Orijinalini görmek için tıklayınız : İnşaat işiyle uğraşan varmı aramızda ? Tercihen villa tipleri konusunda bilgisi olan
Skyhawk34
16-02-2018, 10:22
Başlıktada belirttiğim üzere; hali hazırda olan bir triplex proje için bir kaç noktada bilgi almam gerekiyor. Bu noktada bana yardımcı olacak, bir kaç noktada bilgi verecek kişiler varsa mutlu olurum.
Daha öncesinden kendine yapmış olanlar olabilir ya da sürekli bu işlerle uğraşan insanlar olabilir. buradan ya da özel mesajla bana ulaşırlarsa sevinirim.
ghibli06
16-02-2018, 11:44
daha büyük çaplı projelerin doğaltaş ve seramik işlerini yapıyorum ama aile ya da arkadaş çevremin de villa işleri üzerime kalır hep, yardımcı olabileceğim kısımlarda bilgimi esirgemem...
yilmazcatalbas
16-02-2018, 12:56
İnşaat malzemeleri satışı ve tadilat, dekorasyon, taahhüt işleri yapıyoruz merak ettiğin konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Ferhat_V
16-02-2018, 20:45
kırma yıkma tadilat güçlendirme varsa yaz banada yardımcı olurum
İnşaat işi çok kapsamlı. Biraz açarsanız bildiğimiz kısımlarda yardımcı olalım.
İnsaatin hangi kapsaminda? İnce iscilik mi, kaba insaat mi? , geoteknik mi? Statik proje mi? Detaylari paylasirsaniz, bilgim dahili ise yardimci olmaya calisirim.
Skyhawk34
17-02-2018, 05:18
Konu betonarme yapının baştan sona yapımını kapsıyor.
Cevap yazan herkese teşekkür ederim forumdan. Çok büyük faydaları dokundu. Şu anda kafamdaki soru işaretleri yüzde 90 oranında gitti.
barakuda26
17-02-2018, 10:27
Yapılmak istenen nasıl bir proje acaba? Belki başkalarına da faydası olur kısaca özetlerseniz..
Burak K.
18-02-2018, 21:04
Bursa'da kentsel dönüşüm yapıyorum artı olarak iç mimarım, yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim.
Selam arkadaşlar , konu sahibi arkadaşımızın affına sığınarak benim de bir ricam olacak. Gebze - Kartal civarında inşaat hafriyatında grovak malzeme yada kalker taşı çıkıpta döküm yeri olmayan arkadaşlarımız varsa bana pm den ulaşabilir misiniz.
Saygılar. Mustafa
Thracian
04-03-2018, 14:06
2 kat müstakil ev yapma durumumuz var. Yer silivri-m.ereğli arası olduğu için deprem riski çok yüksek.
Aklımdaki soru, ev yapısı ahşap mı? Betonerme mi? Çelik mi olmalı.
Beton olursa hangi tip beton olmalı? C30-C25-C35? Tuğlalar kırmızı mı? Gaz beton mu?
Çelik - Beton maliyetleri hangi oranda?