Orijinalini görmek için týklayýnýz : Boks&UFC&MMA Sporlarýný Takip Edenler.
Arkadaþlar, aramýzda bu sporlarý takip eden , bilgi sahibi , yorumlarýyla bizide bilgilendirebilecek insanlar toplaþsak) Þahsen Hem aðýr siklet hem orta siklet boks maçlarýný takip ediyorum UFC ve One championship organizasyonlarýný elimden geldiðince takip ediyorum. Ama özellikle bu sporla uðaraþan arkadaþlarýn yorumlarýda önemli , bu baþlýkta yada öncesinde buna benzer bi baþlýk varsa orda takip edip yorum yapabiliriz.
Misal Mart ayýnda Aðýr siklette iki güzel mücadele var.
Wilder-Ortiz ve Joshua-Parker maçlarý..
Emrecan-R
22-02-2018, 16:16
ben ufc takip ediyorum.Bir kaç aydýrda antreman yapýyorum gaza geldim :D Miocic Cormier maçýný bekliyorum Cormier alýrsa 2 kemere sahip olucak
Ben boks maçlarýný, her siklette güncel olarak takip ediyorum. Wilder-Ortiz maçý, wilder açýsýndan güzel geçecek. 2018 içinde Joshua - Wilder maçý muhtemelen olur. Amaaa, 4 gözle beklediðim maç, Golovkin & Canelo rövanþý :) çok sýký bir GGG hayranýyým, Canelo senelerce kaçtý, siklet deðiþtirdi, kemerden vazgeçti, sýrf Golovkin karþýsýna çýkmamak için. Golovkin çok rahat kazanmýþtý, hakem skandalý hâlâ unutulmadý. Golden Boy promotions, altýn çocuklarý Canelo'nun kariyerini "beraberlik"le kurtardýlar. Ama 5 mayýsta Golovkin buna izin vermeyecektir. Düþündükçe heyecanlanýyorum :) geçen hafta Eubank Jr. ýn Groves'a kaybetmesi de önemliydi. Eubank parlatýldýðý kadar iyi boksör deðilmiþ, onu anladýk :)
Tv 8.5 un anlaþmasý bitmiþ bittiðim kadarýyla. Umarým Acun yapar bir güzellik, devam ederler yayýnlamaya. O almazsa Aspor, o da olmazsa tivibuspor alýr diye umuyorum :)
Böyle bir konu açýlmasýna sevindim dostum :)
instagram üzerinden UFC takip ediyorum , standart takip ettiðin bir sporcu yok , genelde knockout sahneleri ilgimi çekiyor. :)
Emrecan-R
22-02-2018, 22:32
Benim en çok istediðim þey Gökhan Sakinin Hafif aðýr siklet kemerini türkiyeye getirmesi
Burak-Akýn
22-02-2018, 22:44
Buna benzer bir konu vardý vaktinde, bende 2,5 yýl karate 1 yýl fitness 2 yýla yakýn kicboks yaptým. Kickboksa devam ediyorum hala aktif olarak. Ufc ve Glory kickboxing takip ediyorum ara ara.
Ufc takip edenler bilir büyük maçlar fight pass'e tabi deðil, 30 dolar vermeniz gerekiyor maç baþýna o yüzden pek izleyemiyorum önemli maçlarý. Khabib Nurmagomedov ve Gökhan Sakiyi destekliyorum.
Ufc bu iþte yükselen yýldýz oldu. Çok ciddi gelirler elde etmeye baþladýlar. Ancak çoðu maç için ciddi rakamlar talep ediliyor ve canlý izlemek oldukça zor. Aðýr siklette ise Aslýnda ciddi derecede yetenekli olan ( bana göre ) kimse yok. Favori görünen wilder ve Joshua eski dönem yýldýzlarýna göre yetenekten çok basarýlý pr çalýþmalarýyla öne çýktýlar. Wilder'ýn karþýlaþtýðý rakipler içinde ilk defa Ortiz üst level görünüyor. Joshuada Wlad ý yenip hýzlýca level atlamýþ oldu keza onunda yendiði rakipler içinde wlad hariç elle tutulan bir rakip yok. Mart ayý içinde ikiside önemli iki rakiple karþýlaþýcak ve kazananlar da tüm kemerler için maç hakký kazanmýþ olacak. ( çingene kral Fury var birde ancak deli herif trollemekten boksu unuttu ).
