Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde kaporta boya ustası
psychologist
20-01-2018, 23:14
Arkadaşlar izmir de önereceğiniz kaporta boya ustası var mı? İşinin ehli fiyatı şişirmeye .?
İşini en iyi şekilde yapan boyacım var ancak fiyatları haliyle piyasanın üzerinde.
Ne kadar ekmek o kadar köfte doğal olarak :)
300 liraya seramik yapan da var, 1200 liraya yapan da. (300 liraya dediğim de seramik üzerine çakmak testi yapan zihniyet)
psychologist
21-01-2018, 00:06
Öneriniz neresi?
Öneriniz neresi?
ö.m attım...
2. sanayi boran oto hamdi usta boyasız göçük düzelttirmiştim boyada yapıyor gayet titiz ve özenliydi isterseniz numarasını pm yollayabilirim
berkay59
23-01-2018, 18:09
Ne tarafta oturuyorsun ?
psychologist
26-01-2018, 17:52
Narlıdere civArında
psychologist
26-01-2018, 17:53
2. sanayi boran oto hamdi usta boyasız göçük düzelttirmiştim boyada yapıyor gayet titiz ve özenliydi isterseniz numarasını pm yollayabilirim
Gönderin size zahmet
Hem konu güncellensin. Hem de işim görülsün. :) İzmir'de metalik gri araca lokal boya uygulayabilecek bir usta arıyorum. İki kapımı park halinde çizmişler. Kime gösterdiysem bu araç metalik boya kapıları komple boyamamız lazım dedi. Haliyle çizik için komple kapıları boyatmak içime sinmiyor. Var mı bu iş için önerebileceğiniz iyi bir usta??
BARR mutlaka bir tavsiyesi olacaktır.
Hem konu güncellensin. Hem de işim görülsün. :) İzmir'de metalik gri araca lokal boya uygulayabilecek bir usta arıyorum. İki kapımı park halinde çizmişler. Kime gösterdiysem bu araç metalik boya kapıları komple boyamamız lazım dedi. Haliyle çizik için komple kapıları boyatmak içime sinmiyor. Var mı bu iş için önerebileceğiniz iyi bir usta??
Detailing Point İzmirde lokal boya, mikron boya vb alanlarda tek adres bence.
ilkerhan
09-08-2022, 22:08
yeni konu açmayayım dedim, izmir içi komple boya için tavsiyesi olan var mı?
immortalboss
13-08-2022, 12:30
Detailing Point İzmirde lokal boya, mikron boya vb alanlarda tek adres bence.
Batu kardeşime bir Corsa bırakmıştım. Eski dükkanındayken. :) Hatta müzik sistemi bile kurmuştu bana. Gayet iyiydi. Ben Corsa'yı sattım. Batu da ondan sonra yürümüş gitmiş. :D Çok güzel bir dükkan yapmış kendine. İzmir'ê gidersem bir yanına uğrayacağım. Ben de tavsiye ederim.
-ER- 306 GTİ'ı izmir de boyatmıştı