Orijinalini görmek için tıklayınız : En Guzel Gazlama Risk Yok Kirma Yok Keyfime Diyecek Yok misss....
percussionali
17-02-2018, 20:19
https://www.youtube.com/watch?v=fp-l1E8i1vo&t=7s
LÃNK: YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=fp-l1E8i1vo&t=7s)
livaneli
18-02-2018, 16:25
Bu işlerden çok anlamam ama yapılan hareketlere "risk yok" demek doğru değil.Kendiniz de dahil trafikteki herkes için risk oluşturmuşsunuz.
abi sen niye daha önce izlediğimiz yurtdışı kaynaklı videoları önümüze tabelasını değiştirip koyuyorsun ya :)ben de yeni bi video zannetttim ki sitenin %90ı izlemiştir senin paylaştığın videoları daha önce
hddsheriff
18-02-2018, 17:16
Abone lazım galiba
percussionali
18-02-2018, 17:17
abi sen niye daha önce izlediğimiz yurtdışı kaynaklı videoları önümüze tabelasını değiştirip koyuyorsun ya :)ben de yeni bi video zannetttim ki sitenin %90ı izlemiştir senin paylaştığın videoları daha önce
Yok Kardeşim İzleme Listesinde Yeni Bunlar Zaten Listede Yurtdışı Sokak Yarışları Bölümünde Yayınlamadım Daha Önce :)
percussionali
18-02-2018, 17:19
Abone lazım galiba
Kanalı Hareketlendiriyorum Piyasaya Dönüş Yapıyorum Şimdilik Aktif Video Olsun Daha Sonrasında Kendi Videolarımı Çekmeye Başlıyacağım Bi Önceki Sezon Gibi ;)
Yok Kardeşim İzleme Listesinde Yeni Bunlar Zaten Listede Yurtdışı Sokak Yarışları Bölümünde Yayınlamadım Daha Önce :)
abi sen yeni eklemiş,paylaşmış olabilirsinde ben 2 sene önce izledim bu videoyu onu bahsediyorum :)
Kanalı Hareketlendiriyorum Piyasaya Dönüş Yapıyorum Şimdilik Aktif Video Olsun Daha Sonrasında Kendi Videolarımı Çekmeye Başlıyacağım Bi Önceki Sezon Gibi ;)
Capslock otomatikte galiba
percussionali
18-02-2018, 18:00
Capslock otomatikte galiba
asdasdasdad:D Hiç Güleceğim Yoktu Ya Adamsın
Serçe Parmağım Sürekli Shift in Üstünde Alışkanlık Yapmışım İlk Harfleri Büyük Yapmaya Gözlem İyi Ama :)
asdasdasdad:D Hiç Güleceğim Yoktu Ya Adamsın
Serçe Parmağım Sürekli Shift in Üstünde Alışkanlık Yapmışım İlk Harfleri Büyük Yapmaya Gözlem İyi Ama :)
O bastığınız shift,nos değil ali bey
Bu arada sezon açılıyor artık yayınlar başlar galiba
percussionali
18-02-2018, 18:08
O bastığınız shift,nos değil ali bey
Bu arada sezon açılıyor artık yayınlar başlar galiba
Aynen Hiç Milleti Araba Tanıtım Videolarıyla Sıkmıcam, Bşr Tanıtımdır Gidiyor, Drekt 'Rolling' Eskisi Gibi Başkan Piyasa Hareketlensin