PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forza Motorsport 7 de BMW M5 E60 GAZLADIM

uykucu96
24-02-2018, 20:52
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=2Vr2-aMjjX8) Destek için video mu beğenirseniz çok sevirinim HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM :)

YAS
24-02-2018, 20:55
Öndercim yapıyorsun bu sporu :D

lethaldoze
24-02-2018, 22:31
Assetto corsada e60 m5 modu var, oda çok keyifli. Tabi forzadakinden daha iyi yanlıyor :)
ses fena yanlız forzada

-Murat Özcan-
09-03-2018, 18:27
Assetto corsada e60 m5 modu var, oda çok keyifli. Tabi forzadakinden daha iyi yanlıyor :)
ses fena yanlız forzada

Hocam bu oyunlardan hangisi daha gerçekçi play stationda Asseto Corsada güzel fakat bunuda izledim buda iyiye benziyor

lethaldoze
09-03-2018, 21:21
Hocam bu oyunlardan hangisi daha gerçekçi play stationda Asseto Corsada güzel fakat bunuda izledim buda iyiye benziyor

Gerçekçilikse öndemli olan ikisi arasında dağlar kadar fark vardır. Tabi forzayı oynamadım ama tam bi similasyon olmadığını bildiğim için bu yorumum. Ben assetto nun gercekçiliğine hayranım

-Murat Özcan-
12-03-2018, 10:51
Gerçekçilikse öndemli olan ikisi arasında dağlar kadar fark vardır. Tabi forzayı oynamadım ama tam bi similasyon olmadığını bildiğim için bu yorumum. Ben assetto nun gercekçiliğine hayranım

Anladım hocam.

Forzanın demosunu oynadım hiç beğenmedim ya nedense asseto indireceğim bu gidişle

uykucu96
15-03-2018, 21:26
Anladım hocam.

Forzanın demosunu oynadım hiç beğenmedim ya nedense asseto indireceğim bu gidişle

Assetto Corsayı da oynamış biri olarak Forzayla Assetto arasında dağlar kadar fark var Forza hem görsel hemde kullanış açısından Assetto Corsadan çok daha iyi ben xboxda da assetto corsa da oynuyorum forza kadar zevkli değil Forza sadece xbox ve pc destekli

uykucu96
15-03-2018, 21:27
Öndercim yapıyorsun bu sporu :D

Yasincim desteklerini bekliyorum :D :)

-Murat Özcan-
15-03-2018, 21:35
Assetto Corsayı da oynamış biri olarak Forzayla Assetto arasında dağlar kadar fark var Forza hem görsel hemde kullanış açısından Assetto Corsadan çok daha iyi ben xboxda da assetto corsa da oynuyorum forza kadar zevkli değil Forza sadece xbox ve pc destekli

Ben PS4 te demosunu indirerek denedim beğenmedim nedense. Modifiye seçeneği varmı peki bu oyunda ?

uykucu96
15-03-2018, 21:40
Ben PS4 te demosunu indirerek denedim beğenmedim nedense. Modifiye seçeneği varmı peki bu oyunda ?

evet mevcut motorda istediğiniz ayarlamaları yapabiliyorsunuz görsel açıdan da arabaları değiştirmek mümkün tampon vs. bazı arabalar da body kit uygulayabiliyorsunuz eğer Pcniniz sistem gereksinimlerini desteklerse Forza Horizon 3 öneririm o tamamen açık dünya da daha da zevkli

canozgur106
04-12-2018, 20:47
MaşAllah güzel gitmişsin :)