Ufc de Khabib Nurmagomedov nisanda kemer maçý var ( þu ana kadar 25-0 ) merakla bekliyorum.
Ufc bu iþte yükselen yýldýz oldu. Çok ciddi gelirler elde etmeye baþladýlar. Ancak çoðu maç için ciddi rakamlar talep ediliyor ve canlý izlemek oldukça zor. Aðýr siklette ise Aslýnda ciddi derecede yetenekli olan ( bana göre ) kimse yok. Favori görünen wilder ve Joshua eski dönem yýldýzlarýna göre yetenekten çok basarýlý pr çalýþmalarýyla öne çýktýlar. Wilder'ýn karþýlaþtýðý rakipler içinde ilk defa Ortiz üst level görünüyor. Joshuada Wlad ý yenip hýzlýca level atlamýþ oldu keza onunda yendiði rakipler içinde wlad hariç elle tutulan bir rakip yok. Mart ayý içinde ikiside önemli iki rakiple karþýlaþýcak ve kazananlar da tüm kemerler için maç hakký kazanmýþ olacak. ( çingene kral Fury var birde ancak deli herif trollemekten boksu unuttu ).
Ufc de Khabib Nurmagomedov nisanda kemer maçý var ( þu ana kadar 25-0 ) merakla bekliyorum.
Dediðin gibi aðýr sikletteki boksörler hayli vasatlar. Joshua , Eddie Hearn ün iyi PR çalýþmalarý ile bir anda ön plana çýktý. Ama onun da Klitschko karþýsýnda nasýl defalarca grogi durumuna geldiðini, hatta knock down olduðunu gördük. Ki Klitschko eski performansýnýn çok uzaðýnda. Knock out edemeseydi, maç puana gitseydi farklý sonuçlar çýkabilirdi belki de. Cruiser weight'e bakýyoruz, alexandt Usyk dýþýnda öne çýkan parlak biri yok. Artýk boksta kalite, siklet düþtükçe artan bir kavram haline geldi bence. Bu sebeple P4P larýn orta ve daha düþük sikletlerde olduðunu görüyoruz. Golovkin, Keith Thurman, Terence Crawford, Lomachenko, Ward gibi. Düþünüyorum da, ne varsa eskilerde var :) Bir Juan Manuel Marquez & Pacquiao serisinin tadý hala damaðýmdadýr :)
Maclari hangi kanallardan takin ediyosunuz peki abiler ? Genel olarak soruyorum.
Maclari hangi kanallardan takin ediyosunuz peki abiler ? Genel olarak soruyorum.
Tv 8.5, aspor ya da tivibuspor veriyor. Maçýn yayýn hakkýný hangisi alýrsa artýk.
Ülkede varsa yoksa futbol olunca kanallarda çok oralý olmuyor.. Çok güzel maçlar ve turnuvalar war ama izleyemiyoruz malesef..
SekoLive
23-02-2018, 22:27
Yazilanlarin bilinenlerin dýþýnda
Bayanlarda ufc olarak Ýrem Akýn'i takip ediyorum
Boks erkeklerde Umut Çamkiran degisik bi stili var sinan samilide anýmsatýyor
Bu hafta güzel maçlar vardý. Groves ve smith finaldeler( Muhammet Ali Kupasý). Ufc deki maçlarda iyiydi. Wilder ortiz maçýna 10 gün kaldý bakalým beklenildiðine deyecekmi ?
Bu hafta güzel maçlar vardý. Groves ve smith finaldeler( Muhammet Ali Kupasý). Ufc deki maçlarda iyiydi. Wilder ortiz maçýna 10 gün kaldý bakalým beklenildiðine deyecekmi ?
