Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye Ocak sayısı sizleri bekliyor! 4.90'YTL'ye iki dergi birden.
onurdemir
25-12-2008, 20:02
http://xs134.xs.to/xs134/08524/kapak-kck601.jpg
Türkiye'nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye, 2009'un ilk sayısıyla karşınızda. 2008'de alıştığınız kalite standartları, derginizin yeni yıl sayısına da yansıdı. Bu ayki kapak aracımız 451 WHP'ye (Tekerlek gücü) sahip olan Turbo Honda S2000. Bu hızlı aracın neler yapabildiğini dergimiz aracılığıyla yakından inceleyebilirsiniz. Yeni yılın ilk sayısında yer alan araçların hepsi başrolü oynuyor. Bunlardan biri de Twin Turbo Chevrolet Corvette C6. Profesyonel hazırlanmış müzik sisteminden motoruna, body kit'inden performansına kadar bu araç eminiz ki sizleri büyüleyecek. Gelelim dünyada sadece 4 tanesinde turbo olan Peugeot 206 RC'ye. Turbokitstr.com desteğiyle hazırlanan Turbo 206 RC'nin 307.5 HP'lik dinamometre ispatıyla derginizde sizleri bekliyor. Umut Berk Çakar'ın kadrajladığı Honda Integra ise, mat bordo rengi ve JDM aksesuarlarıyla bu ayın yıldızlarından biri. İzmir sahilinde gezinen bu Japon, herkesin sahip olmayı isteyebileceği sadelikle sayfalarımıza konuk oluyor. Bir başka aracımız ise Turbo Peugeot 106 GTi. Fransızlar ülkemize gelse eminiz ki bu garajı incelemeye alırlardı. Ankara'da faaliyet gösteren Over Boost'un sahibi Mete usta, şahsi aracını siz Tuning Türkiye okuyucularıyla paylaşıyor. Uzun zamandır sayfalarımızda bir Fethiye aracı yer almıyordu. Honda Civic 1.4i, Antalya'nın en iyi performans garajlarından Baştaş'ın hummalı çalışmasıyla turbolanmış... Gelelim bu ayın son bombasına. Team Paşaoğlu yapımı atmosferik Honda Civic Type R, +250 HP motor gücüyle atmosferik akranlarından bir adım önde olduğunu kanıtlıyor. Yeni yılın ilk sayısı elbette sadece otomobillerden oluşmuyor. Yine bomba gibi konular derginizi elinizden bırakmamanızı sağlayacak. DR.Ecu ve Savaş Paşaoğlu'nun performans odaklı paylaşımları, Peugeot'nun 150 yıllık geçmişiyle ilgili hazırladığımız dosya, Techturkey.com dyno day'den görüntüler, Tuning Türkiye'nin basın sponsorluğunu üstlendiği TURBOKITSTR.COM TIME TRIAL CUP'ın detayları ve fotoğrafları, BMWPassion trackday'den görüntüler, Subaruimpreza.org ve Ophell.com organizasyonlarından görüntüler, Test köşemizde Dacia Sandero ve Fiat Grande Punto 1.3 Mjet Sportlife, RC Tune köşesinde Ocak ayına özel hazırlanan ve Türkiye'de eşi benzeri olmayan Mazda RX8, en güncel otomobil ve modifiye haberleri, en güncel tuning ürünleri dolu dolu bir Tuning Türkiye daha okuyacağınızın kanıtı. Motorsporları sayfalarında ise yaşanan küresel krize rağmen açıklanan 2009 Formula 1 takvimi ve detayları, Ralli'de ise PWRC, ERC, IRC ve JWRC 2009 takvimleri sizleri bekliyor. Bu ayın araçlarından oluşan 2 dev poster de cabası. Tüm bunların haricinde yılbaşı hediyeniz de yine Tuning Türkiye'den. Sadece 4.90 TL fiyatıyla satışa sunulan derginiz, Türkiye'nin ilk oto müzik ve görüntü sistemleri dergisi Autohifi'nin son iki sayısından birini de hediye olarak veriyor. Tuning Türkiye 2009 Ocak sayısı 27 Aralık 2008 Cumartesi günü tüm bayilerde satışa sunulacak. Son olarak bu ayın araçlarının fotoğrafları ve videolarından oluşan tanıtım videomuzu izlemenizi öneriyoruz.
VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNK'E TIKLAYIN:
http://videos.streetfire.net/video/Tuning-Turkiyenin-2009-yl_207676.htm
BU AY İKİ AUTOHIFI DERGİSİNDEN BİRİ TUNİNG TÜRKİYE İLE BİRLİKTE HEDİYE!
http://xs134.xs.to/xs134/08524/auto-hifi-1613.jpg
http://xs434.xs.to/xs434/08524/auto-hifi-2655.jpg
yine güzel bi sayı hazırlamışsınız elinize sağlık;)sanırım floridadaki turbo s2k.
orhansah
25-12-2008, 20:08
dj yaris'li dergiyi nerden bulurum diye düşünüyordum ki sağolunuz veriyormuşsunuz :)
DogukanB
25-12-2008, 20:09
Elinize sağlık, yine güzel bir sayıya benziyor. Videoda çok güzel olmuş ve 2 tane turbo frençç.:)
onurdemir
25-12-2008, 20:11
yine güzel bi sayı hazırlamışsınız elinize sağlık;)sanırım floridadaki turbo s2k.
Evet. Aynı zamanda kendisi Techturkey üyesi. 206RC'yi de unutmamak gerek. RCkid de bu ay dergimizde ;)
Evet. Aynı zamanda kendisi Techturkey üyesi. 206RC'yi de unutmamak gerek. RCkid de bu ay dergimizde ;)
Sabırsızlıkla bekliyorum.
bakalım nasıl çıkmışız
onurdemir
25-12-2008, 20:25
Bu arada Autohifi dergisinin kapağında yer alan Honda Civic de TechTurkey üyesi Aktepe Sound'un sahiplerinden Osman ve Emre Aktepe'lerin ;)
şubatı beklices desenenize:D
onurdemir
25-12-2008, 20:32
şubatı beklices desenenize:D
Sabııır :D Stok o kadar sağlam ve çok ki kararsız kalıyoruz hangi araçlara yer vereceğimize. Ama söz verdiğim gibi Şubat :icon_tup:
çok saol onur.dediğim gibi yurt dışına çıkcam uzun süreliğine yatağımızın başında tutarız özledikçe bakarız:D
Güzel sayı tebrikler Onur
Tholl-ga
25-12-2008, 20:45
nihayet batı nın fotoları görücez :) kaç hafta çalıştı o fotolar için bi ben bilirim bi de allah.ama sonunda 10 numara oldu fotolar :)
emeğinize sağlık tuning türkiye ekibi
ya onur varya en sonunda sattırdınız arabayı bana :D çok peşimde koşacanız yeni jdm gırtlak si için ama nafile :D puahahah
team_k20
25-12-2008, 20:48
hayırlı olsun kanka bu sayıda gene gayet ii ;)
Tech Turkey Dyno Day fotoları varmı dergide kapakta yazıyo ama ?? :)
onurdemir
25-12-2008, 20:56
Tech Turkey Dyno Day fotoları varmı dergide kapakta yazıyo ama ?? :)
Evet Tech Turkey dyno day'den görüntüler ve tüm dereceler yer alıyor ;):icon_tup:
Evet Tech Turkey dyno day'den görüntüler ve tüm dereceler yer alıyor ;):icon_tup:
benim dereceyi sonradan aldınız sanırım :D çünkü dyno çıktısının resmini çekemedik geç çıktı alabildik ogün problem vardı printerda :)
onurdemir
25-12-2008, 21:03
benim dereceyi sonradan aldınız sanırım :D çünkü dyno çıktısının resmini çekemedik geç çıktı alabildik ogün problem vardı printerda :)
Eyvah :) Umarım Tolga'nın bana ulaştırdıklarının arasında vardır :D
Eyvah :) Umarım Tolga'nın bana ulaştırdıklarının arasında vardır :D
Yok :D gerek yok ya önemli değil zaten :) istediğim gibi olmamıştı Dyno ama diğer aracımız çıktı zaten Bmw E21 onu dyno sheeti vardı aralarında :D
