PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kw v1-v2-v3 kullananlar

Necep
02-03-2018, 22:53
KW v1 kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum daha fazlasıyla. kw konfor olarak orijinale en yakın coilover olduğu kanısına vardım araştırmalarım sonucu ama kw v1 sertlik yumuşaklık ayarı yok. Bu coiloverın konforu diğer v2-v3 modellere göre neresindedir. Kw'nin diğer modellerine dizilen övgüler v1 içinde geçerli midir ? Mini aracımda coilover düşünüyorum bu forum başlığında takılan artık bilir zaten :) Bu coiloverda seçeneklerim arasında. Kullanıcıları yorum yapabilir mi ? üç coilover arasındayım d2, h&r ve kw v1. Şuan ön yaylarım custom Coil arka yaylarım soğuk pres bu setuptan coilovera geçeceğim ve biraz konfor istiyorum. E-5'teki ufak tefek çukurlardaki performansı nasıldır ? Kasislerde beni durmaya yakın hıza düşürür mü :)

clv2lGl
05-03-2018, 09:49
KW V1, V2'nin optimum yumuşak hali ile geliyor. V2'nin amortisör sistemi V1'den tamamen farklı. Amacınız konfor ise KW için tek seçenek Street Comfort modeli tercih edilmelidir.

merdal
05-03-2018, 10:03
r56 jcw aracımda kw v1 kullanıyorum. konfor olarak çok memnunum. kış olduğu için aracı çok alçaltmadım. çamurluklardan 1-2 parmak yukarda. bu haliyle orjinali gibi kullanabiliyorum. çukur tümsek vs sorun olmuyor. yaza doğru biraz daha alçaltıp kullanmayı düşünüyorum. Bence biraz daha sert olsa çok daha iyi olurdu. alçalınca bir miktar sertleşir belki. yol tutuşu için yorum yapamayacağım, henüz çok zorlamadım. yol tutuşu alçaltıp, ayarlayıp istanbul parka çıkınca görücez.

omco
11-03-2018, 11:29
Rft lastikle sert ayarda KW V2 kullanıyorum. Bozuk ara yollarda rahat değil tabi ama ana yollarda herhangi bir şikayetim yok. Bir arkadaşım rft olmayan lastikle KW V3 kullanıyor ve sertlik ayarına hiç dokunmadı, kutudan çıktığı gibi taktı. Çok rahat oldu araba.

Yukarda yazıldığı gibi V1, V2'nin optimum sertlik ayarı ile geliyorsa güzel bir lastikle şu anki halinden daha konforlu ve bana göre en önemlisi daha güvenli olacağı kesin

alicancalis
11-03-2018, 14:18
V3 de low speed rebound ayarlanabildigi icin dusuk hizlardaki konforu istediginiz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Diyadin
16-03-2018, 07:26
KW v1 kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum daha fazlasıyla. kw konfor olarak orijinale en yakın coilover olduğu kanısına vardım araştırmalarım sonucu ama kw v1 sertlik yumuşaklık ayarı yok. Bu coiloverın konforu diğer v2-v3 modellere göre neresindedir. Kw'nin diğer modellerine dizilen övgüler v1 içinde geçerli midir ? Mini aracımda coilover düşünüyorum bu forum başlığında takılan artık bilir zaten :) Bu coiloverda seçeneklerim arasında. Kullanıcıları yorum yapabilir mi ? üç coilover arasındayım d2, h&r ve kw v1. Şuan ön yaylarım custom Coil arka yaylarım soğuk pres bu setuptan coilovera geçeceğim ve biraz konfor istiyorum. E-5'teki ufak tefek çukurlardaki performansı nasıldır ? Kasislerde beni durmaya yakın hıza düşürür mü :)

Güncel olsun :)

V1 alacağım araç polo gti :)

ottoman32
07-06-2018, 18:34
abi nerden alıyorsunuz bu coilleri kafayı yicem 2 gündür satan bi site bulamadım bi yol gösterin :)

onursumer
07-06-2018, 19:17
abi nerden alıyorsunuz bu coilleri kafayı yicem 2 gündür satan bi site bulamadım bi yol gösterin :)

kw arıyorsan maslak ft tuning dist idi fakat doviz sağolsun sıfır fiyatları ucmus :)

ottoman32
07-06-2018, 19:51
kw arıyorsan maslak ft tuning dist idi fakat doviz sağolsun sıfır fiyatları ucmus :)

ft nin site de uçmuş abi işin kötü yanı o :)

driver_can
07-06-2018, 20:24
Ft tuning internet sitesi çok aktif değil ama yerleri maslakta aktif olarak mevcutlar.Daha haftaiçi oradaydım telefonla iletişime geçebilirsiniz.

