Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikdüzü tarafları Ucuz oto yıkaması olan petrol istasyonları
Motosiklet için 20 tl fiyat çekiyolar kafayı yicem. Sanki araba gibi detaylı giriyolar. Şöyle 1 2 tl veripte 2 dakkada fıtı fıtı yıkayacak bi petrol istasyonu varmıdır yahu.
AliGizda
15-01-2018, 07:25
Beylikdüzünde neredesin bilmiyorum ama S rampasındaki Kadoil' de 3 liraya köpük 2 liraya su var. Akşamları genelde rahat oluyor.
beykent tarafındaysan alpet var gürpınara doğru orda 3-5 tl ye halledersin
AliGizda
15-01-2018, 08:08
Kendin yıkamak istemezsen Gürpınar sahile inerken Opet var orada 10 liraya yıkıyorlar iç-dış' dı sanırım ama biraz lanetten :)
BerkayKamaci
15-01-2018, 10:45
Bizimkent köprüsünü Tüyap'a doğru geçince sağda Petrol Ofisi var. Genelde Boş oluyor. Köpük(30sn) 1 TL, Su(4dk) 2 TL
optimus_prime
15-01-2018, 11:00
outletin yanındaki shellde adama 5 lira verdim geçen güzel yıkadı ama kurulama kendin yapcan
DB18a2 Beylikdüzü'nün hızlı cilacısı konuya lütfen :D
Büyükçekmeceye doğru giderken bizimkent köprüsünü geçince sağda po var en çok orayı kullanıyorum, hadımköy yolu üzeri çoğunda var ordada metro markete gelmeden sonuncusu iyiydi opetti galiba
huseyinturk
15-01-2018, 20:47
Bekonun ordaki opette var
Geceleride açık, marketlerin arkasında.
Bunların dışında hadımköy gişelere giden yolda bir kaç istasyonda var.
Beykentten gürpınara inen caddede alpette var ama geceleri kapalı
Mermerciler sanayinin ordaki shellde var 3-5liraya yikatabilirsin
Büyükçekmeceye doğru giderken bizimkent köprüsünü geçince sağda po var en çok orayı kullanıyorum, hadımköy yolu üzeri çoğunda var ordada metro markete gelmeden sonuncusu iyiydi opetti galiba
Bizimkent köprüsünü Tüyap'a doğru geçince sağda Petrol Ofisi var. Genelde Boş oluyor. Köpük(30sn) 1 TL, Su(4dk) 2 TL
Siz adamsınız hemen evimin dibinde varmış :) şimdi gittim 4 tl olmuş ve bir hayli kalabalık.
büyükçekmeceye giderken e5 yanyolda mı petrol ofisi? yakıt falan almamız gerekiyor mu? benim kendi şampuan,kova vs. ekipmanım var sadece basınclı su yeterli benim için.
Kadir Salim
17-01-2018, 19:37
Abi ne çok beylik düzünde TTci varmış :D
Abi ne çok beylik düzünde TTci varmış :D
Beylikdüzü candır reyiz :D