Tholl-ga
25-12-2008, 21:05
koray maalesef yoq çıktı
onurdemir
25-12-2008, 21:07
Yok :D gerek yok ya önemli değil zaten :) istediğim gibi olmamıştı Dyno ama diğer aracımız çıktı zaten Bmw E21 onu dyno sheeti vardı aralarında :D
Kadir Çağıran - 1984 BMW 3.23 – (145.8 HP, 107.1 WHP, 171.4 Nm Tork) :icon_tup:
koray maalesef yoq çıktı
ya ne önemi var sonuçta çıktıyı geç aldık zaten o gün sizle alakası yok düşünmeniz bile çok güzel teşekkürler tekrardan :)
Tholl-ga
25-12-2008, 21:12
gökhan ın c6 TT de çok ii bu arada
_cAgdAsH_
25-12-2008, 21:15
ya ne önemi var sonuçta çıktıyı geç aldık zaten o gün sizle alakası yok düşünmeniz bile çok güzel teşekkürler tekrardan :)
kaç wermişti subi:D
kaç wermişti subi:D
Yolda 1.1 yürüyen araba dynoda sapıttı 1.3 bastı
5900dd boost cut oldu 260.5hp 309nm :D
_cAgdAsH_
25-12-2008, 21:32
5900dd boost cut oldu 260.5hp 309nm :Diyii iyii walla iyiii:D
asmisinsan
25-12-2008, 21:33
5900dd boost cut oldu 260.5hp 309nm :D
sen onu hiç yola çıkarma ozaman bırak dynoda koşşun dursun:D
Low-Rider
25-12-2008, 21:36
önce ki sayıların kapaklarına göre bu kapak çok sade kalmış ama içerik yine bomba:icon_tup:
iyii iyii walla iyiii:D
Yok daha fazla bekliyoduk ama kısmet :)
sayı güzele benziyor almak lazm bi ay başı gelsinde.
boosted_pug
25-12-2008, 23:57
siteye üye bigboss un turbo 106 gti
hediye yokmu bu sayıda :D:D:D
vayyy umutumun integrasıda konukmuş bu sayıya.....yine kaçırılmayacak bir sayı olmuş.....hemen koşup alayım...ellerinize sağlık....
Yine güzel bir sayı emeğinize sağlık. Hemde iki dergi birden kaçırılmıcak bir fırsat
güzel bir sayı daha sen al dedinde almadıkmı moruk..:) video da güzel olmuş,ellerinize sağlık...:icon_tup:
autohifi da varmış hediye bu ay
Video guzel ayrıntı olmuş elınıze sağlık...
hondası bol bi sayı kaçmaz..elinize sağlık..
onurdemir
26-12-2008, 10:06
Hediyesiz dergi mi olur :D
4.90 YTL = Tuning Türkiye + 2 Dev Poster (TT) + Autohifi + 4 Dev Poster (AHifi) + (Eğer içinde kalmışsa kapakta yaris olan Autohifi dergisinin içinden çıkacak olan Prezervatif. :hahaha::D Ama pek kaldığını sanmıyorum. Bize geri dönerken eski sayılar içleri boş çıkabiliyor çoğu zaman.
ocak sayısıda harıka olmus basıralınızın devamını dılerım seerek okuyorum
onurdemir
26-12-2008, 10:28
Hepinize teker teker teşekkürler. Beğenileriniz bizi mutlu ediyor. Daha şimdiden önümüzdeki ay yayınlanacak olan Autohifi ve Tuning Türkiye dergileri için çalışmalara başladık. ;)
dragon07
26-12-2008, 10:34
maşallah yine kaliteli bir sayı emeklerinizin karşılıgını inş alırsınız ;)
sürüngen
26-12-2008, 12:02
vayyy umutumun integrasıda konukmuş bu sayıya.....yine kaçırılmayacak bir sayı olmuş.....hemen koşup alayım...ellerinize sağlık....
banada süpriz oldu abi...canlısını göremediniz dergide bakın bari muaahahaha
elinize sağlık çok güzel bi sayı olmuş..video güzel ayrıntı olmuş.
