PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tecavüzcü Sapıklara İdam Kampanyası

Redbull
16-02-2018, 19:04
Aslan parçaları Hadi bakalım şu adi Şerfsiz insanlıktan nasibini almamış yaratıkların idamı için herkes destek versin.

İmza kampanyasına destek verelim.

Access denied | www.change.org used Cloudflare to restrict access (https://www.change.org/p/adalet-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-tecav%C3%BCze-idam-istiyoruz/psf/share?source_location=combo_psf&psf_variant=combo)

fthdrn
16-02-2018, 19:08
Gereken yapıldı. Ama ne kötü ki elden sadece imzalamak geliyor. Keşke fazlası gelse.

Yiğit G.
16-02-2018, 19:17
idam sadece yargı makanizması mükemmel işleyen ülkelerde olur.Türkiye ye idam en son gelmesi gereken şeydir.Ayrıca pedofili idamla çözülmez çünkü hastalıktır.. idam ile hastalıgın önüne geçilemez.Daha doğru eğitim ile geçilir.Bu benim kendi düşüncem siz imzalayın

Gko
16-02-2018, 19:25
idam sadece yargı makanizması mükemmel işleyen ülkelerde olur.Türkiye ye idam en son gelmesi gereken şeydir.Ayrıca pedofili idamla çözülmez çünkü hastalıktır.. idam ile hastalıgın önüne geçilemez.Daha doğru eğitim ile geçilir.Bu benim kendi düşüncem siz imzalayın

bişey sorucam, 3 yaşındaki KENDİ ÇOCUĞUNA 1.5 yıl boyunca TECAVÜZ eden adamı eğitelim mi diyorsunuz siz şimdi ?

Yiğit G.
16-02-2018, 19:35
bişey sorucam, 3 yaşındaki KENDİ ÇOCUĞUNA 1.5 yıl boyunca TECAVÜZ eden adamı eğitelim mi diyorsunuz siz şimdi ?

he aynen ilkokuldan başlasın... Yahu çocukken eğitilecekti ve şimdiki çocuklar daha iyi eğitilmeli diyorum.. Nasıl anlıyorsunuz yazılanları ?

fthdrn
16-02-2018, 19:43
Tecavüzcüyü pedofili diye hastalık sınıfına koyarsanız her sapık hastayım ben diye kendini savunur. Kellesini gövdesinden ayırıcaksın taksim meydanında kimse cesaret edemez.

Onurkk06
16-02-2018, 19:50
hastalık mı nası hastalık ben böyle hastalığın anasını ..................

Yigit-Y
16-02-2018, 19:59
İdam edilmemeli

Hergün dövülmeli tedavi edilmeli

Tüm kanallarda günde 1 saat izletilmeli

Tecavüz edersen sonun bu olur denilmeli

Bizim sığır beyinliler anca o zaman anlar

Ölüm konuyu unutturur

Dediğim yöntem herkesin aklını başına getirtir

Talih.b16
16-02-2018, 20:07
Bunu en çok isteyen insanlardan biri benim.
Ama bu ülkede yakın zamanda vatan haini diye hapise atılan insanların, daha sonra bu vatanin kahramanları olduğu ortaya çıktı.
Bu eğitim ve hukuk sistemiyle bu işler olmaz.
Yargıyı kimin yönettiği belli değil, hatta bu ülkede kimin kimi yönettiği belli değil.
Dip not: bu serefsizler içeri girince zaten gereken ayar veriliyor.
Bkz. Ozgecan ın katili. Adalet içerde sağlandı, bizde çok sevindik

Evrenoz
16-02-2018, 20:27
İdam edeceksin de ne olacak..
Ölen öldüğünü bilmez, kalanlar ölenin öldüğünü bilir.
Hadım et, öyle yaşamak zorunda kalsın.. Bir daha kalkmadan çükü, o hissiyatı yaşayamadan geçirsin her gününü. At hapse sonrasında da.. Çıldırsın pezevenk..
En büyük ceza bu böyle tiplere

KemalHDH
16-02-2018, 20:31
Hastalık sebebiyle tecavüz edenlerle cinsel arzuları için tecavüz edenler ayırt edilebiliyormu peki?

Yigit-Y
16-02-2018, 20:38
Bana kalsa tecavüze karışmış kişinin tüm sülalesini ortadan kaldırmak gerek

Tek kişilik 7/24 kamera altında imiş

Adalet içerde bırakın cinayet kopuşuna 15 dk yeter elek ederler

KemalHDH
16-02-2018, 20:40
Cinsel arzuları için kadına kıza çocuğa tecavüz edenler ve teröristler ile vatan hainliği delillerle kesinleşmiş kişiler idam edilmeli bencede. Hem bu suçları işlemek isteyenlere karşı caydırıcı olur hem soyları azalır hemde bu sebeple insanlar bir nebzede olsa daha rahat sokaklarda parklarda gezer.

Emre-Dylan
16-02-2018, 20:45
Kısasa kısas, psikolojik şiddet her zaman daha baskın ve derin yaralar açmıştır asırlar boyunca bunun örnekleri var...

S-works
16-02-2018, 20:52
Adaletin düzgün işlemediği ülkelerde idam felaket doğurur. Yigit g' nin de dediği gibi eğitim çok önemli. ''Çükünü göster amcaya'' dediğimiz çocuklardan ne bekliyoruz ki ?

Eğitim düzelirse ülke düzelir.
Eğitim bozulursa ülke bozulur.

SULTANOGLU
16-02-2018, 20:52
Bu tarz insanlara ölüm kurtuluş.

Yigit-Y
16-02-2018, 21:08
Adana'dan son dakika haberi: Kucuk kıza taciz mahalleyi ayağa kaldırdı! - Son Dakika Haberler (http://m.haberturk.com/kucuk-kiza-taciz-mahalleyi-ayaga-kaldirdi-1833816)

Bu son olayın detayları

Mahalleli öldürmeliydi asıl bunu polislere leşi verilmeliydi

Pişmanmış kansız şerefsiz

KemalHDH
16-02-2018, 21:09
Adalet nasıl olmalı diye düşüneceksiniz önce mağdurun cephesinde empati yapmalısınız gerisi geliyor zaten.

oguz
16-02-2018, 21:20
İdam hadım etme ,tedavi ,vs küçücük cocuklar ölüp gidiyor ... Tamam adam hasta tamam eğitilmeliydi... Ne o eğitimi verebilecek bir ülkeyiz nede o hastalığı tedavi edebilecek kadar sabırlıyız.. bence halkı ipleri kopardı insanlıkla..
Şahsen idam edilsin en azından hasta olanlar ölmemek için tedavi olmayı dener..!

