Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Online destek lütfen.

K0213
07-02-2018, 14:15
Arkadaşlar merhaba,

Bu sene Fethiye'de güzel bir tesise Otel Müdürü olarak öalışmaya başlamış bulunuyor.
Tatil düşünen arkadaşlarıma elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.

Sizden desteğinizi beklediğim konu, bu otelimizin daha önceki çalışanların bir tanesi dolandırıcılık amacıyla face üzerinde bir işletme sayfası kurmuş ve insanlardan otel adına havale ile para almaya çalışıyormuş.
Face ile iletişime geçilecek bir alan bulamadım malesef ve internet araştırmama göre şikayetten başka yol yok gibi gözüküyor.

Rica etsem aşağıda linkini verdiğim profile dolandırıcı olduğu yönünde şikayet bulunabilir misiniz?
Zakros Hotel Lykia - Startseite | Facebook (https://www.facebook.com/zakroslykia/)

fthdrn
07-02-2018, 14:22
Tamamdır abi. Yeni bir facebook sayfası açacak mısınız peki ?

2jz
07-02-2018, 14:39
Sayfa yardımından işletmeniz adına açılmış sahte hesabı şikayet etme olarak bölüm var. Sorunu yazıyorsunuz hatta evrakta ekleyebilirsiniz. Kısa sürede kapatırlar sayfayı.

K0213
07-02-2018, 15:30
Tamamdır abi. Yeni bir facebook sayfası açacak mısınız peki ?

Yeni sayfa çalışması yapıyorum ama sezonluk bir tesis olduğumuzdan kış bütçesinde pr yok bu sene bu nedenle anladığım kadar ben idare ediyorum.

Sayfa yardımından işletmeniz adına açılmış sahte hesabı şikayet etme olarak bölüm var. Sorunu yazıyorsunuz hatta evrakta ekleyebilirsiniz. Kısa sürede kapatırlar sayfayı.

Teşekkür ederim ama ben net bir şikayet modülü bulamadım. El mecbur TT'ye danıştım :)

2jz
07-02-2018, 16:48
Teşekkür ederim ama ben net bir şikayet modülü bulamadım. El mecbur TT'ye danıştım :)

Bilgisayar başına geçince yardımcı olmaya çalışacağım abi :)