PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Civic i Es'yi VTi'a Makyajlamak

baskan96
02-03-2018, 09:54
Herkese selamlar iyi forumlar.
Uzun bir süredir araç arayışı içindeyim ve Civic i Es almaya karar verdim. Gönlüm VTi'larda fakat temizi yok denecek kadar az. Bu yüzden ben de böyle bir işe girişme ihtiyacı hissettim. Sorum şudur ki; piyasada o kadar çok VTi jantlı ama janttan başka VTi benzerliği taşımayan araba var ki eğer profesyoneller de yardım ederse hangi Lip hangi kit uygun olur karar verip yaptırmak istiyorum. En ufak bilginiz bile benim için altın değerindedir.
Herkese iyi forumlar dilerim..

razzmatazz
02-03-2018, 10:34
bildiğim kadarı ile jant, gösterge, koltuklar ve sunroof

immortalboss
02-03-2018, 11:36
Bende ekleyim arka frenler: vti: disk, ies: kampana.Tam olarak dışardan vti olup olmadığını anlamanın en kolay yolu sanırım.Ama vti'ın havası gerçekten başka.Üzerindeki bütün donanımlar benim için fazlasıyla yeterli.Motor,yürüyen,yakışıklılığa zaten diyecek yok.

Ome_RS
02-03-2018, 11:40
En büyük farklılık sunroof. İeslerde sunrooflu sedan yok denecek kadar az. Hatta sunrooflu ies yok diye biliyorum.
haricinde arka disk fren koltuk deri direksiyon vites topuzu gösterge farklılıkları var.

baskan96
02-03-2018, 13:04
Yani bir i Es tam olarak VTi olamaz sanırım. Ama vites topuzu direksiyon koltuk ve feh'le benzer bir yaratık yaratma şansımız var mıdır ? :D

FatihR.
02-03-2018, 13:11
sunroof lu ies bulursan tam olarak VTİ olur bence.Sunroof dışında koyamıycağın hiç bişi yok.Kesme biçme yaparsan sunroof'da koyarsın tabi :)

sword
02-03-2018, 17:14
göğüs kapılar orta konsol tonu farklıdır... vti da siyahtır

YAS
02-03-2018, 17:28
Yani bir i Es tam olarak VTi olamaz sanırım. Ama vites topuzu direksiyon koltuk ve feh'le benzer bir yaratık yaratma şansımız var mıdır ? :D

Senin istediğin sanırım cilacı vti’i gibi dursun istiyorsun sanırım,zor değil yapabilirsin. :) yanlız sunroof olayını nasıl cözersin onu bilemem :)

baskan96
02-03-2018, 18:34
Senin istediğin sanırım cilacı vti’i gibi dursun istiyorsun sanırım,zor değil yapabilirsin. :) yanlız sunroof olayını nasıl cözersin onu bilemem :)

Genç adam genç adamın halinden anlıyor ya :D Aynen öyle coilleri takayım, arabamı yıkayım parıl parıl parlasın istiyorum..

cookies
02-03-2018, 19:50
Döşeme desenleri de farklı..
Gözüne kestiren benim 1.4is civic sunrooflu ve basık diye vti sanıp gaza geliyorlardı 2-3 boy atıp gidiyolardı.. : )

suk3b3
02-03-2018, 20:38
Motor vti olmadıktan sonra dışı vti olsa neye yarar. Diri bir ies e b16 koysan daha mantıklı

baskan96
02-03-2018, 23:20
Motor vti olmadıktan sonra dışı vti olsa neye yarar. Diri bir ies e b16 koysan daha mantıklı

Bugün diri bir i Es 35'den aşağı yok. B16A2 motorlar en aşağı 12-13 lira. 48 bin lirayı bir arabaya gömmek bana gereksiz geliyor..

suk3b3
03-03-2018, 06:54
Bugün diri bir i Es 35'den aşağı yok. B16A2 motorlar en aşağı 12-13 lira. 48 bin lirayı bir arabaya gömmek bana gereksiz geliyor..

Motorun vti olmadiktan sonra hic bir manasi yok vti gibi görünmenin.

SekoLive
03-03-2018, 07:52
Motorun vti olmadiktan sonra hic bir manasi yok vti gibi görünmenin.
insanları kategorize etmeyelim kimi ciladan kimi gazlamadan hoşlanır belki arkadaşa vti motorunun bir anlamı yoktur. bide motor koymak öyle jant almaya benzemiyor herkesin harcı değil sanayi ile uğraşmak ruhsat v.s. prosedürle uğraşmak.

konu sahibi arkadaş aracınız hb olursa vti gorunumu bir tık daha iyi oluyor sanruflu bulma ihtimalinizden ötürü. sedanda bende sanruflu yok diye biliyorum.

baskan96
03-03-2018, 11:53
insanları kategorize etmeyelim kimi ciladan kimi gazlamadan hoşlanır belki arkadaşa vti motorunun bir anlamı yoktur. bide motor koymak öyle jant almaya benzemiyor herkesin harcı değil sanayi ile uğraşmak ruhsat v.s. prosedürle uğraşmak.

konu sahibi arkadaş aracınız hb olursa vti gorunumu bir tık daha iyi oluyor sanruflu bulma ihtimalinizden ötürü. sedanda bende sanruflu yok diye biliyorum.

Sunroof sedan 1 2 tane var ama orijinal mi bilemiyorum.. İlaveten Hb'ler 1.4 oluyor 90 hp düşük performanslı oluyor diye duyuyorum..

razzmatazz
05-03-2018, 08:57
sunrooflu sedan 1.4 islerde var ilanlarda gördüm birkaç tane