Apo yu idam etmedik bugun kahrını çekiyoruz.. daha çok çekeceğiz.

2jz
16-02-2018, 21:24
Önce eğitim. Şimdiki nesli ve gelecek nesli kaybettik. Eğitimle bir sonraki nesli düzelteceğiz ki gelecekte bu olaylar yaşanmasın. Tecavüz, şiddet, cinayetler...

Bunu yapanınkini kesip cebine koyup ölene kadar hergün döveceksin.

-------

https://www.youtube.com/watch?v=JV4w9AgmbHE

Önce eğitim. Birileri böyle çocuklar yetiştirdiği sürece idamda olsa bu olaylar yaşanır. Bu çocuk ileride tecavüzde edebilir, karısını kız kardeşinide sokakta gördüğü birinide öldürebilir her b.ku yiyebilir.

MK8800
16-02-2018, 21:24
Yorumumu buradaki kimse şahsi algılamasın kimseden alıntı yapmıyorum belirteyim ;

Hastalık , saplantı adı her neyse artık bu konuyu da irdelemek istemiyorum , benim insanlık anlayaşımda bu yok

Suçluya ölene kadar tecavüz edilip , bilimum envanter sokulmalı ayrıca böyle kansız piçleri toprak dahi kabul etmeyeceğinden halka açık sansürsüz şekilde canlı canlı yakılmalı . Bence

ArMy
16-02-2018, 21:27
Cb nisana kadar ab uyum yasalarını tamamen halledin talimatı vermiş. Böyle bir durumda idam çıkmaz. En iyisi kastrasyon.

free-hifi
16-02-2018, 21:45
Eskiden damat kogusu vardı şimdi f tipi serefsizler ölmesine bile izin vermiyor lar . İdam i geçtik.

Yiğit G.
16-02-2018, 21:46
Demek istediğimi bazıları yanlış anlamış.. Ben tecavüz hastalık demedim.. Pedofili hastalıktır dedim.İkisi çok farklı şeyler.. Tecavüz için çok iyi yasalar çıkarın , yapana 50 yıl verin baya baya azalır tecavüz vakası.. Ama pedofiliye idam verin 1 kişi bile azalmaz çünkü hastalık.. Grip olanı idam etsen diğer grip vakaları azalır mı ? Buda bunun gibi.. O yüzden hadım edilmeli başka çaresi yok..

Tecavüz ise en büyük cezalar verilebilir.. Ama sünnetin krallar gibi kutlandığı bir ülkede bu değişmeyecektir.

GokhanRS
16-02-2018, 21:53
Cinsel arzuları için kadına kıza çocuğa tecavüz edenler ve teröristler ile vatan hainliği delillerle kesinleşmiş kişiler idam edilmeli bencede. Hem bu suçları işlemek isteyenlere karşı caydırıcı olur hem soyları azalır hemde bu sebeple insanlar bir nebzede olsa daha rahat sokaklarda parklarda gezer.

dediğin gibi olursa kendi genel kurmay başkanını idam eden ülke olurduk. kendi başbakanını idam eden ülke olduğumuz gibi. neyse ki idam yok ta genel kurmay başkanımız asılmadan gerçekler ortaya çıktı.

çocuk sapıklarına gelince idam suça engel olmaz bence, ömür boyu ağırlaştırılmış hapis ve sürekli eğitim şart.

ayrıca şimdiki sapıkları bir şekilde çözsek bile gelecekteki sapıkları yani bugünün çocuklarını iyi eğitmemiz lazım sapık olmamaları için. bir kızın bacağını gördüğünde cehennemlik olursun diyerek eğitirsek 5 yaşındaki çocuğu geleceğin sapıkları şimdiden hazır.

KemalHDH
16-02-2018, 21:58
Biz başbakanını asmış ülkeyiz.

Gko
16-02-2018, 22:00
he aynen ilkokuldan başlasın... Yahu çocukken eğitilecekti ve şimdiki çocuklar daha iyi eğitilmeli diyorum.. Nasıl anlıyorsunuz yazılanları ?

yanlış yorumlamışım kusura bakmayın.

Hastayı eğitmeli olarak anlamıştım ben.

onursumer
16-02-2018, 22:31
yakaladığımızda idam edersek kurtulmuş olur ceza çekmesini sağlamak gerekli bence öyle bi ceza olmalıki caydırıcılığı olsun

wolrath
16-02-2018, 22:42
belli kimsenin kizi yok.
o adamin yedi sulalesini delerim ben allah gostermesin oyle bir sey oldugunda.
biz boyle bir halkiz iste. uzaktan hersey normal geliyor basimiza gelince za zu. egitim sonrasi icin, boyle bir vahsete idamdan baska cozum olmaz. 3yasinda cocuga o goe bakan oc iflah olmaz.

dasemert
16-02-2018, 22:44
İdam edeceksin de ne olacak..
Ölen öldüğünü bilmez, kalanlar ölenin öldüğünü bilir.
Hadım et, öyle yaşamak zorunda kalsın.. Bir daha kalkmadan çükü, o hissiyatı yaşayamadan geçirsin her gününü. At hapse sonrasında da.. Çıldırsın pezevenk..
En büyük ceza bu böyle tiplere

Kesinlikle.Ölüm böyleleri için kurtuluş diye düşünüyorum ancak yazılan gibi hadım edip hapse atacaksın.Ölmeyecek,nefes aldığı her saniye sürünecek.

wolrath
16-02-2018, 22:45
belli kimsenin kizi yok.
o adamin yedi sulalesini delerim ben allah gostermesin oyle bir sey oldugunda.
biz boyle bir halkiz iste. uzaktan hersey normal geliyor basimiza gelince za zu. egitim sonrasi icin, boyle bir vahsete idamdan baska cozum olmaz. 3yasinda cocuga o goe bakan oc iflah olmaz.

atituti
16-02-2018, 22:50
bu ülkede tacize tecavüze idam çıkarılırsa(çıkarılmasın demedin mötten anlamayın) , iş güzar - manyak kadınlar / kızlar çok ekmeğini yer bunun.okulda not vermeyen hocasını ; beni taciz etti diye şikayet eden kızlar / insanlar var la bu ülkede.belli kapsamlarda kesinleşmiş fiillere çıkarılmalı ****** cocuklarına özel olmalı.

t-jet ali
16-02-2018, 23:02
3 yaşındaki çocuğun o an yaşadıklarını , korkusunu, acısını, dehşetini ........ ve o şerefsiz buna rağmen neyin tatminini, zevkini yaşıyor ona verilecek hangi ceza yeterli gelir. işkencenin her türlüsünü denerim.

