Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi spor kanalı / programı ?
Ülke ciddi bir kriz ve savaş döneminde evet belki konu biraz iğrilti gelebilir ama sonuçta yaşamaya ve hayata tutunmaya çalışıyoruz. Bu kötü haberlerden biraz uzaklaşmak için genellikle saçma sapan eğlence programları yerine spor programlarını izlemeye çalışıyorum. Sizler genelde hangi kanalı, programı takip ediyorsunuz?
Ben özellikle maç günleri havasına girmek için bakıyorum ancak son zamanlarda Tivibu sporun gerçekten programları çok kaliteli olmaya başladı, baya açıp izliyorum. Öyle boş goy goy yok, Önder Özen, Ali Ece, Nihat kahveci vs ciddi yorumlar yapıyorlar. Şimdi de Tugay Kerimoğlu ile anlaştıkları haberleri çıkıyor.
Bana en samimi tarafsız program Ntv Spor da Mehmet Demirkol ile Fuat Akdağ'ın yaptığı spor servisi geliyor
Hangisidir bilmem ama Beyaz TV'deki soytarılık kesinlikle değildir.
Hep bir ağızdan bas bas bağıran, kaliteden uzak goygoycu sürüsü..
turbo&quattro
13-02-2018, 19:38
Futbolu bilen insanlar Guntekin onay, ali ece hangi kanaldalarsa seyredilebilir .
Spor servisi yazmaya gelmiştim yazan olmuş. Ben Önder Özen, Ali Ece, Mehmet Demirkol varsa izliyorum o programı. Gerçekten ülkede çoğu sözde futbol programı soytarılıktan ibaret. Ama en çok da rating i onlar aldığı için program yapmaya devam ediyorlar. Basketbolda da Kaan Kural ı çok seviyorum. O da zaten tv dışında canlı yayınlar da yapıyor sosyal mecra üzerinden oradan takip ediyorum =)
Ntv Spor benim evde default kanaldır :) Rıdvan'dan eskisi kadar haz etmesem de objektif bakış açısını beğeniyorum. Keşke Güntekin ve Rıdvan devam etseydi, Murat Kosova'da iyi ama Basketbol tarafı çok ağır bastığı ve yıllardır basketbol anlattığı için bir türlü ısınamadım.
ghibli06
14-02-2018, 08:25
Ntv Spor benim evde default kanaldır :) Rıdvan'dan eskisi kadar haz etmesem de objektif bakış açısını beğeniyorum. Keşke Güntekin ve Rıdvan devam etseydi, Murat Kosova'da iyi ama Basketbol tarafı çok ağır bastığı ve yıllardır basketbol anlattığı için bir türlü ısınamadım.
Rıdvan da Güntekin de kendi takımları hariç maçları çok objektif yorumluyor ama iş kendi takımları olunca hakeme de TFF ye de MHK ye de giydirmekte sakınca görmüyorlar, o nedenle izlerim ama pek sevmem... ekrandaki cimbomlu yorumcuların hemen hepsinden de nefret ederim kendi takımım olmasına rağmen, Mehmet Demirkol güzel analiz ediyor maçları, Ali Ece'nin entelliği de güzel, hiç bir zaman rakip taraftarları bile rahatsız edecek dil de kullanmıyor, Hürriyet'ten kovulması tamamen skandal... Uğur Meleke'den çok umutluydum ama o da popülerlik adına fanatiklik yapmaya başlayınca geri gitti... NTVspor taraflı yayınlarıyla tepki toplamaya başlamıştı, sattılar kurtuldular, Tivibuspor şu an iyi gidiyor...
Spor servisi yazmaya gelmiştim yazan olmuş. Ben Önder Özen, Ali Ece, Mehmet Demirkol varsa izliyorum o programı. Gerçekten ülkede çoğu sözde futbol programı soytarılıktan ibaret. Ama en çok da rating i onlar aldığı için program yapmaya devam ediyorlar. Basketbolda da Kaan Kural ı çok seviyorum. O da zaten tv dışında canlı yayınlar da yapıyor sosyal mecra üzerinden oradan takip ediyorum =)
orkun çolakoğlu ile yazıhanedendeki potacast i da dinle hocam=)
nba takip ediyorsan su gibi akip geçiyor=)
euroleague için de tivibusporda ribaund var sinem ökten niko falan.
Hangisidir bilmem ama Beyaz TV'deki soytarılık kesinlikle değildir.
Hep bir ağızdan bas bas bağıran, kaliteden uzak goygoycu sürüsü..
Onların ki zaten tamamı ile şarlatanlık, Cosby Show un başka bi şekliydi görünmüyorlar bayadır. En son o Rasim Ozan denilen sallamanın yaptığı halttan sonra
Spor Servisi güzel yapılan tespitler yerinde kimi zaman sadece gündem maça değil Türk futbolunun genel sorunlarıda ele alınıyor,eleştiriliyor .
