Orijinalini görmek için tıklayınız : 65-70 bin bütçeye arac önerisi
Rx8i sattık borca girelim mi girmeyelim mi derken bu ülke bu şartlarda kredi çekip araç almak istemiyorum. Bütçem başlıktada belirttiğim gibi 65-70 bin civarı bütçem var bastığımdada biraz giden bir araç istiyorum ufaktanda sanayilerde sürtmek istiyorum otomatik vites olacak hanımda kullanabilecek arkada ufakta olsa bi koltuk istiyoruz 1.5 yaşındaki oğlum için yakıt sorun değil aklımdaki araçlar
Audi TT 2007-2009 model
Cooper S 2009-2011
Scirocco 2010-2011
Varsa araç önerileriniz açığım başka araç önerilerine
Erdem K.
13-02-2018, 07:18
beetle 1.4tsi da bakabilirsiniz ...
AhmetKadir
13-02-2018, 08:29
scirocco nun genel ımajı evlı cocuklu bırı ıcın pek uygun degıl bence. mını ve tt daha prestijli bence.
beetle 1.4tsi da bakabilirsiniz ...
Polo gti..
Beetle kada olarak beğenmiyorum Polo gti hiç düşünmemiştim dsgler sorun yağ yakıyor falan deniyordu bir ara
Yok mu hiç araç önerisi olan ?
scirocco nun genel ımajı evlı cocuklu bırı ıcın pek uygun degıl bence. mını ve tt daha prestijli bence.
scirocco sahibi olarak katılıyorum bu yoruma
aslında arkası coupe araca göre gayet geniş çocuk koltuğu vs sığar ancak indi bindi nasıl olur bilemem ayrıca 70 bin tl üst sınır ile gayet dolu scirocco bulunur keyifle binilir.
Tek kapı Leon FR bakabilirsiniz. Nedendir bilinmez tek kapısı aynı donanıma sahip fakat çok daha düşük fiyat
denizhandinc
16-02-2018, 07:04
Tek kapı araclar cocugu arka tarafa indirip bindirmede zorluk cıkartır bence. Hele bir scirocco sahibi olarak söylüyorum scirocconun arka tarafına ulasmak cok sıkıntı. Dolu golf 6 yada bos golf 7 bakılabilir bence.
ben olsam o bütçelere polo gti alırdım 2013 sonrası zaten rx8 satmışsın abi yağ eksiltme olayına alışkınsındır dsg için ise servis bakımlı olsun her türlü iyi niyete girer hem performans tatmin eder hem 70liraya temiz bir araba bulabilirsin bence
Evli ve çocukluyken 4 kapı gündelik kullanabilecek bir araç yoksa tek kapı zulüm oluyor.
onursumer
16-02-2018, 10:01
bence cooper s kesinlikle bakmanı tavsiye ederim fakat 2011 sonrası lci için 80 butcesine duzgun araç alınabilir
ilanla alakam yok ornek olarak
Mini Cooper S 1.6 Coupe 2012 Model 83.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 526565030 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-orjinal-39000-de-tramersiz-ozel-paket-lci-yeni-gosterge-526565030/detay)
Bütçe kısıtlı olunca araç karar verme aşaması acaip zor oluyor ya infiniti fx35 baktım kafamı karıştırdı yada tekrar manuele dönüp rx8 alacağım ya
e60 530i de bakabilirsiniz bence hem 4 kapı hemde uçmasa da gidiyor.
Bütçe kısıtlı olunca araç karar verme aşaması acaip zor oluyor ya infiniti fx35 baktım kafamı karıştırdı yada tekrar manuele dönüp rx8 alacağım ya
zamanında benimde çok kafamı karıştırmıştı ama hayaller hayatlar deyip net bi şekilde uzaklaştım :D
çocuk oldugu halde neden 2 kapıda ısrar ediyosun anlamış degilim ama illede iki kapı diyosan bence meganların 2 kapısı dizel olarak iyidir gibime geliyo
oyunbozan
17-02-2018, 20:16
Dizel megane 3 Coupe
Audi TT alın çocuk 3-4 yaşına gelene kadar kullanır sonra satarsiniz. Aklınızda varsa şimdi alın ileride sorun olur.
O fiyatlardaki tt lere pek guvenmezdim acikcasi
- Giulietta 170hp
- Leon Fr
- Audi A1
Tek kapi aracta cocugu pusete koyup alirken zamanla ciddi sirt-bel agrisina sebep olabilir.
Satılıklarda 2015 kırmızı dizel giulietta var kw v2 coilover ve cam tavanlı bence değerlendirin güzel araç.
Satılıklarda 2015 kırmızı dizel giulietta var kw v2 coilover ve cam tavanlı bence değerlendirin güzel araç.