kalipson
07-06-2018, 21:06
Kur yüzünden fiyatlar sapıttı. Yoksa Allah var, yardımcı olmaya çalıştı FT Tuning.

ottoman32
07-06-2018, 22:13
iletişim numarası var mı acaba FT Tuning'in driven34 bende var dedi yazdım ama cevap vermedi hala bir de FT yi deniyeyim

onursumer
07-06-2018, 23:34
iletişim numarası var mı acaba FT Tuning'in driven34 bende var dedi yazdım ama cevap vermedi hala bir de FT yi deniyeyim

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 20.Sokak No:655 Maslak/Sarıyer

(0212) 276 22 20 tunc elinden ne geliyorsa yapar zaten

clv2lGl
09-06-2018, 10:52
Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım 20.Sokak No:655 Maslak/Sarıyer

(0212) 276 22 20 tunc elinden ne geliyorsa yapar zaten

Buyrun benim. :)

onursumer
09-06-2018, 14:35
Buyrun benim. :)

mezar fiyat kw v2 veya v3 varmı benim r58 e :D

clv2lGl
11-06-2018, 10:46
mezar fiyat kw v2 veya v3 varmı benim r58 e :D

İkinci el var :D

Respect
03-07-2018, 13:43
Serkan Bey Merhaba,

Kw v3 street comfort ürün fiyatı 1475. EUR ‘dur. Dilerseniz, 05326736566'dan ürün sorumlumuza ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz veya (0212) 276 2220'den Maslak Ofisimize ulaşabilirsiniz.

İyi Günler.

8.000 TL ye geliyor kw v3 ...

alphamzagil
23-07-2018, 15:04

Sanırım 80-90.000 km'dir E91 335xi aracımda KW V3 kullanıyorum. Aracımı değiştirirsem ilerde yeniden bir KW almadan rahat edemeyeceğim. Ben aracı alçaltmadım. Amacım konforlu ve iyi yol tutuş sağlamaktı. Çok ama çok memnun kaldım. Kardeşimin 420d Cabrio'suna da KW V2 aldık, o da çok memnun kaldı. Bu haftasonu hatta onun araba ile ben Urla'ya gittim geldim, yol tutuşu filan güzeldi. Ki onunki standard setup. Ben benim araca Almanya'da allem kallem edip bir profesyonelden özel setup almıştım. Yoksa o V3'ü ayarlamak biraz kasar. Ülkemiz şartları için F/P oranına bakarsak KW V2 tavsiye ederim kesinlikle.

Dragger
23-07-2018, 15:16
V1 kullanmıştım uzun süre çok memnun kalmıştım. Gayet konforluydu.

TonyMontana
08-11-2018, 15:36
Kw v2 için ayar pasosunun yenisini nerden bulabilirim? Kullanmaktan anahtar tutmaz duruma geliyor. Yada başına gelip başka bir çöÜm üreten varmıdır?

wolkanku
08-11-2018, 15:49
kw v1 'i önler -7 cm , arkalar -6 cm olarak kullanıyordum, ciddi basık haldeydi. konforu , prokit yay + standart amortisöre göre bir tık daha bile konforlu denilebilecek düzeydeydi ancak genel bir kullanıcı için sertti.

bu hafta önler 2 cm yukarı, arkalar da yarım cm yukarı kaldırıldı, aman allahım arabanın kaderi değişti...inanılmaz bir konfor geldi, 255 35 19 ebata rağmen gayet yumuşak ve konforlu, üstelik bu şekilde yol tutuşu da çok değişik bir hale geldi, 1 haftadır kullandığım için tam yorum yapamıyorum ama daha kontrollü gibi geldi.

levent
09-11-2018, 20:50
wolkanku nun tecrübesinin benzerini ben de yaşadım :)

En dipten st x leri (kW v1 aynısı) sadece önden 3 er cm kaldırınca araba rahatladı :) bir sonraki pistte komple 2 şer cm daha kaldırıp denemeyi planlıyorum hatta bakalım :)

giulietta araba.

levent
09-11-2018, 20:52
Kw v2 için ayar pasosunun yenisini nerden bulabilirim? Kullanmaktan anahtar tutmaz duruma geliyor. Yada başına gelip başka bir çöÜm üreten varmıdır?

Bu arada , ben anahtar kullanmıyorum yükseltip alçaltırken, iş eldiveniyle tutup yayı çevirerek işi hallediyorum. Yeter ki lastik yere temas etmesin yada sökülü olsun