PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda Gezilcek Sakin Mekanlar Hakkında

eren_rc
23-02-2018, 19:14
Merhaba abiler Tekirdağda yaşıyorum arada kız arkadaşımla pazar günlerini değerlendirmek istiyoruz sakin salaş mekan istanbulda gezmeye görmeye değer yerler nereler vardır beylikdüzündede kalıyorum artık gına geldi esenyurt beylikdüzü nargile kafelerden yardımcı olursanız çok sevinirim aklımda garipçe vs var 3. Köprü manzaralı sizlerede danışmak istedim keyifli forumlar...

Kadyr
23-02-2018, 22:44
3. Köprünün orda Taşhan restoran vardı sanırım. Googledan bakarsınız. Hatta buradan birinindi gitmiştim köy gibi yer güzeldi

Onurkk06
24-02-2018, 00:02
Silivri amiral kafe, büyükçekmece şehri bahçe, Gürpınar deniz kızı kafe, Avcılar tropikano mangal başı, yeşilköy manzara kafe, bebek aşşk kafe, büyükçekmece dalyan kafe şu an aklıma gelen bunlar

hddsheriff
24-02-2018, 00:05
İstanbul - pazar günü - sakin bu 3 kelime yan yana biraz garip oluyor.

fthdrn
24-02-2018, 00:18
İstanbulda biz hafta sonu genelde evde toplanıp takılıyoruz :D

elpadre
24-02-2018, 00:39
pazar gelme

SekoLive
24-02-2018, 07:54
bilen özelden yazsın, buraya yazılırsa sadece yarın sakin olur diğer pazarlar izdiham yaşanır :)

Kullanıcı
24-02-2018, 08:22
bilen özelden yazsın, buraya yazılırsa sadece yarın sakin olur diğer pazarlar izdiham yaşanır :)

Sanki forum otomobil değilde gezi forumu. Forumda taş çatlasın 500 aktif kullanıcı çıkar bu kullanıcıların 3/1 istanbul'da otursa 160 küsür sayı yapar ve bu kişilerin yakın çevresinde olcakki yer gitsin ve o an aklına gelcek mi?

Ayrıyetten istanbul'da adam gibi gezmek isteyen insan internette 1-2 saatini harcar forumlarda gezinir sizin gezdiğiniz yerlerin anasını bile bulur. He kendinize özel mağaranız yoksa ayrı.

Bide çocuk gibi son mesajımı hemen eksiliyorsunuz hey allahım ya:D

imprezaWRC
24-02-2018, 08:29
İstanbul - pazar günü - sakin bu 3 kelime yan yana biraz garip oluyor.

Haftasonu yürürken bile trafiğe takılmamak için erkenden ekmek ve gazeteyi alıp ve hızlı adımlarla hemen eve dönüyorum.

SekoLive
24-02-2018, 08:32
Sanki forum otomobil değilde gezi forumu. Forumda taş çatlasın 500 aktif kullanıcı çıkar bu kullanıcıların 3/1 istanbul'da otursa 160 küsür sayı yapar ve bu kişilerin yakın çevresinde olcakki yer gitsin ve o an aklına gelcek mi?

Ayrıyetten istanbul'da adam gibi gezmek isteyen insan internette 1-2 saatini harcar forumlarda gezinir sizin gezdiğiniz yerlerin anasını bile bulur. He kendinize özel mağaranız yoksa ayrı.

Bide çocuk gibi son mesajımı hemen eksiliyorsunuz hey allahım ya:D

500 aktif kullanıcı tahmini iyimiş. :) sadece otomobil formu sanıyorsan biraz daha oku kurcala formu bazen yardım formu bazen de gezi formu olarak konular göreceksin

buranın hitini sana anlatmaya gerek görmüyorum, görüyorsunızz vay böyle olmuş vay şöyle olmuş anlatmam.

Kullanıcı
24-02-2018, 08:36
500 aktif kullanıcı tahmini iyimiş. :) sadece otomobil formu sanıyorsan biraz daha oku kurcala formu bazen yardım formu bazen de gezi formu olarak konular göreceksin

buranın hitini sana anlatmaya gerek görmüyorum, görüyorsunızz vay böyle olmuş vay şöyle olmuş anlatmam.

İyi bol bol gezinirim sizde saklı yerinize giderken yanınızdakilerin gözlerini bağlayın öğrenmesinler.

Sanki istanbul küçük bir yer nüfusu da az kimse bilmesinde dolmasın yer:D boş boş laflar bunlar

SekoLive
24-02-2018, 08:39
İyi bol bol gezinirim sizde saklı yerinize giderken yanınızdakilerin gözlerini bağlayın öğrenmesinler.

Sanki istanbul küçük bir yer nüfusu da az kimse bilmesinde dolmasın yer:D boş boş laflar bunlar

ben ciddi yazmamıştım neyse,

sen ne kadar dolsunda burda insanların boşluğuna doluluğuna karar veriyosn?

köpeğin kaybolduğunda biz sana böyle yapmamıştık...

Kullanıcı
24-02-2018, 08:43
ben ciddi yazmamıştım neyse,

sen ne kadar dolsunda burda insanların boşluğuna doluluğuna karar veriyosn?

köpeğin kaybolduğunda biz sana böyle yapmamıştık...

