Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabaya vurup kaçtılar.

cannn22
28-02-2018, 10:44
Arkadaşlar merhaba. Talihsiz bir kaza yaşadık yolda giderken arabamıza vurup kaçtılar.

Araç beyaz renk skoda. Şikayetçi olacağız fakat plaka net olarak elimizde değil. Tek ricam vereceğim plakaların hangisinin beyaz renk skoda araca ait olduğunu öğrensek yeterlidir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

34 hy 7686
34 hy 8676
34 hy 9686
34 hy 8696

dkaya87
28-02-2018, 12:20
geçmiş olsun bulunur inş. çevrede kamera vs var mıdır güzergahtaki benzinciler kafeler falan kontrol edilebilir

CloudGrey
28-02-2018, 12:27
öncelikle geçmiş olsun.
sigortalarınnın hasar bölümünde çalışan bir tanıdığınız varsa onların sisteminden plaka = araç eşleştirmesi mümkün.

Octane
28-02-2018, 12:28
vurup kaçmak nedir ya.
Yürekli ol insan gibi sahibini bul de ki ben aracınıza vurdum, sigortam var, ya da sigortam yok ama ben ödeyeceğim de.
Sosyal medyada dışarıda herkes polat alemdar, gardaşlar başganlar, gerçek hayatta böyle omurgasızlıklar.

chatlaxs
28-02-2018, 12:41
ilk araç volkswagen minibüs son araç dacia kamyonet onu söyleyebilirim aradaki 2sinden biri

MK8800
28-02-2018, 13:05
vurup kaçmak nedir ya.
Yürekli ol insan gibi sahibini bul de ki ben aracınıza vurdum, sigortam var, ya da sigortam yok ama ben ödeyeceğim de.
Sosyal medyada dışarıda herkes polat alemdar, gardaşlar başganlar, gerçek hayatta böyle omurgasızlıklar.

Uzağa gitmeye gerek yok aramızda da bahsi geçen kolpaçinolar mevcut :D

Bu arada geçmiş olsun , gerçekten toplum adabı , saygı , edep kalmadı üzücü..

burak_2885
28-02-2018, 13:10
vurup kaçmak nedir ya.

Araca yolda vuruyorlar zaten. Durması yeterli olurmuş ama kaçmayı tercih etmiş. Kesin belli bir süredir makas ata ata ilerleyen bir tiptir. Eğer vurup dursaydı arkadan gelen, hayatını tehlikeye attığı tiplerden fırça/dayak yiyebilirdi. Kafamda ki senaryo bu :D

EOZDAG
28-02-2018, 15:32
Geçmiş olsun hasar boyutunu bilmiyorum ama hasar küçükse belkide müzikten falan farketmemiştir.

Not: ehliyeti ilk aldığım dönem bende eve gelince farketmiştim :)

fthdrn
28-02-2018, 16:57
Büyük ihtimal şirket aracıdır ve makas king takıldığı için seri uzayıp kaçmak istemiştir. Üstlerine vs durumu anlatmamak için.

cannn22
28-02-2018, 19:14
geçmiş olsun bulunur inş. çevrede kamera vs var mıdır güzergahtaki benzinciler kafeler falan kontrol edilebilir
Yok maalesef ulaşamadık.

öncelikle geçmiş olsun.
sigortalarınnın hasar bölümünde çalışan bir tanıdığınız varsa onların sisteminden plaka = araç eşleştirmesi mümkün.

Teşekkür ederim. Soruşturacağım yarın arkadaşlara da tanıdığı olan var mı diye.

vurup kaçmak nedir ya.

E5'te giderken vurdular birde. Sonra ikaz etmemize rağmen durmadı, kaçtı ve bize kaza yaptırmaya çalıştı. Yakalamaya çalıştık ama maalesef. Başkalarını da tehlikeye atmaya gerek yok dedik trafik kalabalıklaşınca.

ilk araç volkswagen minibüs son araç dacia kamyonet onu söyleyebilirim aradaki 2sinden biri
Çok teşekkür ediyorum. En azından elimizde ki ihtimaller azalıyor.

