Orijinalini görmek için tıklayınız : SuperB - Insignia - CRV - Karoq
Merhaba,
1.6 dizel otomatik olarak sıfır alınacak. Sizce hangisi neden alınabilir ?
teşekkürler
Crv degısıyor,bırcok seyı eskı kaldı.
Karoq tıguan ıle aynı,kodiaq kullanıyorum ve memnunum....
Superb kendını kanıtladı ancak insignşa guzel olmus fakat hıcbır bılgım yok.
KGüneyli
23-01-2018, 10:20
Kesinlikle SuperB Style tavanlı al yeterli olacaktır.
He satıcam dediğin zaman biraz bekletir. piyasası ağır ama bilgin olsun.
Erdem K.
23-01-2018, 10:44
listedeki araçların segment farkları olsa da kendi ihtiyaçlarıma göre superb tercih ederdim ...
Süperb tdi dsg cam tavan led paketi şuanda 140 a veriyorlar siyah ve beyaz renk var ellerinde arkadaşım 2 adet aldı bugun teslim alıyor
Süperb tdi dsg cam tavan led paketi şuanda 140 a veriyorlar siyah ve beyaz renk var ellerinde arkadaşım 2 adet aldı bugun teslim alıyor
Merhaba,
Tam olarak hangi paket oluyor o?
Grimlord
23-01-2018, 12:23
Insignia da Astra K gibi kronik sorunlar mevcut, özellikle elektrik sıkıntısı var. Sigortayla alakalı sanırım, benim araçta da göstergeler gidip geliyordu. İyi araştırın derim. Bunların arasından Superb seçerdim
tuner faruk
23-01-2018, 12:43
SuperB güzel ve kullanışlı bagaj hacmi olsun iç hacmi olsun gerçekten güzel ama Kodiaq mı SuperB mi deseler Kodiaq derdim :)
Grimlord
23-01-2018, 12:47
Yenı ınsigna da mı?
Evet abi, başka forumlarda okumuştum. Elektrikle alakalı sorunların olduğunu söyleniyordu. Benim Astrada da vardı aynı şeyler
PiscocuK
23-01-2018, 12:51
CRV kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
SuperB kalbimin bir köşesinde hep belki birgün alırım
Merhaba,
Tam olarak hangi paket oluyor o?
Comfort donanım üzerine cam tavan almış
golgeoyunu03
23-01-2018, 16:50
uzun süre kullanılıcak ise uzatılmış garanti ve garanti bitimine doğru satılıcak ise superb derim.
sebebi dsg
onursumer
23-01-2018, 17:07
içlerinde en mantıklısı suberB gibi duruyor biraz yüksek bir araç alınıcaksada Karoq değerlendirirdim ben
Dsg artık 7 yıl garantılı
Mr.Bilal
23-01-2018, 23:37
Yeni CRV yi bekle derim. Yeni otomatik vites ve motor seçenekleri ile iddalı olacak
Yeni CRV yi bekle derim. Yeni otomatik vites ve motor seçenekleri ile iddalı olacak
Yıl sonu gelmeyecek mi yeni kasası?
Mr.Bilal
24-01-2018, 07:19
Yıl sonu gelmeyecek mi yeni kasası?
Bildiğim kadarıyla 1-2 ay içerisinde tanıtılıp. Yaz ortaları bayiilerde olacak
Yılın son ceyregı anca gelır ve 4 ceker dızel otom olmayacak....
denizhandinc
24-01-2018, 08:56
uzun süre kullanılıcak ise uzatılmış garanti ve garanti bitimine doğru satılıcak ise superb derim.
sebebi dsg
dsg ler artık eskisi gibi sorunlu degil diye düsünüyorum. Sorun bile cıksa 7 yıl garantili. 7 yıldan fazla kullansanız dahi servis bakımlı oldugu sürece iyi niyetten degistiriyorlar. Bence en iyi tercih superb
en yakışıklısı suberb, en hepsinden de olsunu CRV