Orijinalini görmek için tıklayınız : Kallavi araba zamani
Patisever
22-01-2018, 11:25
Arkadaşlar kullanicilara bir iki Sorum olacak binmek için senelerdir iki
Araç aklimda war volvo850 t5 ve e34 5.25 siz olsaniZ hangisini
Tercih ederdiniz ve arti eksileri nedir teşekkürler
e34 ü şu an merak ettim doğrusu
onursumer
22-01-2018, 11:51
çok farklı araçlar
e34 birçok yonden aslında daha geliştirilebilir gozuksede ben 850yi seçerdim çok farklı bir araç bana gore t5 in keyfide başka ayrıca :)
kiraccemal
22-01-2018, 13:09
eğer tek seçeneğim sadece ikisinden biri ise e34 tercihim olurdu.
Volvo T5 olacsksa LPG takılmamış olmalı. Motor arızalı onlarca araç gördüm 180k 200k aralığında motoru bitmiş...
aposport
22-01-2018, 14:29
Turbo Benzinli eski model Volvo dan uzak, E34 e yakın olman dileğiyle....
Güncel 91' e34 520i (M50B20 Vanossuz) Kullanıcı olarak ; Bu güne kadarki en iyi konfor , performans ve geliştirilebilir bir makine olduğu aşikar ...
Yanlız üretimden değil sonradan kronikleşen sıkıntıları ; Usta + Kullanıcı :D ustalar derme çatma kullanıcı bilinçsiz , parça bulmak zor gelmiş ya iptal edilmiş yada uydurma parça takilmiş coguna ...
525i lerde M50 bir dönem sıkıntıydı şuan çoğuna swap atılmış sanırsam kaynıyor , e34 525i de temiz bulmak kadar donanımlı bulmak bir o kdr sıkıntı sabır isteyen bir araç :)
İlanlara baktım şuan yok,kaldırılmış da olabilir : enson 94*95 otomatik elektirikli koltuklu , m5 komple lip li bir tane vardı , temiz ok gibi ii para istiyorlar ...
Volvodaki donanım çoğu e34'lerdede var ama bulabilirsen ...
İlanlara baktımda 850 t5'lerde 525 i gibi 10 tane ilandna 2 si ancak arabalık yapar , volvo e34 aşşa kalır yanı yok donanım olarak cam sunroff ve koltuklar hepsi standart elektrikli gibi avantajı turbo fakat önden çekişli :(
M50 motor avantajı +turbo (şuan forumda güncel konusu var ) + 3.0 stroke ile performans arttırıla bilir ...
Çok yönlü kullanım avantajı var , konfor ,performans, yan makinesi yapılabilir :)
Donanım olarak : elektirikli + recarolu , düz recaro , 16 tuş obc , ototik klima veya genel manuel çift yönlü , sunroff standrt gibi olmayan çok nadir (elektirikli olmayan mevcut ) yeterli olur , ASC veya Kilit Diff :)
Ekstra olarak ; ışık paket , hi-fi anfi ve ses sistemli , orj. rds teyp , arka perde , yan makam perdeleri sonradan doldurulabilir...
temiz bir e34 evladiyelik olabilir , alternatifleride var ... 520i,525i,535i(big six) , v6,v8 :D son saydıkları 1 elinde parmagı bulmaz ...
e34 'lerde ok gib ibulunamazsa ayrılan para 2 'ye bölünüp uygun bir tane alınıp kalan yarısıylada araç toparlanabilir böylede neyin ne oldugunu kendiniz görmüş olurusnuz :D
Erdem K.
22-01-2018, 15:11
volvonun parçaları e34'e nazaran daha pahalı olabilir, eski araçlarda yedek parça fiyatını da dikkate almalısınız ...
Patisever
07-02-2018, 16:12
t5 mükemmel ama e34 de e34 de cok temız olması şart t5 'de turbodan baska sorun yok konudan bugune deneyıp gördüğün tecrübeler sizede faydası olur diye düşünüyorum