Deðecek mi? sorusundan ziyade, canlý seyredebilecek miyiz? sorusu daha önemli bence :))
Wilder-Ortiz maçýný bu gece sabaha karþý ntv spor da seyredebilirsiniz:) yayýn 04:00 da baþlayacak. Undercard maçlar var. Ana maç 06:00 da baþlar
Wilder-Ortiz maçýný bu gece sabaha karþý ntv spor da seyredebilirsiniz:) yayýn 04:00 da baþlayacak. Undercard maçlar var. Ana maç 06:00 da baþlar
Sabah 7 ye doðru sýra gelir diye düþünüyorum. Wilder 98 Ortiz 109 kilo çýkýyor. Wider seriliðe önem vermiþ gibi ancak kilo düþük bence.. Umarým en az 8-9 raunt izleriz ikiside knock out becerisi yüksek adamlar. wilder gergindi Ortiz daha rahattý.
Sabah 7 ye doðru sýra gelir diye düþünüyorum. Wilder 98 Ortiz 109 kilo çýkýyor. Wider seriliðe önem vermiþ gibi ancak kilo düþük bence.. Umarým en az 8-9 raunt izleriz ikiside knock out becerisi yüksek adamlar. wilder gergindi Ortiz daha rahattý.
Wilder daha aðýr bir kilo ile maça çýksaydý ibre ortiz'e dönebilirdi. Ortiz gibi güçlü birine karþý en önemli silahý çeviklik olacak; bu sebeple bu kilo ile çýkmasý normal. Wilder çok fazla ön plana çýkarýlýyor ama Ortiz, wilder'ýn yere serdiði diðer rakiplere benzemez. Küçümserse hata eder.
Emrecan-R
03-03-2018, 16:58
size doesnt matter
wilder Tekniði çok ii deðil adam avuç içi ile vuruyor falan
Ama tarzý kendini izletiyor, çok da yürekli dövüþüyor
Böyle adamlar her zaman sevilir
Ne maçtý ama. Wilder'ýn baþý ciddi anlamda beladaydý. Özellikle 7.roundda. Ortiz gibi bir tecrübe, grogi pozisyonuna getirdiði wilder'ý nasýl deviremedi anlamadým. 8. Roundda ayný baský ile devam etseydi wilder'ý bitirebilirdi. Evet wilder yine nakavtla kazandý ama 7.roundda düþtüðü durum, joshua'yý rahatlatmýþtýr.
7. rounda kadar Ortiz gayet iyiydi. Taktik olarak iyi hazýrlanmýþ ve wilderýn tüm eksi yönlerini kendisi için avantaja çevirdi. 7. roundda wilderý knock out etti derken wilderin aslýnda balon olmadýðý ortaya çýktý. Çenesi gayet iyiymiþ ispatladý. 10. roundda bence ortiz yorulduðu için kaybetti. Wilder kondisyonunu avantaja çevirdi. Ve ne kadar güçlü bir sað yumruða sahip olduðunu gsöterdi. Þu da bir gerçek 31 yaþýnda boksa baþlamýþ olan ortiz eðer ki 25-26 da bu spora baþlamýþ olsaydý.. bugun Ortizi tüm kemerlerin sahibiydi.. 39 yaþýnda bile yaptýklarý takdire edilesi ( bazý haber siteleri yaþýnýn 43 olduðunu filan yazmýþ ) Harika maçtý.
Sabah izledim, Dedim ortiz götürdü maçý. Wilder bitti resmen 7. raound'da joshua'nýn klitchco karþýsýnda düþtüðü duruma düþtü. (sonuçlar da ayný oldu ya neyse)
resmi olmayan skorlarda nakavt olmasa maçý ortiz alýrdý. Ama bu maçýn nakavtsýz bitmesi de yakýþmazdý gerçekten.
wilder'ýn kariyeri iyi gidiyor %98 nakavt yüzdesi çok ciddi bir rakam. Joshua ile maçý efsane olur, bekliyoruz.
Wilder 40 maç 39 Ko
Joshua 20 maç 20 Ko
Ortiz 31 yaþýna ilk maçýný yapmýþ, biraz ilgili olanlar bilir ki kondisyon çok önemli bu sporda 38 yaþýna göre çok iyi bence.