Birde Turkcell TV+ da sanırım Merve Toy un sunduğu bi program var bazen Mehmet Ayan ve Serdar Ali Çelikler konuk oluyo o programda fena değil sanki tv de değilde evimizin odasında gibi konuşuyolar arada geyikte dönüyo güzel oluyo
Rıdvan da Güntekin de kendi takımları hariç maçları çok objektif yorumluyor ama iş kendi takımları olunca hakeme de TFF ye de MHK ye de giydirmekte sakınca görmüyorlar, o nedenle izlerim ama pek sevmem... ekrandaki cimbomlu yorumcuların hemen hepsinden de nefret ederim kendi takımım olmasına rağmen, Mehmet Demirkol güzel analiz ediyor maçları, Ali Ece'nin entelliği de güzel, hiç bir zaman rakip taraftarları bile rahatsız edecek dil de kullanmıyor, Hürriyet'ten kovulması tamamen skandal... Uğur Meleke'den çok umutluydum ama o da popülerlik adına fanatiklik yapmaya başlayınca geri gitti... NTVspor taraflı yayınlarıyla tepki toplamaya başlamıştı, sattılar kurtuldular, Tivibuspor şu an iyi gidiyor...
Futbol olarak bakmıyorum abi sadece olaya. Formula'da Ntvspor'a dönüyor.
Futbol adına bence en keyif aldığım yorumlar Mehmet Demirkol'dan geliyor. Gündüz programı da güzel ama 90+ izlemek keyifli oluyor.
Mehmet Ayan ve Serdar Ali Çelikler'in olduğu kırmızı çizgide bazen baysa da genel anlamda güzel.
Özet olarak survivor ve mal ötesi dizilerle doldurulmuş tv içeriğinde Ntvspor iyi alternatif oluyor :)
NTV spor baya baya objektiflikten çıktı. Mehmet Demirkol - Fuat Akdağ vardı son haftalarda özellikle Mehmet Demirkol pek objektif diyemeyeceğim. Mehmet Ayan, Serdar Ali biraz daha zorlarlarsa Beyaz TV'ye konuk olurlar yakında. Ferit Şahenk satamasaydı kanalın ismini değiştirirdi artık.
Ali Ece (sırf geyiği için bile izlenir), Güntekin Onay gençlerden Uğur karakullukçu (Twitter'da da etkindir)..
Beinsport'tan ümitliydim ancak Şansal faktörü olduğu sürece düzelmezler. Maç özetlerinden tut, tartışmalı pozisyonlara hepsinde yanlılar. İstedikleri pozisyonu koyup diğerleri out.
Futbolda şike, pasolig gibi şeylerden sonra maça gitmeyi ve maç izlemeyi bıraktım. O süreçten beri izlediğim tek maç dünya kupası dışında geçen yıl Eskişehirspor'un play-off maçı. Ne kadroları ne puan durumunu hiç bir şeyi bilmiyorum o derece protesto içindeyim :)
Eğer izleyecek olsam Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkolu'un programı devam ediyorsa onu izlerdim. En önemli sebebi sakin, bağırış çağırış olmadan program yapmaları.
Program bazlı değilde kişi olarak Serkan Reçber i görürsem seyrederim. Ali Ece ve Güntekin Onay eskiden beri takip etmeye çalışırım. Önder Özen inde başarılı yorumları var bence.
Futbol olarak bakmıyorum abi sadece olaya. Formula'da Ntvspor'a dönüyor.
Futbol adına bence en keyif aldığım yorumlar Mehmet Demirkol'dan geliyor. Gündüz programı da güzel ama 90+ izlemek keyifli oluyor.
Mehmet Ayan ve Serdar Ali Çelikler'in olduğu kırmızı çizgide bazen baysa da genel anlamda güzel.
Özet olarak survivor ve mal ötesi dizilerle doldurulmuş tv içeriğinde Ntvspor iyi alternatif oluyor :)
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=o8WMchoEWEc)
Serdar Ali'nin bu muhabbeti kulüplerin nasıl battığının kanıtı. :)
denizhandinc
14-02-2018, 12:57
Mehmet Demirkol ve Fuat Akdag ikilisinde bir akıcılık sorunu var. Cümleler cok takılarak cıkıyor agızlarından cok itici geliyor bu durum bana. Ali Ece nin yorumları ve anlatıs tarzını cok begeniyorum. Ama genelde maclardan sonra Tümer-Bülent ikilisini izliyorum Beinsports'da.
Devre arası ve maç sonrası ntv spor'u izliyorum sonrasında hem yayın saati itibariyle hem de geyik oluyor diye beyaz futbolu izliyorum...
EnesAksu
14-02-2018, 14:04
Hiç yerel kanal filan açmıyorum. Spor olarak tivibuspor, otomobil olarak da DTX , Discovery , History açıyorum.
individual
14-02-2018, 14:24
1-2 senedir yeni ev'e geçtiğim için merkezi uydu tursat'a mahkum kaldım.
Öncesinde evde 5 Saat tv açıkcsa bunun 3 saati eurosport olurdu.
Tek beğendiğim yayın akışı ve grafiksel olarak (işim gereği takip ediyorum) EUROSPORT.