PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Porsche 991 GTS Test Sürüşü / Driven34 Ferrari F40 ve S2000 Macerası

asit
11-02-2018, 23:13
https://www.youtube.com/watch?v=EX0vI3r5am4

Herkese Merhaba ,

Can abi ile Porsche GTS'i test ettik , Can abin garajını genelde BMW araçları ile tanıyoruz fakat bu sefer garajın yeni üyesi Porsche GTS oldu ,

GTS hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

Umarım hoşunuza gider , yorumlarınızı bekliyorum , Teşekkürler

997TT
12-02-2018, 00:19
Yıllarca Porsche ye laf edıp,işin sonunda “dogru” yolu bulmasına sevındıgımı buradan da yazayım :)
Porsche motorunda herhangı kronık sorun yok,metzger cıddı saglamdır...
Arkada yanlarken yada gazlarken tıtremesı malesef zıplamasından dolayı. Yer ıslak ve lastıkden oturu.
997.2 C gts en rafıne Carrera dır.

asit
13-02-2018, 10:39
Yıllarca Porsche ye laf edıp,işin sonunda “dogru” yolu bulmasına sevındıgımı buradan da yazayım :)
Porsche motorunda herhangı kronık sorun yok,metzger cıddı saglamdır...
Arkada yanlarken yada gazlarken tıtremesı malesef zıplamasından dolayı. Yer ıslak ve lastıkden oturu.
997.2 C gts en rafıne Carrera dır.

Özellikle sıradaki inceleme hoşunuza gidecektir diye düşünüyorum , E85 ile setuplanmış mini mk1 GP :) bu hafta sonu yayında olur sanırım :)

snrk
13-02-2018, 10:52
Bu ıslakta patinaj çekememe ve dolayısıyla yanlayamama mevzusu beni de uyuz ediyor. Aynen bu şekilde zangır zangır titriyor bende de. Lastiklerin havasıyla oynayarak bir çözüm bulunamaz mı acaba?

997TT
13-02-2018, 17:57
Ben her testı sevıyorum yahu,sadece yanlıs bılgı yada arastırmadan yapılan ıslere cevap verıyorum.
Bunu da yanlıs anlamayın,dogru bıldıgıme emın oldugumu yazıyorum sadece.
Gp1 Luai ın sanırım?
Sızınle eger ısterenız cekım yaparız. Elımde pek cezbedıcı makıneler yok. Fk8 tayyar ıle turbo pdk var.
Sonerö o an zıplıyor,yapıcak tek sey o an gaz kesmek malesef :(

turbo&quattro
13-02-2018, 19:42
Abi gt3 rs i olupta gt2 rs alan arkadas kim ozel degilse eger? Otomobil zevkine hayran oldum.

blumenberg
13-02-2018, 19:44
jantları hariç beğendim bende, bu tarz jantları sevemedim bi türlü. incelemede gazlama biraz az olmuş :)

997TT
14-02-2018, 22:27
Abi gt3 rs i olupta gt2 rs alan arkadas kim ozel degilse eger? Otomobil zevkine hayran oldum.

Mehmet kalkan adında genc bır arkadasımız...
Ikı rs cıddı bır iş.

asit
28-02-2018, 14:05
Ben her testı sevıyorum yahu,sadece yanlıs bılgı yada arastırmadan yapılan ıslere cevap verıyorum.
Bunu da yanlıs anlamayın,dogru bıldıgıme emın oldugumu yazıyorum sadece.
Gp1 Luai ın sanırım?
Sızınle eger ısterenız cekım yaparız. Elımde pek cezbedıcı makıneler yok. Fk8 tayyar ıle turbo pdk var.
Sonerö o an zıplıyor,yapıcak tek sey o an gaz kesmek malesef :(
Hehehe tesekkür ederim :) type-r ve turbo bence cezbedici araclar musait olursaniz tabiki test cekimi sizinle yapmak isterim , özellikle turbo güzel olur :)

lethaldoze
28-02-2018, 21:25
Hehehe tesekkür ederim :) type-r ve turbo bence cezbedici araclar musait olursaniz tabiki test cekimi sizinle yapmak isterim , özellikle turbo güzel olur :)

Bence cok güzel fikir:icon_tup:

Tolga-R
01-03-2018, 08:53
Çok güzel çekim olmuş . Araç sahibinin ve sizin emeğinize sağlık.

997TT
01-03-2018, 09:26
Ne demek,sen ayarla yaparız.
Haftaya 2 gun cenevre fuarına gıdıyorum,oncesı sonrası musaıtım.

KemalHDH
01-03-2018, 10:44
Garaj sahibi arkadaşa imrendim Avrupai bir temizlik titizlik var adamda. Araçlarıda garajıda bakımlı pırıl pırıl zevk sahibi helal olsun. Maddi durumununda etkisi var ama biz ne zenginler görüyoruz S350 leri Panameraları M3leri hayvan niyetine kullanan. Hoş bir sürüş esnası muhabbeti olmuş bilgilendirici.