Mutlu Deðerli
04-03-2018, 10:02
Sen o kadar döv herifi, son anda yýkýl :)
Wilder'ýn çenesinin saðlam olduðunu kabul ediyorum ama 7.roundda ortiz yerine AJ olsaydý maç orada kesinlikle biterdi. Kendini yeni Muhammed Ali olarak gören birinin, karþýlaþtýðý ilk ciddi rakip olan 38 yaþýndaki Ortiz karþýsýnda grogi pozisyonuna düþmesi biraz ironik. Wilder'ýn kazanmasý benim için süpriz olmadý ama 7.round cidden süpriz oldu. AJ, wilder'ý yakaladýðý ilk boþlukta nakavt eder.
ortiz sen nasýl bir delikanlýsýn ya gercekten tebrik ettim. yaþý 38 kondisyon yetmedi 7. raundun sonunda kýracaktý az daha resmen Aj Klitschko maçý izledim. :) wilder benim gözümden düþtü biraz Aj maçý olsada izlesek.
Ortiz profesyonel boksa geç geçti, küba da pro boks yasak olduðu için. amatörde yaptýðý maç sayýsý 300 küsürlerde.
Wilder'ýn çenesinin saðlam olduðunu kabul ediyorum ama 7.roundda ortiz yerine AJ olsaydý maç orada kesinlikle biterdi. Kendini yeni Muhammed Ali olarak gören birinin, karþýlaþtýðý ilk ciddi rakip olan 38 yaþýndaki Ortiz karþýsýnda grogi pozisyonuna düþmesi biraz ironik. Wilder'ýn kazanmasý benim için süpriz olmadý ama 7.round cidden süpriz oldu. AJ, wilder'ý yakaladýðý ilk boþlukta nakavt eder.
Resmen hayal görüyor. Joshua bunu daðýtýr, ortiz'in boy dezavantajý çok fazla idi. 10+ cm fark var arada. Boksun güzel tarafý bazen 1 yumruk kapatýr ýþýklarý.
Maç seyir olarak güzeldi, heavy kategorisinden keyif verdi.
AJ'inde biraz abartýlmýþ bir boksör , Takam maçýný unutmadýk ne hallere düþtü ve kondisyonu yetersizdi. Parker da bence ciddi bir sýnav olacak. wilder bence ortiz ile sprring yapsýn ))) defansif yönü hala zayýf ama en azýndan yürekli.
fury delisi ringlere geri dönerse asýl o zaman ilginç olacak.
birde 19 yaþýnda dubois var bakalým tekniðini geliþtirebilecekmi?
Wilder bence dillian whyte ile maç yapsýn hem ingilterede de biraz tanýnýr hemde AJ ile tam bir kaþýlaþtýrma olur. Ayrýca AJ de wilderda Povtkin ile maç yapmaktan kaçýndý.
AJ maçýndan sonra fikstür netleþir.
Ortiz saygý duyulmasý gereken bir adam. Kondisyonu el verseydi belkide maçý alacaktý.
Gloves are off programýný nasýl izleyebiliriz bilen varmý ?
Parker Joshua MAçýda tamamlandý. Bakalým neler olacak.
Maç gayet zevksizdi.Hakem sürekli müdahale etti. Kýrýþmaya izin vermedi.
Tarihin en büyük maçý olmaya aday.
Canlý yayýn DMAX izle - Online DMAX Canlı Yayın (https://www.dmax.com.tr/canli-izle)
Tyson Fury vs Deontay Wilder
ghibli06
02-12-2018, 21:05
Tarihin en büyük maçý olmaya aday.
Canlý yayýn DMAX izle - Online DMAX Canlý Yayýn (https://www.dmax.com.tr/canli-izle)
Tyson Fury vs Deontay Wilder
çok þiþirme maçtý... hiç biri bir A.J. deðil...
çok þiþirme maçtý... hiç biri bir A.J. deðil...