:)
videoda çalan müzik nedir :o
Güzel sayı olmuş, elinize sağlık...
.......
elinize sağlık çok güzel bi sayı olmuş..video güzel ayrıntı olmuş.
:)
videoda çalan müzik nedir :o
Camille Jones Vs Fedde Le Grand - The Creeps
Tebrikler abi kapak da kapak olmuş :)
http://xs134.xs.to/xs134/08524/kapak-kck601.jpg
Türkiye'nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye, 2009'un ilk sayısıyla karşınızda. 2008'de alıştığınız kalite standartları, derginizin yeni yıl sayısına da yansıdı. Bu ayki kapak aracımız 451 WHP'ye (Tekerlek gücü) sahip olan Turbo Honda S2000. Bu hızlı aracın neler yapabildiğini dergimiz aracılığıyla yakından inceleyebilirsiniz. Yeni yılın ilk sayısında yer alan araçların hepsi başrolü oynuyor. Bunlardan biri de Twin Turbo Chevrolet Corvette C6. Profesyonel hazırlanmış müzik sisteminden motoruna, body kit'inden performansına kadar bu araç eminiz ki sizleri büyüleyecek. Gelelim dünyada sadece 4 tanesinde turbo olan Peugeot 206 RC'ye. Turbokitstr.com desteğiyle hazırlanan Turbo 206 RC'nin 307.5 HP'lik dinamometre ispatıyla derginizde sizleri bekliyor. Umut Berk Çakar'ın kadrajladığı Honda Integra ise, mat bordo rengi ve JDM aksesuarlarıyla bu ayın yıldızlarından biri. İzmir sahilinde gezinen bu Japon, herkesin sahip olmayı isteyebileceği sadelikle sayfalarımıza konuk oluyor. Bir başka aracımız ise Turbo Peugeot 106 GTi. Fransızlar ülkemize gelse eminiz ki bu garajı incelemeye alırlardı. Ankara'da faaliyet gösteren Over Boost'un sahibi Mete usta, şahsi aracını siz Tuning Türkiye okuyucularıyla paylaşıyor. Uzun zamandır sayfalarımızda bir Fethiye aracı yer almıyordu. Honda Civic 1.4i, Antalya'nın en iyi performans garajlarından Baştaş'ın hummalı çalışmasıyla turbolanmış... Gelelim bu ayın son bombasına. Team Paşaoğlu yapımı atmosferik Honda Civic Type R, +250 HP motor gücüyle atmosferik akranlarından bir adım önde olduğunu kanıtlıyor. Yeni yılın ilk sayısı elbette sadece otomobillerden oluşmuyor. Yine bomba gibi konular derginizi elinizden bırakmamanızı sağlayacak. DR.Ecu ve Savaş Paşaoğlu'nun performans odaklı paylaşımları, Peugeot'nun 150 yıllık geçmişiyle ilgili hazırladığımız dosya, Techturkey.com dyno day'den görüntüler, Tuning Türkiye'nin basın sponsorluğunu üstlendiği TURBOKITSTR.COM TIME TRIAL CUP'ın detayları ve fotoğrafları, BMWPassion trackday'den görüntüler, Subaruimpreza.org ve Ophell.com organizasyonlarından görüntüler, Test köşemizde Dacia Sandero ve Fiat Grande Punto 1.3 Mjet Sportlife, RC Tune köşesinde Ocak ayına özel hazırlanan ve Türkiye'de eşi benzeri olmayan Mazda RX8, en güncel otomobil ve modifiye haberleri, en güncel tuning ürünleri dolu dolu bir Tuning Türkiye daha okuyacağınızın kanıtı. Motorsporları sayfalarında ise yaşanan küresel krize rağmen açıklanan 2009 Formula 1 takvimi ve detayları, Ralli'de ise PWRC, ERC, IRC ve JWRC 2009 takvimleri sizleri bekliyor. Bu ayın araçlarından oluşan 2 dev poster de cabası. Tüm bunların haricinde yılbaşı hediyeniz de yine Tuning Türkiye'den. Sadece 4.90 YTL fiyatıyla satışa sunulan derginiz, Türkiye'nin ilk oto müzik ve görüntü sistemleri dergisi Autohifi'nin son iki sayısından birini de hediye olarak veriyor. Tuning Türkiye 2009 Ocak sayısı 27 Aralık 2008 Cumartesi günü tüm bayilerde satışa sunulacak. Son olarak bu ayın araçlarının fotoğrafları ve videolarından oluşan tanıtım videomuzu izlemenizi öneriyoruz.
VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNK'E TIKLAYIN:
http://videos.streetfire.net/video/Tuning-Turkiyenin-2009-yl_207676.htm
BU AY İKİ AUTOHIFI DERGİSİNDEN BİRİ TUNİNG TÜRKİYE İLE BİRLİKTE HEDİYE!
http://xs134.xs.to/xs134/08524/auto-hifi-1613.jpg
http://xs434.xs.to/xs434/08524/auto-hifi-2655.jpg
yine bomba yine muhteşem ellerinize emeğinize sağlık tüm ekibin
onurcum senden bişey rica edicem benim arabanın orijinal resimlerini bana verebilirmisin tabiki mümkünse
teşekkürler
onurdemir
26-12-2008, 14:54
Özel mesajla cevap vermeye çalıştım ama posta kutun doluymuş. Tabi ki gönderebiliriz. Saner@tuningturkiye.com.tr adresine isim soyad, adres ve sabit telefon numaranı mail olarak atabilir misin? Ben bu pazar gününden sonra şehir dışına çıkıyorum da. Saner cd'yi sana daha çabuk ulaştırabilir.
Özel mesajla cevap vermeye çalıştım ama posta kutun doluymuş. Tabi ki gönderebiliriz. Saner@tuningturkiye.com.tr adresine isim soyad, adres ve sabit telefon numaranı mail olarak atabilir misin? Ben bu pazar gününden sonra şehir dışına çıkıyorum da. Saner cd'yi sana daha çabuk ulaştırabilir.
çok saol aynen maili atıyorum
msj kutumuda boşalttım
egeturbo
26-12-2008, 15:12
Sayıya gel sayıya :D
ama gene ben yokum abi :D
Guzel sayi olmus elinize saglik..
yine çok güzel bir sayı olmuş elinize sağlık.
Bu sayı iyi bir satış rakamına ulaşacağını düşünüyorum , tüm sene boyunca her ay daha da iyi olur inşallah.
TECH TURKEY yazıyor detayda ne var?
gerçi dergiyi alıcazda sormak istedim...
onur ellerınıze saglık kardesım : )
TECH TURKEY yazıyor detayda ne var?
gerçi dergiyi alıcazda sormak istedim...
TechTurkey Dyno Day
yaziyor ya evladim :D
onurdemir
26-12-2008, 21:58
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sizlere sıradan araçları sunmak istemiyoruz bundan dolayı çok çabalıyoruz. Sırf kapak tasarımları için 2-4 gün arasında uğraşılıyor. Yakında Techturkey hakkında bir kaç planımız var bunu sizlerle de paylaşacağız kısa bir süre sonra.
