Orijinalini görmek için tıklayınız : 400TLye araba yapmak
Grimlord
20-01-2018, 09:59
Valla delikanlıya helal olsun, yaşıtları saçma sapan işlerle uğraşırken ne güzel uğraş edinmiş kendine. Çoğu şeyi de kendisi kaynakla yapmış anladığım kadarıyla.
Kesinlikle desteklenmesi lazım
https://www.youtube.com/watch?v=NNSjcGWUFmo
phoenixs
20-01-2018, 10:05
Bu arkadaşı bende izledim helal olsun çatır çatır kesti biçti yaptı
bizim ülkemizde korktun mu diyen gerizekalı beyaz show gibi bir programa çıkar ama bu kardeşimi anca biz ve bizim gibiler izler.
optimus_prime
20-01-2018, 11:31
helal olsun lan çocuk babası araba kullanmayı öğretmemiş. daha iyi olmuş azimle başarmışsın
i-vtec07
20-01-2018, 11:32
Helal olsun kardeşimize.
mechanic
20-01-2018, 12:08
:) muhendis gozuyle bakiyorum ama o gozle yorum yapmicam tabii ki, tek diyecegim genc arkadasa insallah bise olmaz o seye binerken.
e-5 cıkacak hali yok ya :)
Ben izliyorum bu arkadaşı donanımlı biri. Youtubede challange videoları yapmak yerine kendini ve izleyenleri geliştirebilecek videolar yapıyor.
gençlik böyle olsa tesla yıkma zor değil
kıt imkan ile bunu yapması taktire layik bence aferim
kiraccemal
20-01-2018, 19:49
bravo arkadaşa boş işlerle uğraşacağına ortaya güzel bir şey çıkartmış. Tebrikler.
Bu da güzel bir haber:
"Düzce’de iki ortaokul öğrencisi olan Yunus Yasir Yaman ve Ömer İkbal Kar, geleneksel gölge oyunu Karagöz ile Hacivat’ın figürlerini kodlama eğitimi yardımıyla geliştirdikleri program sayesinde, elektronik aksam yardımıyla hareket ettirmeyi başardılar."
Helal olsun emegine saglik kardeşimizin.
bozdemir
21-01-2018, 22:49
bizim ülkemizde korktun mu diyen gerizekalı beyaz show gibi bir programa çıkar ama bu kardeşimi anca biz ve bizim gibiler izler.
Çok şükür bugün de başkası adına utandık derken, karşımıza böyle yaratıcı şeylerle çıkan genç arkadaşlar sayesinde gururlandık.
Kadir Salim
21-01-2018, 22:55
Bu arkadaşımızın hesabına abone olup beğendim. Beğendim ki bu adam gibi Adam Youtube dan yararlansın. Yararlandıkça daha iyilerini yapmak adına teşvik olsun helal olsun.
Helal kardeşime ben imkan varken uğraşmaktan çekindim becerip başlayamadık. Yaşından ötürü kendim yapmışım gibi sevindim. Tebrik ederim
erdemköksal
23-01-2018, 10:05
Gerçekten emek vermiş çabalamış helal olsun emeklerine sağlık