Giuliettadan korkuyorum ve dizel araç pek düşünmüyorum yılda 7-8 bin km yapıyorum.
O fiyatlardaki tt lere pek guvenmezdim acikcasi
- Giulietta 170hp
- Leon Fr
- Audi A1
Tek kapi aracta cocugu pusete koyup alirken zamanla ciddi sirt-bel agrisina sebep olabilir.
Bir zamanlar giulietta baktım ama 2. Elinden dolayı hep geri durduk
Audi TT alın çocuk 3-4 yaşına gelene kadar kullanır sonra satarsiniz. Aklınızda varsa şimdi alın ileride sorun olur.
Dizel megane 3 Coupe
Belli bir yaştan sonra çocuk zaten oto koltuğundada oturmuyor bende bu şekilde düşünüyorum valla :)
zamanında benimde çok kafamı karıştırmıştı ama hayaller hayatlar deyip net bi şekilde uzaklaştım :D
çocuk oldugu halde neden 2 kapıda ısrar ediyosun anlamış degilim ama illede iki kapı diyosan bence meganların 2 kapısı dizel olarak iyidir gibime geliyo
İlla 2 kapı olsun demiyorum ama 2 kapı aracı daha çok beÄ£eniyorum gözüme çok daha güzel geliyor
e60 530i de bakabilirsiniz bence hem 4 kapı hemde uçmasa da gidiyor.
Temizini bulamazsın dediler hep vazgeçirdiler çok beğendiğim kasalardan birisi hemde
Audi a4 3.2 fsi alsak çok mu üzer ?
excellency23
27-02-2018, 18:43
cooper s en mantikli secenek bence. esiniz de begenir eminim. sekli var eglenceli bastin mi gider e daha nolsun :)
3.2 fsi falan macera olur.
cooper s en mantikli secenek bence. esiniz de begenir eminim. sekli var eglenceli bastin mi gider e daha nolsun :)
3.2 fsi falan macera olur.
Eşim cooperdan nefret ediyor bende dedim ufak tefek rahat olur ama yok istemiyor o tutturmuş astra j hb alalım diye onuda ben istemiyorum valla :)
Eşim cooperdan nefret ediyor bende dedim ufak tefek rahat olur ama yok istemiyor o tutturmuş astra j hb alalım diye onuda ben istemiyorum valla :)
EŞiniz belki de cooper ı sevmeyen tek kadın olabilir. :D
altugkocer
28-02-2018, 13:16
Tek değil :D
Audi a4 3.2 fsi alsak çok mu üzer ?
Abi yakıt dışında bence sıkıntın olmaz, periyodik bakım fiyatları için de 7-8lt yağ alıyor sanırım ordan bi rakam biçebilirsin kafanda.
Ama evlat olacaktır çok yüksek ihtimalle.
Emrecan-R
28-02-2018, 17:59
+5 çevremde kimse sevmiyor :D
KemalHDH
28-02-2018, 21:07
Pistle işiniz yoksa ve temizini o fiyatlara bulursanız TT bence. Kalite, quattro ve tarz farkı var.
Pistle işiniz yoksa ve temizini o fiyatlara bulursanız TT bence. Kalite, quattro ve tarz farkı var.
O fiyatlara quatro tt imkansız, ama ben olsam hasar kaydına takılmadan onden ceker az km li mekanigi duzgun tt bakardım
Ayrıca bir tık ustune cıkılsa 8ps3 diyorum
Aynı fiyatlara bende araç bakıyorum ve
FN2 typer ile ibiza cupra arasında kaldım.Kafayı yiyeceğim galiba :)
dulger007
01-03-2018, 11:14
Temiz Fn2 affedilmez usta. Tabii daha az maliyetle daha çok güç dersen çupra :)
Eski bir kullanıcısı olarak 170'lik Giulietta diyebilirim, korkulacak bişey bence yok. Bahsi geçen araçların da ikinci elleri müthiş değil, kaza boya, sorun, km anlamında da daha berbat araçlar olacak olması da cabası.
70 bin km'de 170'lik manuel spor paketli boyasız sattım Aralık ayında. Amortisör sert olmasına rağmen trim sesi vb. yoktu. Yürüyen aksam problemsiz. Bu km'ye kadar hiçbir şey değişmedi, hiçbir ses gelmedi. Yalnızca burçlar ses yapar, o da maalesef birçok araçta var. Rocco'lu arkadaşım da aynı şeyi söyleyince Alfa'ya özgü olmadığını anladım :)
İhtimaller dahilinde saydığınız araçların da arkaları çocuk alıp-koyacak vaziyette bence hiç değil. Rocco'nun arkasına yetişkin biri olarak inip binmek bile zor, tavan yüksekliğinden dolayı, çocuğu uzatıp almak veya yerleştirmek büyük sıkıntı olur. TT falan da keza öyle... Bir de bebek arabası falan koyup kaldırmıyor musunuz hiç :) Bagaj da dert.
