Orijinalini görmek için tıklayınız : Varex den ses alamama sorunu Polo Gti
mkalaylar
02-03-2018, 20:27
Arkadaşlar herkese Merhaba, aranıza yeni katıldım umarım doğru başlık altında konu açmışımdır. Eğer beceremediysem lütfen kusura bakmayın. Şöyle bir sorun oluştu Mata egzoz bostancı sanayii de orta ve son iptali yaptırarak son susturucunun olduğu yere yerli malı bir varex taktırdım ( Kat iptali Yok) ses neredeyse hiç artmadı sadece çok az arttı hele ki üst devirlerde yok denecek kadar az. Sadece orta susturucu iptali ile insanlar ses alırken ben ikisini iptal edip varex ile neden alamamış olabilirim. Bilgisi olan var mı ?
mikelazi
03-03-2018, 11:02
kat duruyorsa çok bir fark olmaz zaten.
Dp yaptır. Güzel ses alırsın.
i-vtec07
03-03-2018, 12:54
Ses alınmama ihtimali yok, tabi varex de bi problem yoksa, sadece orta iptali bile gayet sesli ve tadında oluyo dostum. Açılıp kapanmasında sorun olmasın o varex in??
Kutluhan
03-03-2018, 14:51
Varex sök orijinal son susturuculu şekilde gayet tatmin eder.. polislerlede sıkıntı çekmezsin. Boşa varexe masraf etme iadesi varsa et. Yapabilirsen emil ustadan spor son susturucu al.
onursumer
03-03-2018, 15:12
ben sadece son susturucu iptali yapmıştım bluegt de bana gore bayağıda iyiydi yani ses çok ayarındaydı
senin beklentin yüksek gibi direk dp yaptırmalısın
MyDoNoSe
08-03-2018, 16:45
hocam belki varexin çapı büyük gelmiş dolduramıyor olabilir