Zorbey
16-02-2018, 23:02
Bana istediği gibi cani, ruh hastası diyebilirsiniz. Bu adamların idamdan önce özel bir muamele görmesini isterim.

Elektrik verilir, tırnakları çekilir, sonra malzeme kesilir. O durumdan sonra içeri atıp hücrede ışıksız ortamda delirene kadar acı çektireceksin ki bu bile az bence.

rebelh
16-02-2018, 23:58
Tecavüzcüyü pedofili diye hastalık sınıfına koyarsanız her sapık hastayım ben diye kendini savunur. Kellesini gövdesinden ayırıcaksın taksim meydanında kimse cesaret edemez.

bu mantığa göre her suçtan sadece 1 kişiyi idam etsek dünya da suç diye bir şey kalmaz

fthdrn
17-02-2018, 00:52
bu mantığa göre her suçtan sadece 1 kişiyi idam etsek dünya da suç diye bir şey kalmaz

Yoo sadece bu kadar pervasızca sapık zihniyetli insanlar kendi bedeninin içinde yaşar sapıklığını. Kendi çoluğumuzun çocuğumuzun başına geldiğini düşünün bir saniyeliğine bakın zihniniz nasılda kin doluyor hemen. O zaman da bu kafa yapısıyla hiç birşeyi halledemeyiz mi diyeceksiniz ? Yoksa verin o sapığı bana ellerimle cezasını kendim keseyim mi diyeceksiniz ?
Bu hükümet zihniyeti ile bu ülkede hak hukuk hiç bir zaman sağlanamayacağı için buradan bir şey konuşmaya gerek yok. cemaat kurslarında erkek çocuklarına neler yapıldı. Aile bakanı bir kereden birşey olmaz diye açıklama mı ne yapmıştı. Yani neyi düzeltmeye çalışıyoruz ki artık game over olmuş durumda.

fthdrn
17-02-2018, 00:57
Biri kızına tecavüz edecek
yakalanacak
yargılanacak
ömür boyu hapse mahkum edilecek
devletin hapishanesinde
senin verginle
krallar gibi bakılacak
Ne güzel İstanbul beeee

Anıl E.
17-02-2018, 01:14
Valla usta fişi çekip gidilecek kıvama geldik , siz artık norveç'de ya da başka yerde olmadığınızın farkına varın ne eğitimi ? Türkçe'yi baştan yaz tekrar öğret istersen bitmişiz artık .

Daha geçen haftalarda gavatın biri köpeğe hallenmiyor muydu ? Belki daha neleri var o ibnenin bilmediğimiz ? Biz sadece haber yapılanı duyuyoruz.

Güzel bir işkence metotlarıyla bu ibnelerin hakkını vereceksin . Yok öyle ömür boyu müebbet falan aylarca acı çekecek sonra geberecek.

Yav hepsini geçtim kıyamet kopsun da bir an evvel rahatlayalım. Daha yeter baba yaşadığımızı yaşadık , göreceğimiz tüm kötülükleri gördük yeter yani . Daha ben tacize tecavüze uğramış insanların haberlerini görmek istemiyorum . Psikoloji kalmadı aq iki gün sonra evlenicez gördüğümüz yaşadığımız haberlere bak . Sen gel böyle bir dünyaya çocuk getir .

Kıyamet kopmalı.

Eyüp
17-02-2018, 01:18
Yazıp yazıp siliyorum sinirden..Hepimizin evladı,kardeşi,yiğeni var..

Tecavüzcülere idam gelmediği sürece hiçbirşey değişmeyecek..Tedavi,işkence vs zaman kaybı

semavi
17-02-2018, 02:29
Tecavuzculerden once hukuk sistemine guven gelmesi lazim... Kizlara tecavuz ettigi kanitlanan partilileri ustu kapatildi...

Partili yada hatirli olursa yirtacak, olmazsa asilacak...

Ben bu hukuksuzluk ortaminda arkalilarin kurtarilip, arkasizlarin asilmasi anlamina gelecegi icin asla desteklemiyorum!

Bu tip gazlamalarda en cok `hukusuzluktan nemalanan` siyasilere yariyor!

Caldi ama calisti diyen halk... Tecavuz degil, kiz kuyruk sallamista der karsi taraf guclu yada zengin olunca...

Yada yurtta tecavuz edilen cocuklarin aileleri gibi sikayetleri geri de alir...

Nereyi tutsan pislik bulasiyor ulkede elimize...

Su hukuksuzluk ortaminda, populerlik kovalayip, geri donusu olmayan cezalari desteklemiyorum...

Herkesin dusuncesine saygi duydugum gibi, benim dusuncelerimde nacizane bunlardir...

Octane
17-02-2018, 02:39
İdam gelsin gelmesin tartışmak saçma.
Şöyle anlatayım:
Benim tahammül edemediğim 3 tip suç ve suçlu var, biri çocuk istismarında bulunanlar, biri tecavüzcüler(ki hayvanlara hallenenleri de buraya koyuyorum), biri ise vatana ihanet edenler.
Bu üç gruba dahil olduğundan kesinlikle emin olduğum birisini görsem, yasa falan da olmasa, gider güzelce öldürürüm, sonrasında da eve gelir bebek gibi yatar uyurum. Ertesi gün hayatım devam eder.
O kadar etkilemez beni yani.
Fakat böyle bir ortamda, böyle düşük iq'lu bir toplumda idam gibi bir şeyin gelmesi çok ciddi sonuçlar doğurur.
Adamlar çocukları nasıl istismar etti, nasıl tecavüz ettiler ufacık bebelere ensar vakfında, aile bakanı çıktı bir kereden bir şey olmaz dedi. Unutmayın bunu.
Bu adamlar yarın sen çocuğa tecavüz etmiyorsun diye seni idam eder.
Engin Alan adlı bir askerimiz var. Apo denen terörist başı pzvngi getiren ekipten birisi.
Şu anki sistem bu askerimizi içeri attı. Keşke böyle olacağını bilseydim, aponun kafasına bir tane sıkar atardım aşağı, öldü derdim şerefimle yatardım dedi.
Zamanında fetoşa fetoş diyoruz diye ben bu halktan bir çok kişiyle kavga ettim. Hocaefendiye böyle nasıl dersin dediler. Dayak attım dayak yedim. Arkadaşlıklarım bozuldu, işe giremedik ya. Okulda ders geçirmediler.
Şimdi tam olarak bunları yapan aynı insanlar arkasından neler diyor, bana da yeteri kadar bağırmadığım için tepki gösteriyorlar. Olum diyorum sizin hocanızdı, hocaefendinizdi, noldu şimdi diyorum hayır biz öyle bişey kesinlikle söylemedik diyorlar. Lan hadi elalemi inandırdın, benim kendi gördüğüm yaşadığım şeyi bana nasıl olmamış gibi inandıracaksın?
Böyle bir toplumda idam olsun istiyor musunuz hala?
Çocuk gibi bakmayı bırakın.
Eski damat koğuşları geri gelse yeter.

brs852
17-02-2018, 04:41
İdam bence kurtuluş olur tecavüzcülerin koğuşları hapishaneleri farklı olucak orada bir ekip kurucaksın her gün ölmek isteyecekler götleri hiç boş kalmayacak içerde...

cagatay16
17-02-2018, 04:53
İmzaladım keşke elimizden daha fazlası gelse aslında bu yaratıklara asma,ilaçla uyutma, elektrikli sandalye vs. az bence işkenceyle öldürmek gerek(hayvanlara tecavüz edenler dahil) ama elimizden birşey gelmiyor. En azından idam edildikten sonra ibretlik olması için şehirlerin meydanlarında sergilemek gerek. Birde bu teröristlere idam gelse ve geriye dönük olup apoyuda sallandırsak çok iyi olacak.

OmerAkdemir
17-02-2018, 05:23
Şu anda bu ülkeye idam gelmesi atituti 'ninde dediği gibi sıkıntılar doğurabilir.
Kızı olan, kız kardeşi olan, eşi olan, sevgilisi olan artık korkuyla dolaşıyor ya başlarına bir iş gelirse diye ( ben öyleyim, ülkede ****çocuğu bitmiyor ) Bence en güzeli polis veya diğer emniyet güçlerimizin 3 maymunu oynayıp halkın eline vermesi olacaktır daha sonra ise yarım yamalak iyileştiğinde hapishanelerde tekrardan işkence görüp daha sonra bu hissi ona tattıracak abilerimizin yanına gönderilmeli ve her gün öldürün beni diye yalvarmalı. Ve bu görüntülerde basını yada sosyal medyaya sızdırılmalı ki görsün o***çocukları.

Anlamıyorum nasıl böyle bir toplum olmayı başarabildik. Hani ne kadar bir yokluk içinde oluyorsun ki daha 3 yaşındaki bir çocuğa nasıl bunu yapabiliyorsun? Eğitimle ne kadar düzeltilebilir bilmiyorum. Eğitim alanların halide ortada yaşıtlarımdan inanın ki tiksiniyorum ( sosyal medyada hepimizin gördüğü şeylerden bahsediyorum ve bunun görmediğimiz kısımlarıda var. ) ve o yüzden ahlaki yönden düzelmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Biz buraya ne kadar yazsak çizsek boş. Bir çocuğun atlatamayacağı bir psikolojiye girdikten sonra, bir annenin babanın yüreği yandıktan sonra o ***çocuklarını ölse ne olur ölmese ne olur. Keşke sadece şiddetten anlayan bir toplum olmasaydıkta bu sorunları daha kolay çözebilseydik.

arda35
17-02-2018, 08:22
Böyle bir ortamda asla idam gelmesini istemem.

Ayrıca idam çözüm değil. Eşlerini katleden kocaları engelleyemiyorsun. Çocuk istismarına prim veriyorsun. Tecavüzcü vakıfları cezalandırmak yerine imtiyazlar tanıyorsun. Sonra vay efendim idam edelim. Yok kardeşim, siz idam falan getirmeyin. Evvela şu yazdıklarımı yargılayın doğru dürüst.

burak_2885
17-02-2018, 08:28
Yasal olmasada böyle tipleri idam ediyorlar genelde zaten. Bi komuoyunun duyduğu var bir de duymadığı. Medya da çok yankı yapan olayların ardından "öldürüldü" haberleri geliyor zaten. Bir de bilmediğimiz yüzlerce, binlerce olay oluyor her gün. Dayım 11 sene yattı cezaevinde, anlatırdı hikayelerini, öyle biri geldiğinde öldürmeseler de ne işkenceler görüyormuş. (en iyimseri makata jop diyordu)

ghibli06
17-02-2018, 08:46
vatana ihanet ve de tecavüze idam gelmesine %100 destek veriyorum... Ancak hukuk devletinin 'hukuk' kısmında sorun varsa, bir çok kişinin haksız yere idam edilme riskini de görüyorum...

B16
17-02-2018, 09:06
Aşağıda ki twiti atan şahıs hakkında herhangi bir cezai işlem geldi mi? Tepki koyup yarışma ile ilgili işlem yapıldı mı? Halk tepki gösterdi mi?

https://i.hizliresim.com/MdaAX6.jpg

Küçücük çocuklar'a tecavüz edildiğin de bakan çıkıp bir kere ile kurum zedelenmemeli demedi mi?
Kurum hala faaliyette.
Kadıköy'de 19 yaşında ki kıza tecavüz edildiğin de bakire değil diye hükümet bile eleştirdi mi?
Kız ve erkek çocuklarını ilkokul sıralarında bile yan yana oturtmuyorlar. Yeni gelecek nesil kız çocuğuna sadece doğurgan varlık olarak bakıcak. Kadından arkadaş olacağına bilemeyecek.
İlerleyen dönemlerde yeni gelecek nesil ile tecavüzlerin artıcağını düşünüyorum.
Liderin biri çıkıp seçme ve seçilme hakkı veriyor. Diğeri, bakire değil, o saatte ne işi vardı diye kız çocuğunu eleştiriyor. Zaten ülkeden soğumuşum.
İdam, hadım ne getirirseniz getirin. En başta ki zihniyet adım atıp toplumun kayıtsız kaldığı kadın cinayetiin de bile en ağır cezayı vermeden bu ülkeden bi sik olmaz.