Benim de hiç beklemediðim gibi çýktý. Fury taraftarýyým ama maçýn hakký tamamen Wilder'ýndý.
Ama Joshua olan maç çok daha güzel olur. O maçýn Wilder vs Joshua olmasýný istiyorum.
Grimlord
03-12-2018, 10:18
Joshua iyi hoþta inanýlmaz kibirli artýk, dünkü maçý izlemeye gerek duymadým demiþ. Ne zaman bir boksör bunu dese dayak yemeye ramak kalýyor :D
Avni / direl
Avni Cumhuriyet tarihinin en büyük boks maçýnca çýkýyor.
En büyük kemer (WBC yeþil kemer) için mücadele verilecek.
Maç sabah 7:00 den sonra dmax te canlý yayýnlanacak.
Degale/chris E. Jr gibi baþka güzel maçlar da var...
Var mý takip eden...
mehmet6r
23-02-2019, 21:28
Avni / direl
Avni Cumhuriyet tarihinin en büyük boks maçýnca çýkýyor.
En büyük kemer (WBC yeþil kemer) için mücadele verilecek.
Maç sabah 7:00 den sonra dmax te canlý yayýnlanacak.
Degale/chris E. Jr gibi baþka güzel maçlar da var...
Var mý takip eden...
ÝnþaAllah alýr maçý, cumhuriyet tarihinin en büyük maç olmasýndan ziyade daha büyük maçlar için anahtar konumunda bu maç. Kariyeri açýsýnda çok büyük dönüm noktasý olabilir. Aradaki yaþ farký bence boksta büyük avantaj, kazanacaðýný düþünüyorum.
ÝnþaAllah alýr maçý, cumhuriyet tarihinin en büyük maç olmasýndan ziyade daha büyük maçlar için anahtar konumunda bu maç. Kariyeri açýsýnda çok büyük dönüm noktasý olabilir. Aradaki yaþ farký bence boksta büyük avantaj, kazanacaðýný düþünüyorum.
Rakip “bu benim son maçým” olabilir demiþ. Çok sallamýyor sanki iyi döneminde de deðil.
Tabi psikolojik rehavete de oynayabilir. Böyle maçlardaki demeçler maçý etkiler.
Ulan kahpeler sýrf kazanmayalým diye yalandan bitirdiler maçý. Sonra niye ýrkçýsýn diye kýzýyorsunuz aq.
Avni ye 8. raunddan sonra 100 shot nos basmışlar gibi, yanlız çok fazla body shot aldı ve beredeyse bütün sol direkleri yedi.
Şu sağını daha iyi kullansa ko olabilirmiş.
Kaşı zaten kaç round dur açık, köşeye gitti olm hakemler bizde , devam etmek istiyor musun dediler dirrell'e o da yok başkan sopamı yedim yeter dedi.
Yazık olmuş devam etse maçı alırdı bizimki.
mehmet6r
24-02-2019, 09:59
Rakip “bu benim son maçým” olabilir demiþ. Çok sallamýyor sanki iyi döneminde de deðil.
Tabi psikolojik rehavete de oynayabilir. Böyle maçlardaki demeçler maçý etkiler.
Demek ki son maçým olabilir demesi tesadüf deðilmiþ, tiyatroyu görünce rövanþtan kaçmak için böyle bir söylem kullanmýþ olabileceðini düþünüyorum. Ama Avni'nin menajeri iyi muhakkak rövanþ alacaktýr. Bu maç normalde 12 round oynansa puan ile yine direll'e verirlermiþ çok açýk belli edildi. Tepki koymalarý lazým bu saatten sonra yapýlacak tek þey bu. Sonrasý rovanþ.
2Fast4Me
24-02-2019, 12:35
yýllardýr boks izlerdim, ama son 1 senedir mma'ýn verdiði keyfi diðerleri vermiyor. ufc, once championship ve bellator organizasyonlarýný elimden geldiðince takip ediyorum. saatlerden dolayý ertesi günü torrentten indirip izlerim genelde.
Boksta Ýngiltere ve ABD hegomonyasýný yýkmak zor.. Avni'ye yazýk oldu..