Bu arada önemli bir notu iletmek istiyorum. Umarım burdan faydalanacaklar çıkacaktır. 2009'un ilk sayısını hazırlarken YTL'den TL'ye geçildiği unutulmuş bir takım dergilerde. Hatırlatmakda fayda var 2009 itibariyle dergi fiyatları TL olarak yazılacak :icon_tup:
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sizlere sıradan araçları sunmak istemiyoruz bundan dolayı çok çabalıyoruz. Sırf kapak tasarımları için 2-4 gün arasında uğraşılıyor. Yakında Techturkey hakkında bir kaç planımız var bunu sizlerle de paylaşacağız kısa bir süre sonra.
Bu arada önemli bir notu iletmek istiyorum. Umarım burdan faydalanacaklar çıkacaktır. 2009'un ilk sayısını hazırlarken YTL'den TL'ye geçildiği unutulmuş bir takım dergilerde. Hatırlatmakda fayda var 2009 itibariyle dergi fiyatları TL olarak yazılacak :icon_tup:
Çok ince çok güzel bi ayrıntı :icon_tup:
onurdemir
26-12-2008, 22:03
Çok ince çok güzel bi ayrıntı :icon_tup:
Sitelere atarken bende YTL yazmışım :D Eeee 5 gün sabahlayınca böyle oluyor :D Ama dergide TL yazıldı. Umarım bir problem yaratmaz diğer dergiler için. Logo yapıcaz, standart aracı kapak yapıcaz derken detaylara dikkat edilmemiş :)
Guzel sayıya benziyor elinize sağlık,ytl yada tl yazmasının benım için önemi yok.Dergice yenı yılınız kutlu olsun.
onurdemir
26-12-2008, 22:10
Guzel sayıya benziyor elinize sağlık,ytl yada tl yazmasının benım için önemi yok.Dergice yenı yılınız kutlu olsun.
Bence olmalı Barancım. ;) Yaysat, YTL yazılan dergileri dağıtmayacağını söyledi de bize :D Gerçekten rakipsiz oluyorlar o durumda :soru:
Onur benim arabanın 1-2 resmini alabilir miyim? yarını bekleyecem dedim ama bu saate kadar dayanabildim
Bence olmalı Barancım. ;) Yaysat, YTL yazılan dergileri dağıtmayacağını söyledi de bize :D Gerçekten rakipsiz oluyorlar o durumda :soru:
YTL yada TL yazmasından cok içeriği sunumudur bana göre rakipsiz olup olmıcağının kriteri.Bu bana göre böle başkasına göre değişebilir kendi fikrimi söledim.Dağıtılmıcak bişeyide kimse basmaz sanırım.
onurdemir
26-12-2008, 22:18
Onur benim arabanın 1-2 resmini alabilir miyim? yarını bekleyecem dedim ama bu saate kadar dayanabildim
Malesef :( Fotoğraflar ofiste çünkü. Bir kaç saat kaldı sadece :icon_tup:
Ytl Tl yazmasıyla alakalı bi arama yaptım ama bi kayda rastlayamadım gene bilgiler dışında.
Devletin açıkladığı bi yasa yoksa bu konu hakkında dağıtım yapılır.Yasa varsa ve dağıtım yapılırsa sıkıntı yaratır sanırım
Malesef :( Fotoğraflar ofiste çünkü. Bir kaç saat kaldı sadece :icon_tup:
ok beklerim o zaman :)
onurdemir
26-12-2008, 22:24
Ytl Tl yazmasıyla alakalı bi arama yaptım ama bi kayda rastlayamadım gene bilgiler dışında.
Devletin açıkladığı bi yasa yoksa bu konu hakkında dağıtım yapılır.Yasa varsa ve dağıtım yapılırsa sıkıntı yaratır sanırım
Burdan buyrun ;) http://www.tcmb.gov.tr/tlkampanya/
Dağıtılıp dağıtılmıcağını göreceğiz dergilerin bende bu konuyu merak ettim :)
Dağıtılıp dağıtılmıcağını göreceğiz dergilerin bende bu konuyu merak ettim :)
Dağıtılır herlade :beuj: yıllardır yaşanmayan toplatılma olmasında emek var sonuçta
onurdemir
26-12-2008, 22:32
Bizde bunu istemeyiz elbette. Sakın yanlış anlamasın kimse. Rakibiz ama aynı FB-GS gibi. Biri olmayınca diğeri de olmaz. Umarım problem olmaz. Cumartesiden sonrayı bekleyip görmek gerek...