MCN21
17-02-2018, 09:09
İdam çözüm değil. Yargı düzgün işlesin yeter!!

B16
17-02-2018, 09:13
Hatırlatma, adalet bir gün herkese lazım olacak.
En yakın örneği Nazlı Ilıcak bakabilirsiniz. Türk ordusunda ki askerler için Atatürkçü diye yaygara kopardı. Haksız yere insanların günahına girdi. Onun yüzünden intihar edenler oldu. Suçsuz yere insanları içeri attırmak için bi taraflarını yırttı. Noldu?
Kendisi sırf yazdığı yazılar yüzünden ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı. Darbe ile ilgili en ufak bir katılımına dair belge bulunamamışken. He sevindim mi? Beter olsun.

osmanaydo
17-02-2018, 09:47
Hadım diyorum.

jokey
17-02-2018, 12:22
Kesinlikle hadım edilsinler ve ağırlaştırılmış müebbet yesinler. 3 yaşındaki çocuk ya. Nasıl kıydın şerefsiz köpek. Ama şaşırmıyorum; ensar skandalı sonrası aile bakanı kalkıp "bi kereden bişey olmaz" dedi. Bu zihniyette olan herkesin mabadına 51 lik düz boru sokmak gerek

Yigit-Y
17-02-2018, 14:55
https://i.hizliresim.com/gO9Eo2.jpg

Zamanında fransızların çözümü

Misss gibi

barakuda26
17-02-2018, 14:59
Böylelerine öldürmeden cehennemi yaşatmak gerek. Ölüm bunlar için kurtuluş olur.

EOZDAG
17-02-2018, 16:47
İdam bence kurtuluş olur tecavüzcülerin koğuşları hapishaneleri farklı olucak orada bir ekip kurucaksın her gün ölmek isteyecekler götleri hiç boş kalmayacak içerde...

Bence de bunları mühebbeti yazıp, tekli stress hücresi adı verilen (revire yakın olsun ölmemeli), göz kapakları kesik, bağlı bir şekilde kalacaklar. Diğer koğuşlardan mahkumlar adlarını yazdırmak suretiyle gidip bu insanlar üzerinde streslerini atacaklar ayrıca stress atmaya giden mahkumun rızası olursa kamerayla internet üzerinden izlenebilecek ve tabiki içerde stress atmaya gelen mahkuma herşey serbest sadece adamın öleceğini anladığı an uyarı butonuna basıp revire haber verecek ve ölmesine izin vermeyecek ki adamın geleceği bu olsun. Böylece hapishanelerde de olay olmaz herkes sakin ne sinir var ne stress lokum gibi hayat.

Ayrıca yok içerde onların haklarından gelirler bilmem ne bunun da çok nadir durumlar dışında gerçek olduğunu sanmıyorum,hem damat koğuşu birlikte yatan herkes aynı boku yemiş (çocuktu kadındı ******ydu çıplaktı bilmem ne diye ayırmıyorum, rızası varmıydı diye bakıyorum) hem de içerdekilerin alayı çıkmak için kıvranıyor hiç bir şekilde olaya bulalmamaya çalışıyor ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki..

Yigit-Y
17-02-2018, 17:02
Bence de bunları mühebbeti yazıp, tekli stress hücresi adı verilen (revire yakın olsun ölmemeli), göz kapakları kesik, bağlı bir şekilde kalacaklar. Diğer koğuşlardan mahkumlar adlarını yazdırmak suretiyle gidip bu insanlar üzerinde streslerini atacaklar ayrıca stress atmaya giden mahkumun rızası olursa kamerayla internet üzerinden izlenebilecek ve tabiki içerde stress atmaya gelen mahkuma herşey serbest sadece adamın öleceğini anladığı an uyarı butonuna basıp revire haber verecek ve ölmesine izin vermeyecek ki adamın geleceği bu olsun. Böylece hapishanelerde de olay olmaz herkes sakin ne sinir var ne stress lokum gibi hayat.

Ayrıca yok içerde onların haklarından gelirler bilmem ne bunun da çok nadir durumlar dışında gerçek olduğunu sanmıyorum,hem damat koğuşu birlikte yatan herkes aynı boku yemiş (çocuktu kadındı ******ydu çıplaktı bilmem ne diye ayırmıyorum, rızası varmıydı diye bakıyorum) hem de içerdekilerin alayı çıkmak için kıvranıyor hiç bir şekilde olaya bulalmamaya çalışıyor ne sanıyorsunuz anlamıyorum ki..

Babamlar soğuk suyla yıkayıp tubalet zeminde yatırırlarmış

Kendi kendine ölürmüş ağır üşütüyormuş

Kimsede ceza almamış

Ama senin yazdığın çok hoşuma gitti

Halk bilmeli başına gelecekleri

Canice yaşamalı her saniyesini şerefsiz kansız

EOZDAG
17-02-2018, 17:06
Babamlar soğuk suyla yıkayıp tubalet zeminde yatırırlarmış

Kendi kendine ölürmüş ağır üşütüyormuş

Kimsede ceza almamış

Ama senin yazdığın çok hoşuma gitti

Halk bilmeli başına gelecekleri

Canice yaşamalı her saniyesini şerefsiz kansız

Ölmesin abi yukarıda da biri yazmış, ölen öldüğünü bilmez. Onun yerine her gün tekrar tekrar bugün acaba hangi psikopata yem olacam diye düşünsün dursun.

OmerAkdemir
17-02-2018, 18:23
Yorumuma ek olarak bir yorum daha yapmak istiyorum. Madem ülkemizde cinsiyet değiştirme ameliyatları var. Bu soysuz namussuzlara bu ameliyatı yapıp ( hormonlara dokunmadan ) salalım koğuşlara? Nasıl bir duyguymuş nasıl bir hismiş en zerresine kadar yaşasın ***çocukları..