Uzağa gitmeye gerek yok aramızda da bahsi geçen kolpaçinolar mevcut :D

Bu arada geçmiş olsun , gerçekten toplum adabı , saygı , edep kalmadı üzücü..

Teşekkürler

Araca yolda vuruyorlar zaten. Durması yeterli olurmuş ama kaçmayı tercih etmiş. Kesin belli bir süredir makas ata ata ilerleyen bir tiptir. Eğer vurup dursaydı arkadan gelen, hayatını tehlikeye attığı tiplerden fırça/dayak yiyebilirdi. Kafamda ki senaryo bu :D

Yer maslağa giderken İTÜ'ye gelmeden o güzargahtaki yol. Direk kaçtı, vurduğunun farkındaydı ama izini kaybettirmeye çalıştı. Hiç bir ikaza uymadı.

Geçmiş olsun hasar boyutunu bilmiyorum ama hasar küçükse belkide müzikten falan farketmemiştir.

Not: ehliyeti ilk aldığım dönem bende eve gelince farketmiştim :)

Yok müzikten olsa ikaz edilen insan durur ama deli gibi makas atarak kaçtı.

Büyük ihtimal şirket aracıdır ve makas king takıldığı için seri uzayıp kaçmak istemiştir. Üstlerine vs durumu anlatmamak için.

Araç beyaz renk skoda işte. Tahmini 14 model ve üzeri bir araç.

Herkese teşekkür ediyorum yardımcı olmaya çalıştığı için. Şuan için elimizde olan en iyi bilgi 34 HY 8676 ya da HY 9686 plakalı araçlardan birisinin aradığımız araç olduğu. Net bilgiye ulaşırsak vurup kaçtığına dair şikayette bulunacağız. Bunun için plaka kesin ve net olarak lazım.

Kadyr
28-02-2018, 19:23
vurupta kaçan herkesin allah belasını versin verecek elbet. geçmiş olsun

220T
28-02-2018, 19:42
Kasıt yok deyip takipsizlik kararı veriyorlar.Geçmiş olsun.

Kadyr
28-02-2018, 20:15
Görüntü var ise kasko karşı tarafa kusur verditiyor

Ömer Musaoğlu
28-02-2018, 22:29
Plakalarda yanlışlık var muhtelemen 4 ü de farklı araçlar Skoda değil

pega
01-03-2018, 09:58
Cok gecmıs olsun. Plakalarda muhtemelen yanlıslık var. Etrafta kamera bulmaya calısmalısınız.

34 HY 8676 : Passat
34 HY 9686 : Duster

canozgur106
01-03-2018, 10:11
Can geçmiş olsun kardeşim

forever_eg6
01-03-2018, 12:31
Arkadaşlar merhaba. Talihsiz bir kaza yaşadık yolda giderken arabamıza vurup kaçtılar.

Araç beyaz renk skoda. Şikayetçi olacağız fakat plaka net olarak elimizde değil. Tek ricam vereceğim plakaların hangisinin beyaz renk skoda araca ait olduğunu öğrensek yeterlidir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

34 hy 7686
34 hy 8676
34 hy 9686
34 hy 8696

Bunların hiç biri skoda değil 2 tanesi dacia 2 tanesi volkswagen

forever_eg6
01-03-2018, 12:59
pega arkadaş yazmış zaten.

2jz
01-03-2018, 17:02
TURKISHCARCHANNEL 🇹🇷✂ on Instagram: “Bu minibusun derdini bilen var mı?
👉@turkishcarchannel
#turkishcarchannel” (https://instagram.com/p/BfvjnXbFgut/)

Videoyu indirip plakaya yaklaşın belki işe yarar.

kiraccemal
02-03-2018, 08:25
Passat olabilir mi? Skoda ile arka kısımları benziyor gibi...