TechTurkey Dyno Day
yaziyor ya evladim :D
ne biliim lan üstüste yazıyo.
apachee misin nesin? :)
Dergi çok güzel görünüyorrr Verilen Dergilerde iyiymiş:) hele AktepeCİVİC :D:D
DogukanB
27-12-2008, 13:12
bugun varmı bayilerde.
Ankara da bir kaç yere sordum, dün toplandığını yeni sayının yarın geleceğini söylediler.:)
orhansah
27-12-2008, 14:29
biraz önce d&r dan aldım, barkodda TL yazıyor.
fakat trtuning halen YTL :eek:
Bugun 2 dergiyi de aldim. Derginin icerigine diyecek soz yok, dolu dolu. Ancak posterler ile ilgili elestirim olacak. Posterlerinizin boyu cok guzel, yaprak kalitesi de iyi ancak posterlerdeki fotograf kaliteleri cok kotu olmus.. Onun disinde dergi icindeki fotograflar harika. Ozellikle araclarin detay fotograflarinda Savas Yilmaz cok guzel is cikartmis, elinize saglik.
bugün 2 yere baktım bulamadım
yarın tekrara bakıcam
tuner faruk
27-12-2008, 21:33
ellerinize sağlık onur abi yine güzel bi sayı olmuş bugün airport avm migrosta 2 dergide vardı...
F.A.T.İ.H
27-12-2008, 21:54
Onur abi elinize sağlık güzel bir sayıya benziyor...Bugün İzmirde 3 yere baktım daha gelmemiş...
onurdemir
28-12-2008, 08:45
Demekki dağıtılmış :)
Barancım temennimizde buydu hatırlarsan ;)
Arkadaşlar bugün tüm Türkiye'de dergi bayilerde. Daha çok Migros, D&R veya büyük kitap evlerine bakabilirseniz dergileri oralarda sorunsuzca bulabilirsiniz.
Poster'i henüz görmedim fakat derginin baskısı gerçekten şahane olmuş bu ay. Eleştirin için teşekkürler Tarık. Poster konusu için de ekstra bir dikkat söz konusu olacak bundan sonra.
DogukanB
28-12-2008, 09:04
Uyanır uyanmaz ilk işim oldu almak, elinize sağlık.:)
Güzel hazırlanmış bir dergi gerçekten çok beğendim lakin 306 Gti a az yer ayrılması beni üzdü :)
Biraz daha detay verilebilinirdi ve 206 dan daha çok paragraf hak ettiğini düşünüyorum :)
Yİnede emeğinize sağlık :)
saner müftüoğlu
28-12-2008, 16:23
Peugeot özel haberını mı soyluyorsun?
güzel sayı olmuş, emeğinize sağlık. sadece poster fotoları kare kare ve soluk çıkmış.
Peugeot özel haberını mı soyluyorsun?
