Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Ilanı Veren Arkadaslar - Satılıklar Bolumu

Serencebey
26-12-2008, 14:39
Arkadaşlar sanırım cogunuz ılan acarken veya ılanları okurken ilan kurallarını atlıyorsunuz.

Ilan acan arkadaslar; Sitemizde İlan verırken ilanınız; ılan ıcerıgı, fiyat ve gorsel ıcerık seklınde olsun ıstıyoruz. Herkes ne satıldıgını ne alındıgını urunun ne durumda oldugunu bilsin. Ulasması veya satılması kolay olsun dıye...

Ilanları okuyan arkadaslar Hayırlı satıslar, masallah yazmak veya geyik yapmak gibi seylerı lutfen yapmayın. Ilan sahibinin hosuna gıtmemesının yanında database'imizde gereksız yer yapmaktadır bunlar. Biz Temizlik yaptıktan sonra bile devam ettıren arkadaslardan ozellıkle rica ediyorum.

Birde bu aralar sureklı, benımkını sıldın, onunkını sılmedın seklınde mesajlar geliyor. Bızde ınsanız gezdigimizi, gordugumuzu siliyoruz, Ha sen yoneticisin madem oyle hepsını oku gibi bir mantıkla yanasmayın, hepinizin nasıl isi gucu varsa bızımde var ve bızde bu işi sizin gibi hobi olarak yapıyoruz. Sizde bize yardımcı olun, Yoneticilere haber ver butonunu Lutfen kullanın.

Sımdı bır kac kısının aklından yahu neden ispiyonlayalım dıye bır fıkır gecer, cocuk gibi benımkılerı sıldın onunkılerı sılmedın dıyebılıosanız bunuda soylersınız bence :)

İyi Forumlar.

MiaMi
26-12-2008, 14:42
Burak bey database temizliği için. MiaMi account ile açılmış tüm konuların silinmesini istiyorum. Sadece arabamın konusu kalsa yeterli olur benim. Bunu daha öncede yönetimden talep etmiştim sağolsunlar bayağı bi rahatladı konularım.

SOMEONESPECIAL
26-12-2008, 14:43
ama gerçekten bazen dikkat çekiyor... olayı tahmin edebiliyorum...
bazen bazı satılık ilanının ihtiyaç halinde üstlerde olmasını istiyor sahibi Burak...
Kimi ilanda 3 4 sayfa yorum yazılmış, kimisinde de ilan zırt pırt temizleniyorsa
yazılan yazı ister istemez insan üzerine alınıyor ya ? Haksızmıyım ?

Serencebey
26-12-2008, 14:44
Burak bey database temizliği için. MiaMi account ile açılmış tüm konuların silinmesini istiyorum. Sadece arabamın konusu kalsa yeterli olur benim. Bunu daha öncede yönetimden talep etmiştim sağolsunlar bayağı bi rahatladı konularım.

Abi bu konuda sen cok buyuk hassasiyet gosterıyorsun sana cok tesekkur ederim... Ne zaman actıgın konularınla ısın bıtse temızlenmesı ıcın bızı uyarıyorsun. Tesekkurler.

Low-Rider
26-12-2008, 14:44
burak ağzına sağlık valla yazmışsın içimden geçenleri

satılık konularında ki gereksiz mesajları silmekten yoruldum vallahi

Serencebey
26-12-2008, 14:45
ama gerçekten bazen dikkat çekiyor... olayı tahmin edebiliyorum...
bazen bazı satılık ilanının ihtiyaç halinde üstlerde olmasını istiyor sahibi Burak...
Kimi ilanda 3 4 sayfa yorum yazılmış, kimisinde de ilan zırt pırt temizleniyorsa
yazılan yazı ister istemez insan üzerine alınıyor ya ? Haksızmıyım ?

Haklısın tabı mösyö ben zaten buna bisi diyemem ki cok yakın arkadaslar ılan guncellensın dıye bıldıklerı halde ılan uzerınden soru soruyorlar bunları engelleyemeyız tabiki ancak dedigim gibi bariz goze batanları biz kacırdıysak siz bizi uyarın Sol alttakı Yöneticiye bildir butonunu kullansın uyeler diyoruz sanırım haksız degılız?

SOMEONESPECIAL
26-12-2008, 14:48
Haklısın tabı mösyö ben zaten buna bisi diyemem ki cok yakın arkadaslar ılan guncellensın dıye bıldıklerı halde ılan uzerınden soru soruyorlar bunları engelleyemeyız tabiki ancak dedigim gibi bariz goze batanları biz kacırdıysak siz bizi uyarın Sol alttakı Yöneticiye bildir butonunu kullansın uyeler diyoruz sanırım haksız degılız?

Teşekkür ederim... benimde son araba konum haricindeki herşeyimi silebilirsin...

MiaMi
26-12-2008, 14:53
Abi bu konuda sen cok buyuk hassasiyet gosterıyorsun sana cok tesekkur ederim... Ne zaman actıgın konularınla ısın bıtse temızlenmesı ıcın bızı uyarıyorsun. Tesekkurler.

Ben teşekkür ederim sizlerin özverisi asıl önemli olan. Sonuçta burda mümkün olduğu kadar arkadaşlarımız ile paylaşımlarda bulunuyoruz ancak zamanımızda o kadar çok yeni medya ve güncellemeler oluyorki konu kalabağı kaçınılmaz oluyor. Benim düşüncem database için ara sıra temizlik yapmaktır.

Sonuçta bu forumun işlemesi server kirası vs. bi maddiyata bağlı.

MeRtCaN
26-12-2008, 15:17
yaşa serence sen çok yaşa :D:D:D

desibel
26-12-2008, 15:27
evet haklısınız ö.m için kusura bakmayın

Serencebey
28-12-2008, 12:08
evet haklısınız ö.m için kusura bakmayın

Estafurullah sozum sadece sana deıldı zaten her gun alıyoruz bu mesajları ben degıl dıger yonetıcılerde alıyor ondan bıreysele ındırgeme lutfen zaten sana PM attım anlattım ;)

Bu konuyu guncellıorum hala sacma sapan hayırlı satıslar satma kardes uzuluorum vs. tadındakı yazılar devam edıyor.

desibel
28-12-2008, 12:43
ben sizi çok iyi anladım:icon_tup: sonuçta sizlerde bizim gibi arabalara bağımlı kişiler siniz ve hepinizin muhakkak işi gücü var ve siz bu siteyi daha kullanışlı ve işlevsel hale getirmek için zamanızı bu siteye ayırıyosunuz üyelerinde sizlere yardımcı olmaları lazım.
arabamın satılık ola konusu hariç bütün konularımı silmenizi rica ediyorum