Orijinalini görmek için tıklayınız : coilover tavsiye
Merhaba arkadaşlar 2004 model albeam var aracıma coilex marka 4.5 spor yay takıp basmıştım bilen biliyordur fakat vuruntu ve sekmeden perişan olduk orjinale dönüş yaptık.Şimdi ise Coilover e geçmek istiyorum.Başaran,namistain ve şakiristan bu üç firmadan fiyat aldım en uygun şakiristan fiyat verdi bana göre de uygun o bütçe olarak öğrencilik hali taktırma parası falan vereceğiz.
Sizce bu 3 firmadan hangisini tercih etmeliyiz
1.Başaran
2.Namistain
3.Şakiristan
Dediğim gibi fiyat konusundan şakiristan benim için ama tabi iyi olmassa boşuna para çıkacak haliyle o halde diğerlerine göre fiyattan kar edelim dersek pişman olurmuyum ?
Peki şakiristan coil kullanan varmı ?Konforu nasıldır sekme vuruntu falan yapıyormu bilenler yardımcı olursa cok memnun olurum.?
Mr.Bilal
18-01-2018, 07:45
Başaran kullanan bir tanıdığım var memnun. diğerlerini biliyorum
burada sorulması gereken soru ne kadar kötü olabilir değil, ne kadar iyi olabilir ki ?
Zamanında NAM da da yaptıran tanıdıklarım da oldu, Şakir de de.
Hepsinin kendince yorumları şu şekilde olurdu; çok iyi, muhteşem, "ORİJİNALİNDEN DAHA İYİ( Bu da herhalde bu işin olmazsa olmaz cümlesi falan)"
Ama hiç biri o dönem benim aracımda takılı olan KW V2 yi kullanınca ne şakir ne de nam falan tanımadı :)
O yüzden madem yaptırmaya karar verdin, el yapımı coillerde çok fazla ince eleyip sık dokumanında bi anlamı yok.(Bana göre)
Başaranı kullandım memnundum. Tavsiye ederim custom alınacaksa eğer.
Bende basaran kullaniyorum. 5 lik eibach yaya gore araba daha konforlu ama tabikide orjinal gibide deil. Sekme vs minumumda ama. Onemli olan arkalara ne yapacaksin.
rain man
18-01-2018, 09:20
burada sorulması gereken soru ne kadar kötü olabilir değil, ne kadar iyi olabilir ki ?
Zamanında NAM da da yaptıran tanıdıklarım da oldu, Şakir de de.
Hepsinin kendince yorumları şu şekilde olurdu; çok iyi, muhteşem, "ORİJİNALİNDEN DAHA İYİ( Bu da herhalde bu işin olmazsa olmaz cümlesi falan)"
Ama hiç biri o dönem benim aracımda takılı olan KW V2 yi kullanınca ne şakir ne de nam falan tanımadı :)
O yüzden madem yaptırmaya karar verdin, el yapımı coillerde çok fazla ince eleyip sık dokumanında bi anlamı yok.(Bana göre)
Kendi aracımda iki farklı spor yay ardından d2 coilover kullanan birisi olarak aradaki farkı anlatamam. Spor bir sürüş isteniyorsa benim şahsi fikrim bütçe yetiyorsa marka ve ayarlanabilir coilover tek seçenek olmalı. Bu tarz Custom işleri biraz bozuk bi yola soktuğunuzda sonuç gerçekten korkutucu olabiliyor.
Tabi limit sayılabilecek bi kullanım yoksa, amaç görsellikse, bütçe de elvermiyorsa spor yay belki yine düşünülebilir. Ama şahsen ben başka bir araçta tekrar bu işi yapacak olursam bu yine kw, st, d2 gibi markalarla yaparım. Yapamıyorsam da stok binerim :)
PiscocuK
18-01-2018, 10:04
Aracınıza uygun coilover varmı bilmiyorum ama alacaksanız coilover alın
Hiç bir firmanın malını kötüleyemem herkes kendince iyi ama marka coilleri ancak kullandıktan sonra anlıyorsunuz
berkay59
23-01-2018, 18:31
Valla cıkar yol sadec custom coilse başaranlı araçta kullandım şakirlide kullandım 2side iyiydi hangisi daha hesaplı geliyorsa onu al bence :)
Leonardo
23-01-2018, 19:52
Basaran yaptirdim memnunum hepsinin mantigi az cok ayni ama basaranin adini cok sık duyuyorum
Yazdığın 3 markayıda kullandım farklı araçlarımda hepsi birbiriyle aynı ben çok bi fark hissetmedim. Aracın zaten yüksek süratlerde verimli kullanabileceğin bir araç değil ben şuanda Kw v2 kullanıyorum customlarla aralarında uçurumlar var bence, bu aracıma Kw ları takmadan önce alt seviye Jom marka fabrikasyon coiloverda taktım ancak olayları çok farklı. Customda uygun fiyat tercih etmen senin yararına olacaktır.
Ben şakiriştayn kullanıyorum memnunum. Aynı araç dan başarana yaptıran arkadaşımda var çok yumuşak olmuş rahatsızlık verecek düzeyde.
şakiriştain bende çoğu aracımda arkadaşımda kullandık sorun oluncada arkasında yardım eder