PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone-icloud şifre sorunu

SK10
20-02-2018, 19:48
<Acil yardım gerektiği için madde madde yazıp konuyu sohbete açıyorum
<Telefon iphone 6
<Bozuldu açılmıyor
<Garantisi var
<Değiştiriyorlar da oraya kadar sıkıntı yok
<Sıkıntı telefonu servis kapsamına alıp değiştirmek için icloud hesabımdan iphone'u bulu kapamaları lazımmış
<Biz de çok şükür :) ne apple kimliğini ne e-mail'i ne şifreyi ne icloudu hiçbirşeyi bilmiyoruz veya hatırlamıyoruz
<Telefonda kayıtlıydı bu zamana kadar öyle kullanıldı şimdi ne yapmalıyız
<Zorlu centerda randevu yok diye gürgencler apple yetkili servisine gittik cevahir avmdekine
<ZORLUya gitsek birşey değişirmi acaba ?
<Sıkıntı bizi yönlendiremiyorlarda şunu yapın bunu yapın diye
<Aslında cihaz açılsa bulucaz herşeyi ama kapalı maalesef
<Apple kimliğimi unuttum onu bul diye bir yer var orada mail hesabı soruyor onuda bilmiyoruz
<Not=cihazın faturası var

G.Ü.R.A.Y
20-02-2018, 20:09
Yakın zamanda başıma geldi, faturası ile birlikte apple musteri destek hattını arayın detaylı şekilde yardimci oluyorlar sadece biraz sabır gerektiren işlem kolay gelsin

SK10
20-02-2018, 20:18
Yakın zamanda başıma geldi, faturası ile birlikte apple musteri destek hattını arayın detaylı şekilde yardimci oluyorlar sadece biraz sabır gerektiren işlem kolay gelsin

onlarıda aradım 1 saat beklettiler telefonda kızdım kapattım bende neyse yarın tekrar faturayla birlikte bir iletişime geçiyim saol abi

onursumer
20-02-2018, 21:51
faturayla işlem yapılıyor fakat çoğu zaman senin satın aldığın yerden appleden satın alma faturasını dahi isteyebiliyorlar icloud şifresi için

207_TR
20-02-2018, 22:02
fatura yoksa imkansız, Fakat apple müşteri hizmetleri çok elit çalışıyor ama bir o kadar da hızlı çalışıyor.

Benim takdirimi kazandı. Fatura olduktan sonra çok kolay.

asscutter
20-02-2018, 22:43
fatura olmadıgı halde yaptım bu işlemi karşı tarafa güven vermeniz cihzı nerden aldıgını dogru bilmen vs bikaç bilgi önemli olan güven vermen

Silence45
20-02-2018, 23:12
Faturayla beraber arayıp 3 gün içinde çözmüştüm müşteri hizmetleri ile. Komple kilidi kaldırıyorlar.

SK10
28-02-2018, 10:42
apple müşteri hizmetlerini aramıştım 4 gün önce şimdi mail gelmiş etkinleştirme kilidini kaldırdık yazıyor yani sorun çözüldü mü bize yazılı olarak şifre ile maili vermiyorlar mı acaba

Silence45
28-02-2018, 16:42
Hayır, sadece kilidi kaldırıyorlar.