Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Boya kokusunu hapsetmek için havalandırma sistemi hk.
Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olucak. Ankara'da plastidip kaplama merkezi açmayı düşünüyoruz. 100 metre kare bir dükkan bulduk, bu dükkanının 30 metrekaresini uygulama alanı yapacağız. Yanlız şöyle bir durum var dükkan bir binanın altı ve bina sakinlerinin kokuda rahatsız olmaması gerekiyor. Uygulama alanı yapacağımız yerin içerisine 4 adet yuvarlak duvar tipi aspiratör düşünüyoruz. Bu aspiratörleride aktif karbon filtre ile filtreleyip çıkışı hemen dükkanının yan duvarından bina dışına atmayı planlıyoruz. Ayrıca uygulama alanının içerisine bir adette ev tipi hava ve koku temizleyici makine koymayı düşünüyoruz. Uygulama yapacağımız alan boş haliyle 75 metreküp geliyor. Bu konuyla ilgili olarak tavsiyesi olan varmıdır? Aklımızdaki düşünce kokuyu hapsetmeye ve dumanı almaya uygunmudur? Farklı ne gibi fikirler olabilir? Ankara'da havalandırma işiyle ilgilenenler benimle özelden iletişime geçebilirler.
Not: Komple sulu sistem ve salyangoz ile yapılacak projeler çok maliyetli olduğu için bizi biraz aşıyor.
Plastidip ürünü araca sıvı olarak uygulanan daha sonrasında kauçuk şekilde folyo halini alan bir üründür. Sıvı kauçuk kaplama diye geçer. Tiner içerir.
Sanırım plasti dip in bayiliğini alacaksınız. Diğer bayilerle veya merkezle iletişime geçip çözüm bulmayı deneyebilirsiniz :)
Plasti dip az kokan bir malzeme değil profesyonel havalandırma yapmanız gerekir. Sadece aspiratör ile bence mümkün değil.
yusufcan_k
20-02-2018, 08:50
şu büyük lokantaların kullandığı havalandırma sistemleri iş görür mü ki
Arkadaş Plasti Dip in bayiliğini alacak ama benim haberim yok :D.
Merhaba ben Plasti Dip Türkiye distr. bu arada
Yiğit G.
21-02-2018, 16:59
Amatör olarak mümkün değil prof olarak hazırlamalısınız.Sonra memurlar gelip kontrol edip onay verecekler.Yani baya bir masraf yapmanız lazım.Diğer türlü çok büyük cezalar yersiniz.
mehmetRS
24-02-2018, 11:38
başka ülkede yaşayamam :))))
abi bayılık alacam dememişki
plasti dip uygulama yerı acacagım demiş
plasti dip genel bir isim oldu artık farklı markaları da mevcut
Koku ıcın yaklasık 5 sene once ank de falıyet gosteren pllastı dıp ısı yapan arkadasım vardı
Hıc bır havalandırma sıstemı olmadan dukkan ıcınde plastı dıp yapıyordu
hıc sıkayet eden gormedım
Komsu şikayetini bilmem de hem çalışan sağlığı açısından hem de patlayıcı ortam oluşması açısından havalandırma kurulması gerekli.. özellikle 2.husus bir csgb denetiminde durdurma sebebi olabilir
sanctuary35
26-02-2018, 20:19
Komsu şikayetini bilmem de hem çalışan sağlığı açısından hem de patlayıcı ortam oluşması açısından havalandırma kurulması gerekli.. özellikle 2.husus bir csgb denetiminde durdurma sebebi olabilir
genelde bu tarz işletmeler az tehlikeli sınıfta olduğundan denetlenme şansı çok düşük şikayet olmadığı sürece. Havalandırma sart, yoksa calısanlara maske kullandırılmalı.
Haklısınız, ama herhangi bir şikayet durumunda da gidiliyor, az tehlikeli olması kurtarıyor o zaman:)