Polo GTI da olabilir belki güzel seçenek.
160'lık Golf de aklıma gelenler arasında. Hani biraz yürüsün derseniz.
2005 model BMW 330ci yada clk320 de olabilir. Bagaj geniş içi geniş tek olabilir eksileri yaşları
Ben tek kapılı GTI a puset falan koyuyorum bagajada bebek arabası hiçte zor değil bagajı küçük geliyor oda tek kapı ile alakalı değil
Arkada bebekte oturanda kimse rahatsız olmuyor
Yani elbetteki 4 kapılı araba daha rahat ama bebek çocuk için bu kadar keyiften zevkten elden ayaktan düşülecek bir durum yok
He benim başka 4 kapılı aracımda var ama asıl gerekli olan kısmı bagaj büyüklüğü 4 kapı 2 kapı olayı değil aslen..
Keyfine bak..
Öneriye gelince ise Polo GTI harika seçimdir ama bu sınıftakilerin bagajı yetersiz gelir
Yani aslında tek kapı diye genellemek yanlış oldu tabi, form olarak 2+2 olan araçlar bu yönde sıkıntılı.
Polo bu anlamda 2+2 değil direkt 4 kişilik ama 2 kapılı bir otomobil şeklinde davranıyor. Bu bakımdan arka kısmı sıkıntı değil. Tavan formu yani burada olay.
Abi yakıt dışında bence sıkıntın olmaz, periyodik bakım fiyatları için de 7-8lt yağ alıyor sanırım ordan bi rakam biçebilirsin kafanda.
Ama evlat olacaktır çok yüksek ihtimalle.
+1 .
+5 çevremde kimse sevmiyor :D
O fiyatlara quatro tt imkansız, ama ben olsam hasar kaydına takılmadan onden ceker az km li mekanigi duzgun tt bakardım
Ayrıca bir tık ustune cıkılsa 8ps3 diyorum
Temiz Fn2 affedilmez usta. Tabii daha az maliyetle daha çok güç dersen çupra :)
Eski bir kullanıcısı olarak 170'lik Giulietta diyebilirim, korkulacak bişey bence yok. Bahsi geçen araçların da ikinci elleri müthiş değil, kaza boya, sorun, km anlamında da daha berbat araçlar olacak olması da cabası.
70 bin km'de 170'lik manuel spor paketli boyasız sattım Aralık ayında. Amortisör sert olmasına rağmen trim sesi vb. yoktu. Yürüyen aksam problemsiz. Bu km'ye kadar hiçbir şey değişmedi, hiçbir ses gelmedi. Yalnızca burçlar ses yapar, o da maalesef birçok araçta var. Rocco'lu arkadaşım da aynı şeyi söyleyince Alfa'ya özgü olmadığını anladım :)
İhtimaller dahilinde saydığınız araçların da arkaları çocuk alıp-koyacak vaziyette bence hiç değil. Rocco'nun arkasına yetişkin biri olarak inip binmek bile zor, tavan yüksekliğinden dolayı, çocuğu uzatıp almak veya yerleştirmek büyük sıkıntı olur. TT falan da keza öyle... Bir de bebek arabası falan koyup kaldırmıyor musunuz hiç :) Bagaj da dert.
Polo GTI da olabilir belki güzel seçenek.
160'lık Golf de aklıma gelenler arasında. Hani biraz yürüsün derseniz.
2005 model BMW 330ci yada clk320 de olabilir. Bagaj geniş içi geniş tek olabilir eksileri yaşları
Ben tek kapılı GTI a puset falan koyuyorum bagajada bebek arabası hiçte zor değil bagajı küçük geliyor oda tek kapı ile alakalı değil
Arkada bebekte oturanda kimse rahatsız olmuyor
Yani elbetteki 4 kapılı araba daha rahat ama bebek çocuk için bu kadar keyiften zevkten elden ayaktan düşülecek bir durum yok
He benim başka 4 kapılı aracımda var ama asıl gerekli olan kısmı bagaj büyüklüğü 4 kapı 2 kapı olayı değil aslen..
Keyfine bak..
Öneriye gelince ise Polo GTI harika seçimdir ama bu sınıftakilerin bagajı yetersiz gelir
Yani aslında tek kapı diye genellemek yanlış oldu tabi, form olarak 2+2 olan araçlar bu yönde sıkıntılı.
Polo bu anlamda 2+2 değil direkt 4 kişilik ama 2 kapılı bir otomobil şeklinde davranıyor. Bu bakımdan arka kısmı sıkıntı değil. Tavan formu yani burada olay.
herkese toplu cevap yazmak istedim çok aşırı derecede evlat bir araba düşünmüyorum açıkcası a4 3.2 çok aşırı bir fantezi olacak. Audi TT quattro imkansız bütçem yetmiyor typer demişler ama araç otomatik olacak manuel alırsa rx8 r3 alırım ki manuel olması haricinde herşeyi bana uyuyor 1.5 kapısı var vergisi az yakıtı biraz fazla :D gönlümden geçen araçlar a5 quattro 630ci rx8 r3 bütçeleri zorlayıp bir şeyler yapacağız artık.
rain man
04-03-2018, 10:19
I30 veya ceed dizel otomatik falan gelmez mi o paraya?
Ben yerinizde olsam temiz dolu mk1 gıu dizel bakardım. İlla otomatik olması gerekiyorsa mk2 gıu tct bence yüz güldürürdü. Giulietta alfanın sorunsuzluk konusunda çizgisinden farklı davranan ilk arabası. Ama ön yargıları kırmak zor tabi.
Diğer alfa romeo model piyasaları gerçekten düşündürücü. Ama Giulietta için bu durum bi tık daha iyi. Eğer yüksek fiyatlandırma yoksa. Satılmayan düzgün Giuliettaya pek denk gelmedim.
sanctuary35
05-03-2018, 22:19
bende 170lik giulietta derim cam tavan spor paket tct bir giu düzgün olduğu sürece evlat olmaz. zaten gidişi yol tutuşundan sonra evlat olsun istenilebilir :)
Peki bu giuliettalardan ne güçler çıkıyor ?
rain man
12-03-2018, 23:53
Peki bu giuliettalardan ne güçler çıkıyor ?
Çok ciddi bir güç çıkmıyor. Kutu içi filtre dp yazılım 190 civarı oluyor diyorlar. Ufak gıdıklayıp rahatça binilebilinir.
Dolu ve renkli bir giu keyif verir rahat da satılır.
Çok ciddi bir güç çıkmıyor. Kutu içi filtre dp yazılım 190 civarı oluyor diyorlar. Ufak gıdıklayıp rahatça binilebilinir.
Dolu ve renkli bir giu keyif verir rahat da satılır.
Daha yüksek güç için motora mı girmek gerekiyor ?
rain man
13-03-2018, 11:05
Daha yüksek güç için motora mı girmek gerekiyor ?
Kullanmadım, detay bilmiyorum. Ancak Revlimitte örnek olarak şöyle bi şablon var
Revlimit ECU Tuning - Alfa Romeo Giulietta TB 1.4 Multiair 163 & 170Hp - Stage 1 & 2 (http://www.revlimit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=158:alfa-romeo-giulietta-tb-170-stage-1-1-en&catid=651&lang=en&Itemid=162)
Ama pratikte ülkede durum nasıl bilmiyorum. Benim aklımda kalan multiair sistemin oynamaya çok müsade etmediği. O yüzden bir çok kişinin çekindiği vs vs.
Klişe stage 1 veya 2 müdahalelerde bulunulur, yazana göre Max çıkarı da 210 bg civarı. Ama ne kadar sağlıklı yürür ya da nereden cortlar bilinmiyor.
Eğer yükleme planı varsa ve öncelikli ise tsi motor daha ön planda olmalı. En azından usta parça ve bilgi birikimi daha fazla.
Kullanmadım, detay bilmiyorum. Ancak Revlimitte örnek olarak şöyle bi şablon var
Revlimit ECU Tuning - Alfa Romeo Giulietta TB 1.4 Multiair 163 & 170Hp - Stage 1 & 2 (http://www.revlimit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=158:alfa-romeo-giulietta-tb-170-stage-1-1-en&catid=651&lang=en&Itemid=162)
Ama pratikte ülkede durum nasıl bilmiyorum. Benim aklımda kalan multiair sistemin oynamaya çok müsade etmediği. O yüzden bir çok kişinin çekindiği vs vs.
Klişe stage 1 veya 2 müdahalelerde bulunulur, yazana göre Max çıkarı da 210 bg civarı. Ama ne kadar sağlıklı yürür ya da nereden cortlar bilinmiyor.
Eğer yükleme planı varsa ve öncelikli ise tsi motor daha ön planda olmalı. En azından usta parça ve bilgi birikimi daha fazla.
leon 1.4 tsilarda 190'da kalıyormuş galiba o yüzden fazla para ödemeye gerek yok
eticet06
14-03-2018, 02:08
scirocco var bende ozelden mesaj attım dusunursen manuel
scirocco var bende ozelden mesaj attım dusunursen manuel
Malesef golf leon giu a3 dörtlüsüne yöneldim hangisinden daha çok güç alıp oynayabilirsem onda karar kılıcam yinede teşekkürler