Orijinalini görmek için tıklayınız : Black&Decker BDJS350 Akü Takviye Cihazı - PİŞMANLĞIN SON NOKTASI!
Merhaba arkadaşlar,
Black&Decker BDJS350 350Ah Aku Takviye Cihazı (https://www.bauhaus.com.tr/black-decker-bdjs350-350ah-aku-takviye-cihazi?gclid=Cj0KCQiAq6_UBRCEARIsAHyrgUxQdFxhBAmlI ZeUCGBsrpym3NexpHepqCxZvxZSgMtepGMW5gyoBDEaAo_FEAL w_wcB)
Linkteki ürünü aldım, tek tük iş görür diye.
Yaklaşık 10 farklı arabada denedim, henüz çalıştırabildiği bir araca denk gelmedim.
Bilginiz olsun, almayın, aldırmayın. Zorlasa belki motosiklet çalıştırır. O da zorla yani.
Fluence, Insignia, A4, C4, C-Elysse, 106, Rav4, Jetta, Civic, Corsa vs. vs. hiçbirini çalıştırmayı başaramadı, hatta marşı 1 tur bile döndüremedi Allah'ın cezası. Kırıp parçalayasım geliyo her seferinde, bu sefer de verdiğim paraya üzülüyorum, gördükçe de sinirimi bozuyo lanet. Hadi diyorum tam şarj edeyim belki çalıştırır, yok arkadaş yok.
Aman diyim almayın aman.
Çalıştırmaması gayet normal. Bahsettiği 350 Amper, soğuk marş akımı.
45A bir akünün bile soğuk marş akımı 360 Amper. 60 Amper desek 540 Amper'den bahsediriz.
Çalıştırmaması gayet normal. Bahsettiği 350 Amper, soğuk marş akımı.
45A bir akünün bile soğuk marş akımı 360 Amper. 60 Amper desek 540 Amper'den bahsediriz.
Instant 350A, 700A peak diyor ama ki şu mesele var,satan arkadaşların yanlış yönlendirmesi de var.
Instant 350A, 700A peak diyor ama ki şu mesele var,satan arkadaşların yanlış yönlendirmesi de var.
İade etsen? Tüketici olarak faturası ile birlikte iade hakkın var sonuçta
İade etsen? Tüketici olarak faturası ile birlikte iade hakkın var sonuçta
Geçti iade süresi maalesef.
Bilgilendirme olsun diye açtım konuyu da başkası da yanılıp almasın diye
Evet komşumdada var bi işe yaramıyor bilgilendirme için sağolun kalıbının parasının makinası değil
Black & Decker çakmaktan çalışan omuz askılı buzdolabı da cacıkmış. Haberiniz olsun
Grimlord
20-02-2018, 15:40
Araç süpürgesi de beş para etmez, çektiği tozu dışarı veriyordu. Bu marka eskiden çok kaliteliydi diye hatırlıyorum
Ben lion pilli matkabını kullanıyorum 2 senedir hala taş gibi. Sanırım tek güzel yaptıkları şey delici-kırıcı kategorisi
onursumer
20-02-2018, 17:24
Geçti iade süresi maalesef.
Bilgilendirme olsun diye açtım konuyu da başkası da yanılıp almasın diye
yanlış bilgi verildi ise ayıplı oluyor birnevi
immortalboss
20-02-2018, 22:26
Bu tür bir ürün nasıl çalışıyor merak ettim sistemini.Keşke güzel bir şarj cihazı alsaydınız.Babamın yeni akü al dediği aküyü güzel bir temizlik,saf su eklemesi ve 12 saat şarjla 2 aydır mis gibi kullanıyorum.Bu seneyi geçirdi seneye Allah kerim.
Yanliz o linkteki urun takviye
Yani tek basina mars basmaya calisiyorsaniz yetmeyecektir.
