Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil uzaktan bağlantı
Arkadaşlar muhasebe ofisimizde iki bilgisayarı da güncelledik. İkisi arasında ağ yapılandırması yapamıyorum bilgisayarcıya götürecek vaktim yok şu anda bu işlerden anlayan uzaktan bağlantı yoluyla çözecek birisi var mı içimizde ?
teamwier veya alpemix indirip deneyin
teamwier veya alpemix indirip deneyin
onu biliyorum şu anda kendisi müsait değil.
Ağ yapılandırması yapamıyorum derken tam olarak konuyu anlatırmısınız ? Makine müsait değilse nasıl yardımcı olacağız ?
Ağ yapılandırması yapamıyorum derken tam olarak konuyu anlatırmısınız ? Makine müsait değilse nasıl yardımcı olacağız ?
abi her iki makinada müsait uzaktan bağlantı yoluyla bağlanılabilir.
Muhasebe programını bir bilgisayara kurduk ana bilgisayar olarak,terminal bilgisayara kurulum yapamıyoruz ağ'dan görünmüyor. Ağ yapılandırma ayarı yapılması lazım onu da ben bilmiyorum.
iki makineye de bağlanmam lazım, uygun mudur ? Uzaktan erişim programı varsa, arkadaşın dediği gibi , teamviewer veya alpemix ya da any desk, halledebilirim.
iki makineye de bağlanmam lazım, uygun mudur ? Uzaktan erişim programı varsa, arkadaşın dediği gibi , teamviewer veya alpemix ya da any desk, halledebilirim.
abi ikisinde de var numaranı verir misin
abi ikisinde de var numaranı verir misin
PM attım.......
Şu forumun çözemeyeceği iş yok yeminle bir kez daha anlamış olduk :D
mertxx
abi teşekkürler eline koluna sağlık.
mertxx
Yıkılan hayalleri de onarabiliyor mu forum başkanım ?
Yıkılan hayalleri de onarabiliyor mu forum başkanım ?
uykuluk + bira'nın halledemeği mesele yoktur.
uykuluk + bira'nın halledemeği mesele yoktur.
O zaman bir gece ansızın gelebilirim.
O zaman bir gece ansızın gelebilirim.
Ne zaman istersen.
mertxx
Anıl kardeşim elimden geliyorsa vaktim de varsa neden olmasın :) Sen de sağolasın. Bu arada Türkmenistan 'dan yardımcı olmam da çok manidar oldu Türkiye 'den ses seda yok demek ki...
Anıl kardeşim elimden geliyorsa vaktim de varsa neden olmasın :) Sen de sağolasın. Bu arada Türkmenistan 'dan yardımcı olmam da çok manidar oldu Türkiye 'den ses seda yok demek ki...
Özbek, Türkmen, Uygur, Tatar, Azer bir boydur
Karakalpak, Kırgız, Kazak bunlar bir soydur
Özbekistan, Türkmenistan diye kurmuşlar
Anayurdum Türkistan’ı bölüp koymuşlar
Türkmenistana 2 kere gittim eskiden çok ucuzdu hala öyle mi :D