Orijinalini görmek için tıklayınız : Babasının aracını pembe kaplatan marul kafa :)
Abinin küfürlerde bittim ya daha önceden de izlemiştim 9.dakikadan itibaren izleyin derim.
https://www.youtube.com/watch?v=FKGSGzYBYXU
imprezaWRC
22-02-2018, 11:08
Çok özür diliyorum, izlemedim ama bu tip videoları bulmak için özel bir arama yöntemi falan mı var.
calamityeas
22-02-2018, 11:29
Çok özür diliyorum, izlemedim ama bu tip videoları bulmak için özel bir arama yöntemi falan mı var.
Youtube u devasa bi *** çukuruna çevirdiler , bu ve bu tarz videolar resmen iq turnusolü .
http://i.hizliresim.com/kO6m9W.jpg (http://hizliresim.com/kO6m9W)
free-hifi
22-02-2018, 11:41
bu videoları izleyerek şahıslara ne kadar para kazandırıyruz
imprezaWRC
22-02-2018, 11:43
Youtube u devasa bi *** çukuruna çevirdiler , bu ve bu tarz videolar resmen iq turnusolü .
Merak ettiğim cila videosunun yanında hiç alakası olmayan saçma sapan videolar çıkıyor. Tek tek ilgilenmiyorum diye işaretliyorum ama bu iş sıkmaya başladı. Israrla bazı dizilerin bir türlü yayından kalkmaması (kesin birileri yayıdna dursun diye sponsor oluyor) gibi ısrarla bu ve benzeri saçma sapan videoların da 2. ve 3.şahıslar tarafından desteklendiğini düşünüyorum çünkü bu saçmalıklardan para kazanılmasının başka bir açıklaması olamacağını da sanmıyorum.
Kitap okuyacak, bulmaca çözecek, maket yapacak, puzzle yapacak... kısaca zihnini besleyecek ve canlı tutacak aktivitelere zaman ayırmak yerine veya özellikle olup bitenlere kayıtsız kalınmasını sağlamak adına bu saçmalıkların yayınlandığını düşünüyorum. O yapıyorsa bende yaparım mantığı ile de etrafta böyle insanlar türemeye de başladı. En yakın örneklerini de bu forumda görüyoruz.
imprezaWRC
22-02-2018, 11:45
bu videoları izleyerek şahıslara ne kadar para kazandırıyruz
Benim gibi izleme ve youtube'da karşına çıkarsa da ilgilenmiyorumu işaretle olsun bitsin. En güzeli bunların peşine maliyeyi taksınlar, vergi veriyorlarsa kaçırıp kaçırmadıklarını da kontrol etsinler, hatta youtube ne veriyorsa devlet de %50'sine ortak olsun bakalım saçmalıklara devam edecekler mi?
Benimde anlamadığım bu kadar yüksekmi kazançları? Saçma sapan işler yapıp , millete rezil olduğuna değiyormu :)
free-hifi
22-02-2018, 11:55
Benim gibi izleme ve youtube'da karşına çıkarsa da ilgilenmiyorumu işaretle olsun bitsin. En güzeli bunların peşine maliyeyi taksınlar, vergi veriyorlarsa kaçırıp kaçırmadıklarını da kontrol etsinler, hatta youtube ne veriyorsa devlet de %50'sine ortak olsun bakalım saçmalıklara devam edecekler mi?
Dediğin gibi ben tıklamıyorum. bunlar hep boktan saçmalık şeyler . hele bu salaklar çoluk çocuğu mahkum etmiş . ona üzülüyorum
calamityeas
22-02-2018, 12:09
Merak ettiğim cila videosunun yanında hiç alakası olmayan saçma sapan videolar çıkıyor. Tek tek ilgilenmiyorum diye işaretliyorum ama bu iş sıkmaya başladı. Israrla bazı dizilerin bir türlü yayından kalkmaması (kesin birileri yayıdna dursun diye sponsor oluyor) gibi ısrarla bu ve benzeri saçma sapan videoların da 2. ve 3.şahıslar tarafından desteklendiğini düşünüyorum çünkü bu saçmalıklardan para kazanılmasının başka bir açıklaması olamacağını da sanmıyorum.
Kitap okuyacak, bulmaca çözecek, maket yapacak, puzzle yapacak... kısaca zihnini besleyecek ve canlı tutacak aktivitelere zaman ayırmak yerine veya özellikle olup bitenlere kayıtsız kalınmasını sağlamak adına bu saçmalıkların yayınlandığını düşünüyorum. O yapıyorsa bende yaparım mantığı ile de etrafta böyle insanlar türemeye de başladı. En yakın örneklerini de bu forumda görüyoruz.
Youtube anasayfada ki bütün önerileri çarpıya basıp kapattığınızda ilgilenmiyorum diyip , anasayfa tertemiz geliyor oradan bari bu pisliklerden bi nebze kurtuluyorum.