Her kimsenin bana 1 gram faydası varsa ALLAH razı olsun

Yukarıda yazdığınız laflar şaka amaçlı ise komik he değilse boş bir laf İstanbul kapalı altın bir kutu

Şaka amaçlı yazıp ben yanlış anladıysam ben özür dilerim

meganes
24-02-2018, 18:44
istanbulda sessiz sakin yer kaldımı ? en sakininde suriler araplar nargile içiyo

eren_rc
24-02-2018, 18:54
Sadece normal bi soru sordum konu neden tartışmaya geldi anlamadım araştırmayı bende biliyorum sizlere sormak istedim...

asmisinsan
26-02-2018, 08:24
istanbul da pazar sakin yerler belli kışın şile riva beykoz deniz kenarları yazında eminönü ve istanbul içi en güzeli istanbulda millete ters yaşamak sahsen pazar pek merkezi yerleri girmiyorum istanbula girişi olan otoban yolları kullanmıyorum

Mutlu Değerli
26-02-2018, 09:52
İstanbulun sakin bir yerini göremedim ben

Burak Mehmet
26-02-2018, 10:21
valla ben gittiğimde bu mevsimde adaları tercih ediyorum. nispeten sessiz sakin. Ama büyükada değil orası yine kalabalık.. heybeli olur burgaz olur... haricinde biraz daha yol yapıp Beykoz riva şile tercih edilebilir...

emir91
26-02-2018, 10:51
Bulursan bana da haber ver boğaz hattını bayramdan bayrama görüyorum pazar günleri yaz kış kıyamet yeri gibi sırf bu sebepten küçük bir motor almayı düşünüyorum en azından hafta sonları park derdi olmadan gider bir kenara çekerim sahilde dolaşırım diyerek :)

fussy
26-02-2018, 11:05
beylikdüzünden beylikdüzüne giderken trafik oluyor artık. Sabah erken saatte çıkıp gidiyoruz nereye gideceksek.

imprezaWRC
26-02-2018, 11:11
Bulursan bana da haber ver boğaz hattını bayramdan bayrama görüyorum pazar günleri yaz kış kıyamet yeri gibi sırf bu sebepten küçük bir motor almayı düşünüyorum en azından hafta sonları park derdi olmadan gider bir kenara çekerim sahilde dolaşırım diyerek :)

Değişiklik olsun diye Kanlıca'ya sahlep içmeye, yoğurt yemeye gidelim diyorsun, hadi şanslıysan otomobili park edebiliyorsun ama iş sadece park yeri bulmak değil birde nakit çalışan ve adeta darphane olmuş müessede yer bulup oturabilmeyi başarman lazım.
Hafta sonları sinir stres olmamak adına çok elzem değilse artık bir yere kıpırdamıyoruz.

M3CSL
26-02-2018, 12:46
Anadolu yakası olsa uzak sakin yerler tavsiye edebilirim, kurnaköyde nar ağacı mesela.

burak_2885
26-02-2018, 13:16
Garipçe Menekşe Bahçesi. Kesinlikle pişman olmayacağına eminim

kesici
26-02-2018, 17:56
Merhaba abiler Tekirdağda yaşıyorum arada kız arkadaşımla pazar günlerini değerlendirmek istiyoruz sakin salaş mekan istanbulda gezmeye görmeye değer yerler nereler vardır beylikdüzündede kalıyorum artık gına geldi esenyurt beylikdüzü nargile kafelerden yardımcı olursanız çok sevinirim aklımda garipçe vs var 3. Köprü manzaralı sizlerede danışmak istedim keyifli forumlar...

Hocam selamlar. Geçen gün işten çıkarken (Kadıköy) kuzenimle uzun yol yapmayı sevdiğimiz için Yavuz Sultan Selim'den gidelim dedik eve (Bahçelievler)
3. yoldan devam ettik baya bi, Çatalca'ya kadar yaklaşmısız neredeyse, hava inanılmaz sisli, farları yakıyorum beyaz perde iniyor gözüme, derken sağda Durusu Park Otel tabelası gördüm, siteye girer gibi girişi var ve 500 dönüm araziye sahip, içinde villalar var, en aşşağıda da otel var. Otel diyorum ama tatil köyü gibi biryer küçükte olsa. Otelci olduğumdan merak ederim otelleri hep incelerim. Neyse daha sonra burada konakladım arkadaşım ile beraber farklı bir zamanda. Odaların çıkışa çayıra doğru, otelin kenarında ayrı ayrı müstakil evler var. Bunlarda otele ait sanırsam ama sormayı unuttum. Terkoz gölü hemen kenarda ve onun arkası Karadeniz olduğu için çok güzel manzarası var. Akşam şömine başında gitar çalınıp, Karaoke parti felan yapıyorlar. Otel biraz bakımsız fakat oldukça temiz, pazar günleri açık büfe kahvaltı var. Ctesi gününüzü değerlendirebilirsiniz.

Google otel adını sorup bir bak derim, inanılmaz 90'ların o lüks ve sıcak havası vardı ya. Benim çok hoşuma gitti.

Sadık Özyer
26-02-2018, 18:07
İstanbulda sakin yer çok , TRUMP AVM nin p3 otoparkı mesela..