DOHC
17-02-2018, 19:45
Bir annenin feryadı vardı yakın geçmişte. Böyle bir suç muydu başka bir suç muydu ne. Kadıncağız "Cezaevinden adalet bekliyorum" türünden bir istekte bulunmuştu verilen ceza çok az olunca.
Bu adamların koğuşu ayrı bildiğim ama illa ki suçu duyulup, diğer mahkumlarla karşılaşıyorlardır.
Adalet bakanı "Ben de iyi hal indirimine karşıyım" dedi geçenlerde. Yaw bunu değiştirecek olan yine sensin mecliste. Bunu söyleyen tek gazeteci yok ama karşısında.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gul: 'İyi hal indirimi' bir hukukcu olarak beni uzuyor - Son Dakika Haberler (http://www.haberturk.com/adalet-bakani-abdulhamit-gul-iyi-hal-indirimi-bir-hukukcu-olarak-beni-uzuyor-1728930)

Ne acı ama gerçek bu memlekeimde.

G.Ü.R.A.Y
17-02-2018, 20:42
İdam en kolay ve hızlı çözüm olur, onun yerine bu acıyı ömür boyu çekecek olan ailelerin eline teslim etsinler. En güzel cezayı bu acılı insanlar hakkı ile verecektir.

KÖROĞLU
17-02-2018, 21:19
Son yaşanan olayda anlatılmadığını düşündüğüm boşluklar var. Bir anne kendi çocuğunun o durumunu 1.5 sene fark etmemezlik edemez.

3 yaşının içinden giden bir kız evladım var, eşimle ayrı olduğum için bende kaldığı zaman altını alıp banyosunu ben yaptırıyorum çoğu zaman.
Özel bölgesinde ya da herhangi bir yerinde ufacık bir kızarıklık şişiklik olsa hemen fark ediliyor.

O yüzden bu şerefsizliği yapan o.ç kadar buna önlem almayan, karşı durmayan annesi de suçlu benim gözümde.

Diğer taraftan hukuk'un olmadığı bir ülkede evet idam gerçekten ağır sonuçlar doğurabilir.

Nasıl ki mevcut sistemde suçsuz olanlar siyasi ya da farklı kaygılar ile içeri atıldı suçsuz yere infaz edildi ise idam gelmesi durumunda
(sahte kanıt/şahit, GK Başkanı pkk lı birinin tanıklığı ile içeri atıldı bu ülkede) benzer şeyler yaşanır mutlaka.

İdama karşı değilim ama sadece önce hukuk ve adil yargı sonrasında idam gelmeli. (Bunu kısa vadede olası görmüyorum)

Hayvanları nasıl terbiye ediyorlar ödül ve ceza. Hayvanlar bile bu tür insanlar dan daha şereflidir, dürtüleriyle hareket etmelerine rağmen istemeyen bir hayvan ile birlikte olmazlar. Bkz: Köpekler.

Bir diğer taraftan bu insanların hapse atılıp zaten az olan ülke kaynaklarını kendilerine özel tek kişilik hücrelerde yaşayarak tüketmeleri ağrıma gidiyor. Hümanist bir adamım ama benim hümansitliğim buraya kadar s.ke s.ke öldürülebilirler bundan zerre kadar mutsuzluk duymam.

Ama fakat lakin ancak diyecek hümanist kardeşlerim lütfen anneleri, kardeşleri ve eğer varsa kendi evlatlarını getirsin.

Yukarıda da yazdım kız evladım var allah esirgesin biri saçına dokunsa parçalarım. Hiçte pişmanlık duymam.

Evet "Yaşam hakkı" anayasa ve İnsan hakları sözleşmesi ile garanti altına alınsa da şu aşağıda paylaşacağım kısım oldukça doğru.

Yaşam hakkını elde etmek isteyen insan toplum içinde buna uygun davranır.

Bir insan zorda kalır hırsızlık yapar anlarım, kazara cana kıyar anlarım.
Ama bir insan kaza ile tecavüz etmez. Bu konuda bir "kasıtsızlık" o-la-maz.

Tevacüzü çocuk-yetişkin olarak ayırma kısmını da hiç anlamış değilim. Tecavüz tecavüzdür!!!

Nikahındaki eşinin bile rızası olmadan birlikte olman tecavüzdür bu kadar net!

1. Herkesin yaşam hakkı yasayla korunur. Yasanın ölüm
cezası ile cezalandırdığı bir suçtan dolayı hakkında mahkemece
hükmedilen bu cezanın infaz edilmesi dışında, hiç
kimsenin yaşamına kasten son verilemez.

http://www.danistay.gov.tr/upload/avrupainsanhaklarisozlesmesi.pdf

Son olarak doğru eğitim ile cinselliğin afrikası olan ülkemiz belki bir adım öne gidebilir ama imamların çocukları taciz ettiği, (iyileri tenzih ediyorum)

Milletin iradesinin yansıması olan bakan koltuğunu işgal eden insanların "bir kereden bir şey olmaz" mantığıyla tecavüzün üstünü örttüğü ülkede.

Tabiri caizse g.tüne teneke bağlayıp gezecek karına kızına sahip çıkacak gözünü üstünden a-yır-ma-ya-cak-sın.

Kimseye güvenmeyeceksin, sürekli takibinde olacak, ve bu eğitimi aile içinde önce kendin vermeye çalışacaksın.

Ben artık okullarda çocukların bir şey öğrendiğine inanmıyorum. Çünkü öğretecek insan kalmadı.

KÖROĞLU
17-02-2018, 21:23
Ama fakat lakin ancak diyecek hümanist kardeşlerim lütfen anneleri, kardeşleri ve eğer varsa kendi evlatlarını gözlerinin önüne getirsin.

Eksik yazmışım yukarıda bu şekilde okuyun lütfen.

Mehmet Gazihan
18-02-2018, 12:18
Valla usta fişi çekip gidilecek kıvama geldik , siz artık norveç'de ya da başka yerde olmadığınızın farkına varın ne eğitimi ? Türkçe'yi baştan yaz tekrar öğret istersen bitmişiz artık .

Daha geçen haftalarda gavatın biri köpeğe hallenmiyor muydu ? Belki daha neleri var o ibnenin bilmediğimiz ? Biz sadece haber yapılanı duyuyoruz.

