Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Kiralık S2000 Lazım!!!
Arkadaşlar hafta sonu için Nikah için kullanılacak S2000 gerekmekte renk ve model fark etmez. çevrenizde bu işin ticaretini yapan varsa sizden yardım istiyorum. Yarın(27.12.2008) ve pazar günü için araç kullanılacak.
Bildiğiniz bir araç varsa fiyatı veya iletişim numarasını alabilirim.
şimdiden teşekkürler.
2 adet araç bulundu fakat 2 side kiradaymış şuan için. sizden yardım rica ediyorum
8.000rpm
26-12-2008, 11:39
CEYLAN CAR RENTAL'e baktın mı? 212-2720360 / 212-2723646 / 532-5122660
Ceylana ulaştım yokmuş araç. beykozdan haber bekliyorum.
Eray Yümsel
26-12-2008, 12:04
beykoz da kim s2000 kiralıyomus yaw :D
eray sendekini versene oğlum :D
A3T nickli arkadaş verdi numarasını bende haber bekliyotum kendisinden
:beuj::beuj::heyoo::D
Eray Yümsel
26-12-2008, 12:49
:beuj::beuj::heyoo::D
zuhauhaha baktın satamıyosun mantıklı ticaret hahauehuaeh :D
BRP Motorsport ta kerim abi var o araç kiralama işleri yapıyor. Yardımcı oldumu kerim abi
zuhauhaha baktın satamıyosun mantıklı ticaret hahauehuaeh :D
Kım satamıyo lan bı fırsat bulsam ılan vercem hala ılan vermedık :D
kaça satıyosun:) kazasız belasız sürüşler dilerim.
bulundu s2000 teşekkürler. ancak beykozdan çıkmadı.
ayıp olmazsa nekadara kıraladınız ? merak ettımde bırde kısımı fırmamı ?
Ewt bende merak ettim özelden bi söylersen mutlu olurum
ahmetuygur
26-12-2008, 22:35
nikahta s2000 ne yapıcaksınız:)
beykozda s2000 yok :) daha çok ağır arabalar var spor malesef
beykozda s2000 yok :) daha çok ağır arabalar var spor malesef
ağır arabalar derken:D
Var beykozdada araç kiradaymış.
günlük 450 ytl verilmiş. araç için. walla banada söyleyen nikahta kullanılacak dedi. herhalde kot pantolunla evlenecekler :D
Walla istanbul'da oturup S2K'im olsaydı hiçbir ücret istemeden verirdim veya gelirdim. İnsanlık ölmüş yaw ne bu 450ytl
akucukdogan
28-12-2008, 02:24
Walla istanbul'da oturup S2K'im olsaydı hiçbir ücret istemeden verirdim veya gelirdim. İnsanlık ölmüş yaw ne bu 450ytl
Helal olsun ;) :icon_tup:
ağır arabalar derken:D
yenilemişken baştan sona herşeyi yeniledik biraz :) x5, 5.30d, range vs. artık
malesef... sadece istanbul değil genele bakarsan hiçbirşey eskisi gibi değil artık, her koyun kendi bacağından asılır prensibini oturttular sonunda kimse kimseyi tanımayacak.. insanlar güvenilmez ve güvensiz oldu artık
malesef... sadece istanbul değil genele bakarsan hiçbirşey eskisi gibi değil artık, her koyun kendi bacağından asılır prensibini oturttular sonunda kimse kimseyi tanımayacak.. insanlar güvenilmez ve güvensiz oldu artık
öyle oytun eskidendi kanka derdin nedir bumu gal hadi halledelim işleri şimdi durum bu neyazıkki eski toprak diye konuştuğumuz abilerimiz den öğrendiklerimizi yaşatsakta bakıosunki aaalem höt olmuş canları sağolsun ...
Bugune kadar en az 30 arkadaşımın gelin arabası oldum yarısı askerden arkadaşım asker sonrası 1 kere gördüm oda düğünlerinde yalan yok ama otomobilci olmak otomobille gazlamak değil sadece bence artık eskileri ancak yaadetme zamanı ....
Şimdiki nesil kumuyla oynuyo 1 arabaya bindimi 20 milyarlık bilmiyorlarki dost olmak araba ile para pul ile değil yeri geldiğinde yerinde zamanında yanında olabilmekte ....
Yazdırma bana gece gece.....
hallettiğine sevindim bu arada arkadaşım s2k yı ....
Riskli bi araba kiralamış kim verdiyse yalan değil 450 ytl de az para değil ama özel günlerde limuzin vb. gibi özel durumlarda herzaman parayı dusunmemek şart ..
yani eyer özel birşey istiyorsan ve sende yada arkadaşlarında yoksa otomobil olarak kiralamacıların istediği fiyatlar bu şekilde ..
PROMINENT
28-12-2008, 08:52
gerçekten öyle.. bravo.. düşünmeden verirdim ben sahsen..
belkide biz burdan kaybediyoruz bilemiyorum artık :o
PROMINENT
28-12-2008, 08:54
[QUOTE=ef186;493937]öyle oytun eskidendi kanka derdin nedir bumu gal hadi halledelim işleri şimdi durum bu neyazıkki eski toprak diye konuştuğumuz abilerimiz den öğrendiklerimizi yaşatsakta bakıosunki aaalem höt olmuş canları sağolsun ...
Bugune kadar en az 30 arkadaşımın gelin arabası oldum yarısı askerden arkadaşım asker sonrası 1 kere gördüm oda düğünlerinde yalan yok ama otomobilci olmak otomobille gazlamak değil sadece bence artık eskileri ancak yaadetme zamanı ....
Şimdiki nesil kumuyla oynuyo 1 arabaya bindimi 20 milyarlık bilmiyorlarki dost olmak araba ile para pul ile değil yeri geldiğinde yerinde zamanında yanında olabilmekte ....
bende imzamı atıyorum buğracım..malesef çoğu şey eskide kaldı..QUOTE]
yaz kafan guzelken guzel yazıyosun yaz ıcınde kalmasın yaz bu gece yine yaz :)
öyle oytun eskidendi kanka derdin nedir bumu gal hadi halledelim işleri şimdi durum bu neyazıkki eski toprak diye konuştuğumuz abilerimiz den öğrendiklerimizi yaşatsakta bakıosunki aaalem höt olmuş canları sağolsun ...
hallettiğine sevindim bu arada arkadaşım s2k yı ....
Riskli bi araba kiralamış kim verdiyse yalan değil 450 ytl de az para değil ama özel günlerde limuzin vb. gibi özel durumlarda herzaman parayı dusunmemek şart ..
yani eyer özel birşey istiyorsan ve sende yada arkadaşlarında yoksa otomobil olarak kiralamacıların istediği fiyatlar bu şekilde ..
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: