Orijinalini görmek için tıklayınız : A3 sedan renk tercihi
1.6dizel araç arayışlarım kısmetse a3 sedan ile son bulacak
yanlız renk tercihinde kafam karıştı biraz
muson gri
beyaz
siyah
kırmızı
araç makyajlı 2018 model
prestij paketli olduğu için arka stoplar dinamik led
cam tavanda var
altugkocer
15-02-2018, 09:56
Beyaz, kırmızı ve siyahı direk elerdim. Elimi sallasam her yerde onlar var :D Geriye muson gri kalıyor. Güzel renk
kırmızı hoşuma gitmedi audide sildim sayılır onu abi beyaz için ise cam filmi yaptırıcam aynaları da siyah kaplattırıp s3 jant koysam belki içime siner aynı işlemleri muson gride düşünüyorum onda daha sönük geliyo gözüme bilemedim şimdi
Ben kırmızıyı yakıştırıyorum A3 Sedan'a. Şöyle de bi resim bırakayım :)
http://fourtitude.com/wp-content/uploads/2015/03/airlift8.jpg
Grimlord
15-02-2018, 11:43
Siyah arabanın tüm hatlarını kapatıyor bence a3te, ya kırmızı ya da gri alırdım. Aslında lacivertte güzel olabilir ama yok sanırım seçeneklerde :)
Siyah arabanın tüm hatlarını kapatıyor bence a3te, ya kırmızı ya da gri alırdım. Aslında lacivertte güzel olabilir ama yok sanırım seçeneklerde :)
lacivert bayide yok abi maalesef yoksa bende tamamım :)
Eğer dizel ihtiyacınız yok ise bence f30 u satmayın, mumla ararsınız...
optimus_prime
15-02-2018, 13:39
bence iyice bayileri araştır tarat mavi yada beluga kahvesi bul en son ihtimal muson gri yada kırmızı
siyah ve beyazı direk sil
muson gri en güzel seçim. ben amalfi beyazı kullandım ama sevmedim. şimdiden hayırlı olsun.
Eğer dizel ihtiyacınız yok ise bence f30 u satmayın, mumla ararsınız...
mecburiyetim var biraz abi yoksa f30 satılacak bir araba değil hele ki 40.yıl donanımıyla
Direk kırmızı bence,kapalı renkler aracı kapatıyor
audiye kırmızı yakışmaz düşüncesi vardı bende yıllardır yeni a3lerde kırmızı gördükten sonra fikrim tamamen degişti
küçük arabaya sıcak renkler büyük arabaya soguk renkler yakısıyor
Gül rengine çalan bir grisi var o gerçekten özel bir renk olduğunu belli ediyor
farklı bi mor rengi vardı a3'ün o ölümcül bitirici son derece güzel çokta iyi çokta güzel iyi güzel bi renk :D
farklı bi mor rengi vardı a3'ün o ölümcül bitirici son derece güzel çokta iyi çokta güzel iyi güzel bi renk :D
abi öyle özel siparişlere girsem iç dış sline virtual cockpitl sedefli daytona gri siparişi veririm :)