Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : DSG Park konumunda gelen ses

AşkınS.
05-02-2018, 19:42
Malumunuz daha yeni aldığım cc 1.4 tsi,dsg elimde patlar mı acaba diye düşündüğüm ve korkarak aldığım aracın park konumunda aracı çalıştırdığımda gelen bi demir sesi gibi bişey var. Ama diğer vites konumlarında bu sesi yapmıyor.. garantisi 2017de bitmiş ama tüm bakımları serviste yapılmış iyi niyet garantisi devam etmekte. Daha önce başına gelen var mı?ve enteresandır bu sesi her zaman yapmıyor..

Servisten randevu alacağım fakat vw sonuçta nasıl bi yol izler bilemiyorum..

onursumer
05-02-2018, 19:51
park konumunda araç çalıştırırken geliyorsa şanzımanla alakasız dır diye düşünüyorum

individual
05-02-2018, 20:07
Malumunuz daha yeni aldığım cc 1.4 tsi,dsg elimde patlar mı acaba diye düşündüğüm ve korkarak aldığım aracın park konumunda aracı çalıştırdığımda gelen bi demir sesi gibi bişey var. Ama diğer vites konumlarında bu sesi yapmıyor.. garantisi 2017de bitmiş ama tüm bakımları serviste yapılmış iyi niyet garantisi devam etmekte. Daha önce başına gelen var mı?ve enteresandır bu sesi her zaman yapmıyor..

Servisten randevu alacağım fakat vw sonuçta nasıl bi yol izler bilemiyorum..

Arabayi park etmekden once P konuma a almadan once

N konum a getirip el frenini cekip aracin yukunu el frenine yuklediksen sonra p konuma alip denermisin.

P konumda sanirim suan yuk sanzuman a biniyor.

AşkınS.
05-02-2018, 20:30
park konumunda araç çalıştırırken geliyorsa şanzımanla alakasız dır diye düşünüyorum
Ama şöyle bi durum var,diğer viteslere aldığımda ses yok.

Arabayi park etmekden once P konuma a almadan once

N konum a getirip el frenini cekip aracin yukunu el frenine yuklediksen sonra p konuma alip denermisin.

P konumda sanirim suan yuk sanzuman a biniyor.

Bu ihtimal olabilir..yarın denicem bunu

Mert-
06-02-2018, 19:56
Tam 2. El DSG almak üzereyken yapmayın gözünüzü seveyim. Konuya abone ol butonu nerdeydi

bomonti
07-02-2018, 17:07
Tam 2. El DSG almak üzereyken yapmayın gözünüzü seveyim. Konuya abone ol butonu nerdeydi

Sıkıntı yok alabilirsiniz. Arkadaşın bir problemi yok, stop etmeden önce direkt P konumuna geçtiği için yük şanzımana biniyor ve ses yapıyor.

Serci07
08-02-2018, 08:46
Aynen önce N ye alıp El frenini çekip Daha sonra P ye almak gerekiyor. Sadece dsg için değil bütün otomatik araçlarda bunu yapmak gerekiyor.