağım. İlk tecrübe için 235 düşünüyoruz. Başka bir tavsiye var mı?
İlk tecrübe için 235 düşünüyoruz. Başka bir tavsiye var mı?
235i başlangıç için pek iyi seçenek değil gibi sanki. Pek yavaş sayılmaz. Eskiden Swift Sportlar vardı ama kalktı galiba. Twingo RS yada Clio RS daha iyi olmaz mı?
235i baslangıc olarak sıze keyıf yerıne ızdıap verır...
Zaten 2 tur almıssınız,kontrolu kolay,ardını gordugunuz vırajlarda gazlanabılıcek bır arac alın.
Ben Nısan son haftası 3 gun Ring deyım...
omer_yildir
24-02-2018, 21:22
Bilgiler icin tesekkur ederim. Focus Rs e karar verdik. Dun odemeyi de yaptik. Christoph cok yardimci oldu. 23 Nisan da ringdeyiz. Onumuzdeki gunlerde vizeye basvurcagiz. Tum maliyet ve detaylari paylasicagim.
alicancalis
24-02-2018, 21:28
Tavsiyem otel olarak Tiergarden de kalin. Efsanevi Sabine Schmidtz in annesinin oteli. Ringin start duzlugunde ilk viraja yaklasik 50 m mesafede super keyifli ve sirin bi otel. Bende arabayi rsr dan almistim. Cok profesyoneller ama cezalar urkutucu. Ringe cikmadan acaba cikmasammi diye duusnmustum acikcasi. Iyi eglenceler dilerim.
omer_yildir
24-02-2018, 21:41
Tesekkurler bilgiler icin. 21 nisanda Ankara Dusseldorf direk ucusla sabah 7 de Dusseldorfta olmayi planliyoruz. 21 nisan Dusseldorfta gececek. 22 nisanda Kolne gececez. 23 Nisanda ise Nurburringdeyiz. 23 Nisan gecede Ankara direk donus ucagi var. Ring cevresinde konaklamiyacaz. Bizde sozlesmede cok agir maddeler gorduk. Ilk seferden sonra bir defada kendi araclarimizla gitme plani yapiyoruz.
Kendi aracinizla gidicek olursanız da kaza riski azalmiyor.
Ayrica yol masrafi ve yol riskiniz var. Ve donuste ayni arabayla doneceksin. Balata-lastik....
Ayrjca ring cevresinde kalil zaman gecirmeniz ilk gidicek bir turist olarak keyifli olurdu
Focus rs ring de ilk cikis icin bence fazla ama keyif sizin. Kac fur aldiniz?
omer_yildir
24-02-2018, 22:07
Risk her zaman var. Focus rs videolarini izledim. Acikcasi biraz urktum. Pist biraz dar geldi. Gt6 da surekli oynuyorum. Antreman icin. First timer paket aldik sabah 10 dan aksan 7 ye kadar suruyor. Toplamda 4 tur 2 kisi. Begenirseniz gun icinde 1 2 tur ilave edebilrsiniz diyor Christoph. Duruma gore karar verecegiz. Israrla hafta ici bir gun gelin diyor Christoph. Hafta ici cok daha ilgileneceklerini ve pistin bos oldugunu belirtiyor. Bizde ondan dolayi hafta ici aldik.
Videolardan biraz cekindim. Bakalim nasil olcak
Neden cekimdiniz ki? Kaza videolarini izlerseniz sirf kaza gormus olursunuz.cekinmenkz gereken,hic bilmediğiniz piste hızlı arac ile girmek olmalj. agen bilmediginiz onlarca virakagoreceksenkz. Rs in limitleri yüksek,ama siz kisitli kullanabiliceksiniz. Ben olsam fiesta clio megy kiralardim.
4 tur 2 kisi cidden dusuk. 4'er tur kiralagin derim. Aksama kadar sikilmayin.
Video oyunları ile gercek sartlar bambaska cikicaktir,aman diyim....
Onlarca turist sagdan yumuşak yumuşak gidiyor,kimi gaza geliyor ama bilmedigi virajlarda sacma isler oluyor. İnsallah yer kuru olir. Bol kehifler. Ben nisan sonu 3 gun oradayim.
omer_yildir
22-04-2018, 23:20
Merhaba. Yarin sabah ringdeyiz. Bu gece Kolnde geciyor. Detayli fotolar cekiyorum. Donuste maliyet ve detaylara iliskin genis bir yazi yazmayi planliyorum. Iyi geceler
Merhaba. Yarin sabah ringdeyiz. Bu gece Kolnde geciyor. Detayli fotolar cekiyorum. Donuste maliyet ve detaylara iliskin genis bir yazi yazmayi planliyorum. Iyi geceler
süper olur, bir de işin minimumunu anlatan, yani böyle bir niyetiniz varsa önce cebinize şu kadar para koymanız gerekir gibisinden bölümler de olsa miss :)
Cok basıt yahu hesap;
Ucak:erken al,az ode. Ben 560tl ye gıdıs donus aldım.
Otel:her butceye gore var,gecelık 35 euro dan 350 euro ya kadar.
Pıst:tur bası 30 euro
Arac kırası:o da sana kalmıs,turu 1000 euro olan da var,65 euro olan da var.
Yem ıcme:yıne sana kalmıs ama gunluk 50 euro yeme ıcme ye ayır.
Bunları gun sayınla carp :).
Ben 4 gun ordayım cuma dan ıtıbaren,olan varsa goruselım...