Güzel bir işkence metotlarıyla bu ibnelerin hakkını vereceksin . Yok öyle ömür boyu müebbet falan aylarca acı çekecek sonra geberecek.

Yav hepsini geçtim kıyamet kopsun da bir an evvel rahatlayalım. Daha yeter baba yaşadığımızı yaşadık , göreceğimiz tüm kötülükleri gördük yeter yani . Daha ben tacize tecavüze uğramış insanların haberlerini görmek istemiyorum . Psikoloji kalmadı aq iki gün sonra evlenicez gördüğümüz yaşadığımız haberlere bak . Sen gel böyle bir dünyaya çocuk getir .

Kıyamet kopmalı.

Norveç derken?

Norvec'te şok eden tecavuz raporu! | GAZETE VATAN (http://www.gazetevatan.com/norvec-te-sok-eden-tecavuz-raporu--613196-dunya/)

Yiğit G.
18-02-2018, 14:34
Norveç derken?

Norvec'te şok eden tecavuz raporu! | GAZETE VATAN (http://www.gazetevatan.com/norvec-te-sok-eden-tecavuz-raporu--613196-dunya/)

yalnız orada ki tecavüzlerin %90 ı müslüman mülteciler tarafından yapılıyor yerel halk değil.. Şuradaki araştırmayı okuyabilirsiniz

ResearchGate (https://www.researchgate.net/publication/266400120_Immigrant_crime_in_Norway_and_Finland)

https://www.youtube.com/watch?v=a56EqUPwyFQ

veya şuradan

https://i.hizliresim.com/NZZAaQ.jpg

2jz
18-02-2018, 14:49
Norveç derken?

Haberin kaynağı var mı?

Haberde diyorki her 10 kadından 1'i tecavüze uğruyor.

Dünyada tecavüz istatiklerinde birinci grupta ortalama her 100 bin kadından 60'ının tecavüze uğradığı Afganistan, Hindistan, Pakistan, Suudi Arabistan, Yemen, Irak, Suriye, Ürdün, İran, Sudan ve diğer Afrika ülkeleri geliyor.Sayılan ülkeler aynı zamanda Çin ve ABD dışında idam cezasının en yaygın olarak uygulandığı ülkeler. Burada birinci gruptaki oran 0.00006.

Bu en doğru istatisklerden biri. Womenstats.org tarafından hazırlanan.

http://www.womanstats.org/vlbMAPS/images1/weightedinternationalrape2011.jpg

Yukarıda Yiğit abi eklemiş zaten video olarak. Norveç ve İsveç teki plansız göçmen ve mülteci politikaları anlatılıyor. Tecavüz ve taciz olaylarının çok fazla artış gösterdiği, bunun %90'ından fazlasının müslüman mülteciler tarafından gerçekleştirildiği söyleniyor.

2jz
18-02-2018, 14:53
http://www.womanstats.org/vlbMAPS/images1/weightedinternationalrape2011.jpg

Yukarıda eklediğim resim olmamış tekrar ekliyorum.

arabasızadam
19-02-2018, 08:49
İmzalandı umarım faydası olur.

rebelh
19-02-2018, 09:17
benim çözümüm çok geniş kapsamlı hatta biraz faşistçe bir çözüm ama ben bazı genlere yapay seçilim uygulanmasını düşünüyorum bu ara
hitler gibi katletmek değil tabiki ama bazı genlerin soyları devam etmemeli diye düşünüyorum
kötü sorumsuz ve cahil soylar yüzünden insanlığın sonu gelebilir bu ciddi bir ihtimal
ha buna kim karar verir nasıl karar verir ciddi bir muamma
fakat böyle giderse cahil toplumların seçtiği kişiler dünya toplumlarını yok edebilecek güce ulaşacaklar

Yiğit G.
19-02-2018, 11:42
benim çözümüm çok geniş kapsamlı hatta biraz faşistçe bir çözüm ama ben bazı genlere yapay seçilim uygulanmasını düşünüyorum bu ara
hitler gibi katletmek değil tabiki ama bazı genlerin soyları devam etmemeli diye düşünüyorum
kötü sorumsuz ve cahil soylar yüzünden insanlığın sonu gelebilir bu ciddi bir ihtimal
ha buna kim karar verir nasıl karar verir ciddi bir muamma
fakat böyle giderse cahil toplumların seçtiği kişiler dünya toplumlarını yok edebilecek güce ulaşacaklar

zaten pedofili hastalıgı genelde küçükken yaşanan trauvmalardan kaynaklanıyor.. Genelde aile içi taciz vakaları mesela.. Ben psikolog değilim ama ailemde psikologlar var ve iç içe yaşadım az çok biliyorum bu tarz hastalıkların hep geçmişinde çocukken yaşanan büyük olaylar yatıyor.Mesela baba taciz ediyor oğlunu o travma ilerde adamında cinsel tercihinin cocuklara kaymasını saglıyor gibi atıyorum yani.Bir zincir gibi birşey bu.. Adamı asacaksanız önce ailesinden baslayın kaynagı ora çünkü..

İkinci olarak toplumsal etkiler.. Diyanet çıkıyor 9 yaşına giren kız cocugu evlenebilir diye fetva veriyor.Bunu duyan adam pedofili olmasa bile halleniyor 8-9 yaşında cocuga mesela.. Yani devlet birkere pedofiliye insanları sürüklüyor.Erkek cocuklarına taciz vakası oluyor , aile bakanı 1 kereden birşey olmaz diyor.. Ama eşcinsellere , feminen giyinen erkeklere sapık diyorlar.. 1 tane eşcinsel göster bana ki bir cocuga tacizde bulunsun. Ülkü ocakları ne bilim akp gençlik kolları Eşcinseller yürüyüşüne yani onur yürüyüşüne saldırıyorlar.Toplanıp onur yürüyüşünü protesto ediyorlar bizim kültürümüzde bu yok diye.. Yahu senin kültüründe oğlancılık ve pedofili var o zaman ?? Bir kere bile sen bu grupların Cocuk istismarına hayır diye pedofiliye hayır diye yürüdüğünü gördün mü ?