Hadi bi nesil bunları ucundan sıyırdı geçti.Bunların içine doğuyor bunlar ile birlikte büyüyor ve ağır şekilde manipüle ediliyorlar, farkında bile olmadan.Dediğiniz gibi sponsorları bitmiyor bunların arkalarında duran birileri var , belli prodüksüyon tarzlarından bile çoğu youtuber ın kafasının basmayacağı şeylerde destek sağlıyorlar devam etsinler diye. Belki bunlar hep ameriganın oyunu tarzı bi yorum olacak ama ben bunların bilinçli bir şekilde yapılan bir oyun olduğunu düşünüyorum.
Youtube ne kadar daha saçmalayabilirim ve tıklanma tuzağı videolarla doldu. Önüne geçilmesi gerekiyor.
gokhankenar
23-02-2018, 16:04
Evlerinin girişi çok güzelmiş ama :)
burak_2885
23-02-2018, 16:36
Babasının küfürleri efsane :D
Videoyu bilmiyorum da ben özeniyorum anasını satim babası ile böyle samimi olanlara. Ben yanında cümle kurmaya çekiniyorum.
Bizim peder beni nerede görse "bugün canımı sıkacak ne yaptın acaba?, 2 aydır karakoldan almıyorum seni bir problem mi var oğlum ?"
videodaki eleman ve bunun gibilere gerçekten katlanamıyorum. sabır testi gibi şu videolar.
yalnız o değilde,
https://www.charmaineshair.com/wp-content/uploads/2017/10/Modern-Pompadour-Haircut.jpg
saçı bu tarz olmayan insanlara hep "marul kafa" vb. gibi lakap mı takarsınız böyle merak ettim? videoyu çok beğenmeniz şaşırmadı şuan :)
[/IMG]
saçı bu tarz olmayan insanlara hep "marul kafa" vb. gibi lakap mı takarsınız böyle merak ettim? videoyu çok beğenmeniz şaşırmadı şuan :)
elemanın kendisi takmış lakabı pardon :)
i-vtec07
23-02-2018, 17:23
Bu çocuk antalyada yaşıyo, kafede denk geldik herkez foto çektirmeye çalışıyodu varın siz düşünün ne kadar sevildiklerini
instagramda bazen denk geliyodum videolarına, babası baya orjinal :D
osmanaydo
23-02-2018, 17:48
Benim iki oğlum var.
Başıma gelir korkusundan, kimseyi kınayamıyorum. :)
Benim iki oğlum var.
Bende :)
Baba olunca anliyor insan bazi seyleri :)
coolvtec
23-02-2018, 23:12
Anne ve babası çok doğal. Bildiğin anadolu insanı. çocuk biraz hiperaktif ve farklı. sadece video çektiği için değil, normal hayatta da öyle olduğunu düşünüyorum. zorlama bir çok youtubera tercih ederim açıkcası. maalesef devir değişiyor. meslekler de öyle. ve bu işte ciddi ciddi bir meslek olacak daha da ilerde.
Benimde anlamadığım bu kadar yüksekmi kazançları? Saçma sapan işler yapıp , millete rezil olduğuna değiyormu :)
Asgari ücretle çalışacağınız herhangi bir iş için ayıracağınız vakti,bu iş için ayırdığınızda,arada çok ciddi fark oluşuyor.O yüzden insanlar hep buradan yürümeye başladı.Geçen bir kız "Siz bana salak dediniz ama Youtube hesabıma 47 bin lira yatırdı." diye bir video yayımlamış.En kötü ihtimal yıllık kazancı desek,kendi vasıflarıyla iş hayatında böyle bir parayı kazanamazdı.
Böyle giderse geleneksel iş alanlarında çalışacak tek bir kişi bulunmayacak.
Emre İlbi
24-02-2018, 10:14
Abi bende ilgilenmiyorum diyorum ama bir sonraki sefere başka bir saçma video çıkıyor karşıma
Bu ikili gerçekten komik ve doğal diğer youtuberları bilemem ama bu ikili izlenir bence.
imprezaWRC
24-02-2018, 15:47
Abi bende ilgilenmiyorum diyorum ama bir sonraki sefere başka bir saçma video çıkıyor karşıma
Karşına çıkan heryerden ilgilenmiyorum diye işaretlediğinde youtube'da bir yere kadar inatlaşıyor ve pes edip bir daha ömür boyu karşına çıkarmıyor.
Abinin küfürlerde bittim ya daha önceden de izlemiştim 9.dakikadan itibaren izleyin derim.
https://www.youtube.com/watch?v=FKGSGzYBYXU
Ya bu çocuk gülmekten yerlere yatırıyor bizi ya. Marul kafa ya!!
Drive Fast
27-02-2018, 14:32
Benimki ondan habersiz benzin alınca ortalığı ayağa kaldırıyor böyle binşey yapsam, şuanda bu yazıyı burnumla yazıyordum :D
MetalliHead
27-02-2018, 14:33
Youtube anasayfada ki bütün önerileri çarpıya basıp kapattığınızda ilgilenmiyorum diyip , anasayfa tertemiz geliyor oradan bari bu pisliklerden bi nebze kurtuluyorum.
