Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane F7R vs Polo 1,6 TDİ
megane : filtre, düzboru ,oem son susturucu ,yazılım
polo 1,6 tdi: gt1449 turbo ,dp, egzos, race werks yazılım.
polo da cooler yok o yüzden hemen ısınıyor araba ard arda denemek adaletsiz oluyor.kısa zamanda takılacak inşallah.
en uygun video buydu :) maşallah ikisinede.
https://www.youtube.com/watch?v=QP4iGcgqBJw
Maşallah ikisinede ayağınıza sağlık :icon_tup:
UĞUR_GSI
30-01-2018, 23:30
Masallah güzel bi deneme olmuş forumda artik eskisi gibi deneme videoları çok paylaşılmiyor eskisi gibi zevkli olmuş tekrar masallah
Talih.b16
30-01-2018, 23:48
Masallah güzel bi deneme olmuş forumda artik eskisi gibi deneme videoları çok paylaşılmiyor eskisi gibi zevkli olmuş tekrar masallah
Bu hızlı arabaları olan vatandaşlar arabaları çeyiz sandığına mı koydu?
Neden deneme yapılmıyor çok merak ediyorum
Grimlord
31-01-2018, 00:05
Benzin oldu 6 lira abi, bi deneme nereden baksan 12-13 liraya denk geliyor :D :D
serhadocak
31-01-2018, 00:10
İkisi de çok iyi Polo tıkanır dedim yüksek süratte ama tık yok maşallah...
i-vtec07
31-01-2018, 02:44
Maddiyat abi çevremde hızlı araba kalmadı benim nerdeyse herkez dizel e döndü, diğer bi etken ise faceteki rolling sayfaları daha sık kullanılır oldu artık. Forumun eski roll günlerine dönmesi zor artık...
Maşallah araçlara bu arada f7r sağlam gitmiş :) polonun yazılım ne kadar açık bilemiyorum ama muhtemelen f/e/h ep3 ten hızlıdır o speclerde.
Turbo dan önce cooler takmak daha mantıklı sanırım polo tdi için :)
Kamer nedense senın tum arabalarının denemelerı oldukca zevklı oluyor masallah :)
Cliosportve
31-01-2018, 12:47
buralarda zevkli bir deneme izlemeyeli baya olmuştu
Deneme çok iyi olmuş araçlara maşallah.
Özellikle F7R çok iyi gitmiş.
Hızlar kaça kadar çıkıldı acaba?
speed_emre
31-01-2018, 13:08
Kelebek , emme , headers ve portpolish olsa f7r ciddi anlamda daha çok hızlanır. Maşallah deneyen araçlara. Kazasız belasız...
172 ile İzmit'e gel, bizzat yaşatayım canısı :)
F7R görünce gözleri açılan ben...
Maşallah araçlara.
Maşallah ikisinede ayağınıza sağlık :icon_tup:
saolasın kanskss
aynen bende hareket gelsın dıye paylaştım ama pek olmadı :D
hep face te paylaşıldığı için artık kimse buraya koymuyor :)
Benzin oldu 6 lira abi, bi deneme nereden baksan 12-13 liraya denk geliyor :D :D
her bi rollıng 50 60 lira :D
İkisi de çok iyi Polo tıkanır dedim yüksek süratte ama tık yok maşallah...
aynen maşallahı ve daha gideri var :D
Maddiyat abi çevremde hızlı araba kalmadı benim nerdeyse herkez dizel e döndü, diğer bi etken ise faceteki rolling sayfaları daha sık kullanılır oldu artık. Forumun eski roll günlerine dönmesi zor artık...
Maşallah araçlara bu arada f7r sağlam gitmiş :) polonun yazılım ne kadar açık bilemiyorum ama muhtemelen f/e/h ep3 ten hızlıdır o speclerde.
teşekkür ettim :) polonun gideri daha var cooler enjektör ve az bi basınçla baya hızlanır.
Turbo dan önce cooler takmak daha mantıklı sanırım polo tdi için :)
Kamer nedense senın tum arabalarının denemelerı oldukca zevklı oluyor masallah :)
cooler vardı da dostum çok büyüktü uygun boyutta arıyoruz.denemeler genelde keyifli oluyor evet :D seninkilerde öyle :)
sen olsan daha keyifli olurdu.......
Deneme çok iyi olmuş araçlara maşallah.
Özellikle F7R çok iyi gitmiş.
Hızlar kaça kadar çıkıldı acaba?
saol ciyerim. valla ben kemehaş ı gördüm :D şaka bir yana 230 du bıraktım polo da 240 ta bırakmış
Kelebek , emme , headers ve portpolish olsa f7r ciddi anlamda daha çok hızlanır. Maşallah deneyen araçlara. Kazasız belasız...
o kadar çok istiyorumki yapıp görmeyi ama typer hatrına satıyorum malesef.dediklerin olsa denk giderdik sanırım.teşekkür ettim
maşallah kanka :D
sana da maşallah canısıı :D
mikelazi
31-01-2018, 16:14
coolersız-dumansız çok iiiiyi yürümüş maşallah
onn_dear
31-01-2018, 16:20
Maşallah Kamerim güzel deneme olmuş. Bu arada kara tren gibi duman atmayan tdi görmek sevindirici , demek ki dumansız da olabiliyormuş bu işler.
Cliosportve
31-01-2018, 16:36
172 ile İzmit'e gel, bizzat yaşatayım canısı :)
Özledin beni sanırım
Başlayalım mı gene ? :)
Özledin beni sanırım
Başlayalım mı gene ? :)
Nerede kalmıştık? :)
Cliosportve
01-02-2018, 08:40
Nerede kalmıştık? :)
En son ateşkes imzalamıştık Kocaline ailecek gelip :)
maşallah f7r da poloda silah kondisyonda :)
Maşallah Kamerim güzel deneme olmuş. Bu arada kara tren gibi duman atmayan tdi görmek sevindirici , demek ki dumansız da olabiliyormuş bu işler.
Teşekkür ettim sağolasın :) aynen öyle dumansız da olabiliyor.iste millet duman olunca daha iyi gittiğini zannediyor:)
maşallah f7r da poloda silah kondisyonda :)
Saol gardasımm. Seninde eline sağlık polo canavar :)