evet onu kastettim :D
Sizin grubun toplu bi resmi var 1.timetrail dan, fotoları yetişdiremedigimiz için ayrıntı pek yok, ama neden resimler biraz bulanık bilmiyorum
gözüm kapalı çıkmışım:o
güzel bir sayı olmuş elinize sağlık
bir adet saklıyorum ileride torunlarıma göstereceğim
tuner faruk
29-12-2008, 14:20
onur abi umut abinin integranın arada bi reklam var sexy sohbet reklamı bence dergiyi çok basit göstermiş bence o reklamın dergi olmaması gerekirdi (şahsi fikrim)
sürüngen
29-12-2008, 18:06
herşey iyi güzel dergi süperde benim sayfaya ateşli hatlar ilanı denk gelmiş hanımla papaz oluyoduk "niye hep sana denk geliyo bu kızlar" diye:D:D
dandik dERgi uhauhauha h:) uhauhauha maşlllah güzel güzel
Vtec-SEDAN
29-12-2008, 19:31
sayı güzel olmuş, elinize sağlık ;)
onurdemir
29-12-2008, 20:17
dandik dERgi uhauhauha h:) uhauhauha maşlllah güzel güzel
Kanka yazarlar dandik napalım :D Şaka bir yana Türkiye'nin en deneyimli yazı işleri kadrosu Tuning Türkiye'de. Savaş Paşaoğlu ve Özgün Güleç konularında zaten uzman kişiler. Performans konusunda akla ilk gelenler şüphesiz onlar. Ben tuning dergiciliğinde 5. seneme girdim. Keza Saner de 7. senesine giriyor. Anıl Çetindemir de neredeyse Tuning Türkiye varolduğundan beri dergiyle haşır neşir. Kadronun görünmeyen kısmındaydı ama 2008 yılıyla birlikte artık Haber Müdürlüğümüzü üstleniyor. Kadro çekirdekten yetişme desek yeridir. Amacımızın sadece para kazanmak olmadığını ve bu sektöre yıllarca hizmet verdiğimizi de en iyi bu şekilde açıklayabiliriz. Değil mi Özgüncüm :icon_tup:
Tholl-ga
29-12-2008, 20:29
hani yemek yiyioduk tontiş :D
saner müftüoğlu
29-12-2008, 22:46
Bol bol fıstık atabilirsin:D:D
sayın saner müftüoğlu onur ve savaş arkadaşıma burdan teşekkürlerimi gönderiyorum
emanetleri şimdi aldım
emeğinize sağlık başarılarınız devamını diliyorum daha nice güzel sayılara
saygılar
onurdemir
30-12-2008, 10:43
Şehir dışındayım, dönünce rahatsız ederim seni :D
Low-Rider
02-01-2009, 13:08
2 adet dergiyi bu fiyata ve bu kaliteyle sunduğunuz için teşekkür ederim.
Yine güzel ve kaliteli araçlar yer almış.
saner müftüoğlu
02-01-2009, 13:14
Teşekkürler...Beğenmene sevindim bu kaliteli anlayış eskidende vardı önümüzdeki sayılarda da devam...
elinizde olan resimlerimi bir şekilde bana yollayabilr misiniz?
saner müftüoğlu
02-01-2009, 17:21
elinizde olan resimlerimi bir şekilde bana yollayabilr misiniz?
bana acık adresını pm atarmısın;)
onurdemir
04-01-2009, 12:00
Özgürcüm kötü olduğunda kötü noktaları, iyi olduğunda iyi noktaları yazıyorsun. İnan bana senin eleştirilerin benim için gerçekten önemli. Objektif gözle yorum yazdığın için teşekkür ederim. Dergide eksik noktalar elbette var. Hatta siz daha dergiyi görmeden ben kendi hatalarımı bile buluyorum ama elbette bizlerde insanız ve hatayı minimuma indirmek için elimizden geleni yapmalıyız, yapıyoruz. 2009'da dergide sürpriz konular, farklı içerik sizlerle olacak ama bizim bu sezon yapacağımız ya da destekleyeceğimiz organizasyonlar oldukça ses getirecek. Şimdiden eğlenmeye hazır olun. Artık haftasonları pistlerde vakit geçireceğiz. :) Eee tabi Özgür sen ve Tolga'ya da fotoğraf konusunda gün doğacak :D:icon_tup:
Tholl-ga
04-01-2009, 12:11
la tontiş efes e ne zaman gidicez :)
onurdemir
04-01-2009, 19:57
la tontiş efes e ne zaman gidicez :)
Karnın acıktı dimi :D Ben bundan sonra dietteyim yavrum ama sana ısmarlarım bi kadayıf. Tırmanma sonra körfezde 8. kulenin üstüne :D