Hadi bi nesil bunları ucundan sıyırdı geçti.Bunların içine doğuyor bunlar ile birlikte büyüyor ve ağır şekilde manipüle ediliyorlar, farkında bile olmadan.Dediğiniz gibi sponsorları bitmiyor bunların arkalarında duran birileri var , belli prodüksüyon tarzlarından bile çoğu youtuber ın kafasının basmayacağı şeylerde destek sağlıyorlar devam etsinler diye. Belki bunlar hep ameriganın oyunu tarzı bi yorum olacak ama ben bunların bilinçli bir şekilde yapılan bir oyun olduğunu düşünüyorum.
chromeda youtube için kanal engelleyici eklenti vardı galiba.onu öneririm ,saçma sapan kanallar olmadan mis gibi :D
ahmet3425
27-02-2018, 14:59
anne babası baya bildiğin yörük :) baba efsane bu cocuk bencede dogal takılıyor (dogustan rahatsız) yapacak birsey yok gulmeye devam.
KemalHDH
27-02-2018, 18:18
Benim iki oğlum var.
Absolutely incredible post.
Twitch'te ayda 100 bin dolar kazanan oyuncular var. Anlık 300bin canlı izlenmeler vs. değişik ve yeni sektörler.
TV sektörü youtube ve twitch'e doğru pastadan dilim kaybetmeye başladı gibime geliyor.
Twitch'te ayda 100 bin dolar kazanan oyuncular var. Anlık 300bin canlı izlenmeler vs. değişik ve yeni sektörler.
TV sektörü youtube ve twitch'e doğru pastadan dilim kaybetmeye başladı gibime geliyor.
Abi youtube artık yaptığı saçma algoritma sistemi yüzüden kendi ayağına sıkıyor,youtube bitecek sırada twitch var tren kaçmadan düzenini kuran youtube dan daha sağlam maddi imkan kurar kendine :)
twitch oyunculara yönelik bir sistem. Abone ve bağış üzerinden çark dönüyor.
Youtube ise reklam gelirlerinden.
Çoğu kanal fragmanları youtube'a koyuyor ve güzel paralar kazanıyorlar.
Pintipanda yanlışlıkla youtube kontrol panelini göstermişti. 1.5 milyon izlenmeye 800$ kazanmış bir ayda.
Yeni televizyon youtube veya netflix tarzı internet üzerinden olacak. Mesela Çukur dizisi, tv'den daha fazla olarak showtv sitesinden izleniyor sansürsüz diye. Blutv, Puhutv gibi oluşumlar başladı. Cüneyt Özdemir youtube üzerinden talkshow'a başladı mesela.
imprezaWRC
02-03-2018, 16:39
twitch oyunculara yönelik bir sistem. Abone ve bağış üzerinden çark dönüyor.
Youtube ise reklam gelirlerinden.
Çoğu kanal fragmanları youtube'a koyuyor ve güzel paralar kazanıyorlar.
Pintipanda yanlışlıkla youtube kontrol panelini göstermişti. 1.5 milyon izlenmeye 800$ kazanmış bir ayda.
Yeni televizyon youtube veya netflix tarzı internet üzerinden olacak. Mesela Çukur dizisi, tv'den daha fazla olarak showtv sitesinden izleniyor sansürsüz diye. Blutv, Puhutv gibi oluşumlar başladı. Cüneyt Özdemir youtube üzerinden talkshow'a başladı mesela.
1.5 milyon izlenmeye 800 dolar mı? Yahu yanlış olmasın, bir sıfır daha falan olması gerekmiyor mu? Bildiğim birşey değil, iddiam da yok ama youtube sana bana para verene kadar sanırım bu tam bir bilinmez olarak kalacak :D
Edit: Az önce merak edip google'a yazdım bir iki sitede hesaplamayı yazmış. Dailymotion en azından daha az görüntülemeye daha fazla veriyormuş.
onursumer
02-03-2018, 16:48
1.5 milyon izlenmeye 800 dolar mı? Yahu yanlış olmasın, bir sıfır daha falan olması gerekmiyor mu? Bildiğim birşey değil, iddiam da yok ama youtube sana bana para verene kadar sanırım bu tam bir bilinmez olarak kalacak :D
Edit: Az önce merak edip google'a yazdım bir iki sitede hesaplamayı yazmış. Dailymotion en azından daha az görüntülemeye daha fazla veriyormuş.
reklam sayısı arttıkca artıyor , 2 günde 1 video eklese her biri 1.5 milyon izlense 12bin dolar iyi para yani :D
youtube fazla para vermiyor. keza twitch'de öyle. evet bi yayından toplam 300-500 tl bağış alabiliyor türk yayıncılar ama kesilen komisyon %40'a yakın diye biliyorum.
tüm youtube kanalları ve twitch yayıncıları sponsor ve reklamdan kazanır.