Ben burada alttaki urunden aldim... Pompasi falanda var icinde... 7-8 ay sonra bozuldu pompa. Goturdum parami iade ettiler... Aldigimda da ufak bir pismanlik yasamistim. BU tip urunlerin rakamlarina guvenmeyip her defasinda bir ya da iki tik ustunu almak lazim... Bir sonrakini alabildigim en iyisini alacagim...
https://www.walmart.com/ip/EverStart-750-Amp-Jump-Starter-with-Air-Compressor/55503214?wmlspartner=wlpa&selectedSellerId=0&adid=22222222227082132967&wmlspartner=wmtlabs&wl0=&wl1=g&wl2=c&wl3=194996396361&wl4=aud-310687321802:pla-311835660361&wl5=9027617&wl6=&wl7=&wl8=&wl9=pla&wl10=8175035&wl11=online&wl12=55503214&wl13=&veh=sem
cabriolet
21-02-2018, 05:16
Merhaba arkadaşlar,
Black&Decker BDJS350 350Ah Aku Takviye Cihazı (https://www.bauhaus.com.tr/black-decker-bdjs350-350ah-aku-takviye-cihazi?gclid=Cj0KCQiAq6_UBRCEARIsAHyrgUxQdFxhBAmlI ZeUCGBsrpym3NexpHepqCxZvxZSgMtepGMW5gyoBDEaAo_FEAL w_wcB)
Yaklaşık 10 farklı arabada denedim, henüz çalıştırabildiği bir araca denk gelmedim.
Bilginiz olsun, almayın, aldırmayın. Zorlasa belki motosiklet çalıştırır. O da zorla yani.
Fluence, Insignia, A4, C4, C-Elysse, 106, Rav4, Jetta, Civic, Corsa vs. vs. hiçbirini çalıştırmayı başaramadı, hatta marşı 1 tur bile döndüremedi Allah'ın cezası. Kırıp parçalayasım geliyo her seferinde, bu sefer de verdiğim paraya üzülüyorum, gördükçe de sinirimi bozuyo lanet. Hadi diyorum tam şarj edeyim belki çalıştırır, yok arkadaş yok.
Aman diyim almayın aman.
Bdjs450 olanı var bende çok işimi gördü açıkcası keşke 450amp olanını aldaydın
Yanliz o linkteki urun takviye
Yani tek basina mars basmaya calisiyorsaniz yetmeyecektir.
Nasıl kullanmak gerekiyor?
Nasıl kullanmak gerekiyor?
tabi en başta yazayım, ürün kalitesiz ve dandikte olabilir.
rafta çok beklemiş ve içindeki pil ölmüşte olabilir. o olasılığı bir kenara koyalım önce.
bu tip ürünler hafif,portatif üretilir
dolayısı ile içerisindeki pil ufak, yani akımı düşük olur.
ben sizin bunu direk takıp aracı çalıştırmayı deniyorsunuz diye anladım (araçta akü olmadan)
kullanım şekli şöyledir
sabah gittiniz araba çalışmıyor diyelim bir şeyi açık unutmuşsunuz
bunu akü kutup başlarına paralel takıp marşa basınca aracı çalıştırabilelim diye.
veya tamircisiniz, biri aradı yolda kalmış araba marş basmıyor
bunu takarsınız aküye paralel arabayı çalıştırmak için bir miktar faydası olur.
aracı bıraktınız, 15 sene sonra geldiğinizdeki akü başka birşeydir o ölü akü yani 0 volt 1 volt falan vardır ucunda
ama 1 gecede biten aküyü ölçün gene iyi kötü 10 volt-11 volt 9 volt görürsün
zaten kumandaya basınca kapılar açılır, kontağı çevirince kadran ışıkları falan yanar ama marşa basarsın o meştur tıırrrrrr sesini duyarsın
işte o aküde iyi kötü birşeyler vardır ve bununla takviye yaptığın zaman araba çalışır (büyük ihtimalle)
adı üstünde Akü Takviye Cihazı
Yok araçlarda hep akü vardı ve en fazla 1 gece kaldılar. Yani dediğiniz gibi çok uzun süre beklemiş bitmiş akülerde denemedim.
Amacına uygun kullandım da alet cidden hiçbir işe yaramıyor.
Yok araçlarda hep akü vardı ve en fazla 1 gece kaldılar. Yani dediğiniz gibi çok uzun süre beklemiş bitmiş akülerde denemedim.
Amacına uygun kullandım da alet cidden hiçbir işe yaramıyor.
:icon_tup:
Merhaba arkadaşlar,
Aman diyim almayın aman.
hedıye edıyosan alıuyım kanka benım ısıme cok yarar :D