E yani pedofili senin milletine devletine işlemiş bir kere.. Yani o gerçekten travma sonrası hasta olanların yanında bunu bilerek isteyerek arkasını devlete din adamlarına yaslayıp yapanlarda var.. Pedofili cocuk istismarı vs bunlara idam gelecekse ülke nufusu %50 azalır.Bütün 18 yaş altı ile evlenen herkesi asman lazım onlarda istismar çünkü.

rebelh
19-02-2018, 12:33
zaten pedofili hastalıgı genelde küçükken yaşanan trauvmalardan kaynaklanıyor.. Genelde aile içi taciz vakaları mesela.. Ben psikolog değilim ama ailemde psikologlar var ve iç içe yaşadım az çok biliyorum bu tarz hastalıkların hep geçmişinde çocukken yaşanan büyük olaylar yatıyor.Mesela baba taciz ediyor oğlunu o travma ilerde adamında cinsel tercihinin cocuklara kaymasını saglıyor gibi atıyorum yani.Bir zincir gibi birşey bu.. Adamı asacaksanız önce ailesinden baslayın kaynagı ora çünkü..

İkinci olarak toplumsal etkiler.. Diyanet çıkıyor 9 yaşına giren kız cocugu evlenebilir diye fetva veriyor.Bunu duyan adam pedofili olmasa bile halleniyor 8-9 yaşında cocuga mesela.. Yani devlet birkere pedofiliye insanları sürüklüyor.Erkek cocuklarına taciz vakası oluyor , aile bakanı 1 kereden birşey olmaz diyor.. Ama eşcinsellere , feminen giyinen erkeklere sapık diyorlar.. 1 tane eşcinsel göster bana ki bir cocuga tacizde bulunsun. Ülkü ocakları ne bilim akp gençlik kolları Eşcinseller yürüyüşüne yani onur yürüyüşüne saldırıyorlar.Toplanıp onur yürüyüşünü protesto ediyorlar bizim kültürümüzde bu yok diye.. Yahu senin kültüründe oğlancılık ve pedofili var o zaman ?? Bir kere bile sen bu grupların Cocuk istismarına hayır diye pedofiliye hayır diye yürüdüğünü gördün mü ?

E yani pedofili senin milletine devletine işlemiş bir kere.. Yani o gerçekten travma sonrası hasta olanların yanında bunu bilerek isteyerek arkasını devlete din adamlarına yaslayıp yapanlarda var.. Pedofili cocuk istismarı vs bunlara idam gelecekse ülke nufusu %50 azalır.Bütün 18 yaş altı ile evlenen herkesi asman lazım onlarda istismar çünkü.

aynen katılıyorum
ensar vakfında erkek çocuklara taciz skandalını hatırlayın
turkcell gibi bir grup hala sponsorluğa devam etmiyor mu?
hükümet vakfın arkasında değil mi?
hala vakfa araziler binalar peşkeş çekilmiyor mu?

hala bu tarz davalarda iyi hal indirimi uygulan mıyor mu?
hala tacize uğrayan çocukların ailesine 3-5 kuruş para verilip susturulmuyor mu?
reşit olmadan doğum yapan kızlar ortaya çıkardı diye uzman hekim sürgün edilmiyor mu?
ya da buna göz yuman doktora terfi verilmiyor mu?

bunlar hepimizin gözü önünde yaşanıyor kaçına ne tepki gösterildi kaçı ne şekilde çözüldü?
bırakın şimdi idam istiyorum yaygarasını bu sorunun çözümünün idam olmadığını hepimiz biliyoruz
idam istemekle vicdanınızı rahatlatıyorsanız onu bilemem
toplumu yapılandırmak lazım önce
buna hükümetten başlamak lazım
hadi buyrun başlayın gücünüz yetiyorsa
öyle sosyal medyadan çözülecek konular değil bunlar
devlet politikası olmalı ama önce o devleti yönetenlerin halkın cahilliğinden beslenmemeleri lazım

Yiğit G.
19-02-2018, 18:36
aynen katılıyorum
ensar vakfında erkek çocuklara taciz skandalını hatırlayın
turkcell gibi bir grup hala sponsorluğa devam etmiyor mu?
hükümet vakfın arkasında değil mi?
hala vakfa araziler binalar peşkeş çekilmiyor mu?

hala bu tarz davalarda iyi hal indirimi uygulan mıyor mu?
hala tacize uğrayan çocukların ailesine 3-5 kuruş para verilip susturulmuyor mu?
reşit olmadan doğum yapan kızlar ortaya çıkardı diye uzman hekim sürgün edilmiyor mu?
ya da buna göz yuman doktora terfi verilmiyor mu?

bunlar hepimizin gözü önünde yaşanıyor kaçına ne tepki gösterildi kaçı ne şekilde çözüldü?
bırakın şimdi idam istiyorum yaygarasını bu sorunun çözümünün idam olmadığını hepimiz biliyoruz
idam istemekle vicdanınızı rahatlatıyorsanız onu bilemem
toplumu yapılandırmak lazım önce
buna hükümetten başlamak lazım
hadi buyrun başlayın gücünüz yetiyorsa
öyle sosyal medyadan çözülecek konular değil bunlar
devlet politikası olmalı ama önce o devleti yönetenlerin halkın cahilliğinden beslenmemeleri lazım

al geçen haftanın haberi

https://i.hizliresim.com/azz7ag.jpg

https://i.hizliresim.com/NZZjdL.jpg

Buda turkiyenin en büyük vakıflarından biri.. Takip edin bakalım ne olacak o adama.. Bırakacaklar..

free-hifi
20-02-2018, 11:43
Kimyasal hadım geliyormuş

Scoorp
20-02-2018, 14:08
Soyle bir okudum yazilanlari 1 2 sayfada.
Kisasa kisas isteyenler, idam gelsin diye can atanlar.
Bos konusuyonuz bos. Bu ulkede idam gelmrsi ne demek biliyormusunuz. Rte abimize tek yanlis kelime edince vatan haini damgasi yeyip kellenizin alinmasi demek..
Siz nerde yasadiginizi unutmussunuz abiler kardesler

Mutlu Değerli
20-02-2018, 14:32
Kendi görüşüm, idam çıkmasa bile alternatif; Bunların hepsini bir odaya kapatacaksın. Orda seksinler birbirlerini ölene kadar, devlet ortamda yaratsın bunlara imkanda versin. Ama sadece o odada kalacaklar, gün yüzü yok.

kiraccemal
20-02-2018, 16:03
umarım kısa sürede hayata geçer. Bu ahlaksız sapıkları yaşatmamak lazım