PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Teyp Montajı

ghibli06
02-03-2018, 08:50
Arkadaşlar Ford explorerdaki teyp orj.di, Amerikan versiyon, sonu tek istasyonları çeken ve de sadece kasetçalar... bir de JBL amplif. sistem var üzerinde, son zamanlarda bir elektrik kaçağı vardı, aradık taradık amplif.de çıktı sorun ama teybi de bozmuş, ben de fırsat bu fırsat teypten kurtulayım istedim ama teyp double din gibi büyük haliyle yeri de büyük, herkes kaliteli double iteleme derdinde ama ben istemiyorum, çok müzik dinlemem genelde haber vs idare ederim, o nedenle araştırıp uyumlu çerçevesiyle beraber bir Navigold DS 418 aldım... şimdi bunu takacak, takarken söylenmeyecek, kapris yapmayacak kafa bir montajcı arıyorum, kimleri tavsiye edersiniz?

Burak Mehmet
02-03-2018, 09:00
Arkadaşlar Ford explorerdaki teyp orj.di, Amerikan versiyon, sonu tek istasyonları çeken ve de sadece kasetçalar... bir de JBL amplif. sistem var üzerinde, son zamanlarda bir elektrik kaçağı vardı, aradık taradık amplif.de çıktı sorun ama teybi de bozmuş, ben de fırsat bu fırsat teypten kurtulayım istedim ama teyp double din gibi büyük haliyle yeri de büyük, herkes kaliteli double iteleme derdinde ama ben istemiyorum, çok müzik dinlemem genelde haber vs idare ederim, o nedenle araştırıp uyumlu çerçevesiyle beraber bir Navigold DS 418 aldım... şimdi bunu takacak, takarken söylenmeyecek, kapris yapmayacak kafa bir montajcı arıyorum, kimleri tavsiye edersiniz?

basınevler cd Alpin elektronik Yasin abinin yanına git abi. Ben Burak ın abisiyim de o seni anlar zaten. Güler yüzlü kaliteli işçiliği ile seninde yüzünü güldürür.. yarın öğleden sonra olursa eşlik ederim.

ghibli06
02-03-2018, 09:03
basınevler cd Alpin elektronik Yasin abinin yanına git abi. Ben Burak ın abisiyim de o seni anlar zaten. Güler yüzlü kaliteli işçiliği ile seninde yüzünü güldürür.. yarın öğleden sonra olursa eşlik ederim.

yarın öğleden sonra gidebilirdim ben de zaten :)

Tunacan
02-03-2018, 09:15

Benim de teybim arada sırada kendi kendine açılıp kapanıyor.
Bana da eşlik edermisiniz?

By CrAzY
02-03-2018, 09:17
İşcilik olarak hatasız fakat fiyat piyasaya göre bir miktar yüksek olan Aydın Elektoniği öneririm başarılı bir montör Ferhat abi.

ghibli06
02-03-2018, 09:25

önce yazanın ben olduğumu belirtmek isterim :D e hep beraber gidelim o zaman...

ghibli06
02-03-2018, 09:32
bu arada tavsiye üzerine iletişime geçtiğim yerlerden aldığım yorum ve cevaplar:

e abi bu amplif. üzerinden çalışıyor, şimdi sökmek lazım arkayı komple, ben: sökme kardeşim amplif. zaten kaçak veriyor, teypten hoparlörlere vereceğiz
ohooo abi o uzun iş, sen buna uyumlu bir teyp alsana, ben: güzel kardeşim araba 22 yaşında, üzerindeki sistem orj. bu saatten sonra JBL uyumlu double gibi hayvan ama aslen bir kasetçalar nereden bulayım?
abi o zaman sen bi tamir ettir bunları bir sök de, falanca elektronik var orda tırrak usta var, ben: tamam kardeşim sağolasın
abi bak double var elimde 900 olur sana, ben: peki kardeşim onun montajı zor değil mi? amplif. değil de makineden çıkış almayacak mıyız? şantiye arabasına 1.000 liralık teyp alıp dansöz mü oynatacağım?

Tunacan
02-03-2018, 10:05

Burak yemek ısmarlarsa gidelim abi.

ghibli06
02-03-2018, 10:09

o ısmarlamazsa ben herkese ısmarlarım :)

Tunacan
02-03-2018, 10:10

Ozaman burak kesin gelir :D

snan1910
02-03-2018, 10:16
Bahçelievler 4ncu cadde mesut elektronik de işinin ehlidir abi, tavsiye ederim

Burak Mehmet
02-03-2018, 10:48

senin derdin demetevler ersin elektronik.. kronik ekran kartı yanması...
tabii de eşlik ederim.

ghibli06
02-03-2018, 10:50
senin derdin demetevler ersin elektronik.. kronik ekran kartı yanması...
tabii de eşlik ederim.

bana oradan hiiç bahsetmeyin...

sonuç: yarın gidiyoruz mu? yemekler benden mekan seçmesi sizden :)

Burak Mehmet
02-03-2018, 10:50
yemek senin köpeeen olsun

mekan benimse yemekler benden abi :D

Burak yesin seni :D

abim öğleden sonra ben müsaitim evde karavan temizleyeceğim nezaman dersen çıkarım..

ghibli06
03-03-2018, 12:43

E hadi gidiyoruz biz

Tunacan
04-03-2018, 11:27
E hadi gidiyoruz biz

Çıkamadım abi kusura bakma..

ghibli06
04-03-2018, 12:01
Çıkamadım abi kusura bakma..

ben bilmem Burağın ağzına düştün :)