Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracima neler yapilabilir , yapmaliyim ?
enes_srb
06-03-2018, 09:26
Basliktada belirttigim gibi aracima biseyler yapmak istiyorum , arac f20 lci 1.18 i joy paket suan hic bi ekstrasi yok.Yapmayi dusundugum seyler m tampon on arka 135 i cift cikis , m direksiyon ve jant ama araci satarken sorun cikartir mi acaba? bi kac ilan gordum ekstrali cok uzun sure ilanda kalip satildilar , ama istedikleri fiyatlar biraz fazlaydi . Yazilim vs dusunmuyorum gazlamayi pek sevmiyorum ama ufak bi egzoz sesi iyi olur diyorum ... Aracim siyah . F30 ciddi dusundum bi sure ama tip olarak biraz eski geliyor gozume . Fiyat olarak ortalama bisey vede yap, yapma tavsiyelerinize danismak istedim . Tesekkurler simdiden.
onursumer
06-03-2018, 11:46
tamamen kişisel goruşum
heryer m paket 1 ve 3 dolu olduğundan açıkcası ben yapmazdım
yay, düzgün bi jant , dp + yazılım yapar mis gibi binerdim :D
enes_srb
06-03-2018, 14:39
tamamen kişisel goruşum
heryer m paket 1 ve 3 dolu olduğundan açıkcası ben yapmazdım
yay, düzgün bi jant , dp + yazılım yapar mis gibi binerdim :D
Tamponlar cok siritir mi acaba degistirmesem , arkaya 2 cikis yapmak istiyorum bide kesilmesi gerek sanirim tamponun
onursumer
06-03-2018, 15:42
Tamponlar cok siritir mi acaba degistirmesem , arkaya 2 cikis yapmak istiyorum bide kesilmesi gerek sanirim tamponun
orjinal tamponda tek tarafta olsun düzgün bi son susturucu yap daha hoş durur
ama sağ sol çıkış istiyorsan 1.40m deki gibi on arka tampon vs düzgün bi jant derken ciddi paralar tutar gibi geliyor tabi zevk senin bizimki sadece fikir :)
enes_srb
06-03-2018, 16:53
orjinal tamponda tek tarafta olsun düzgün bi son susturucu yap daha hoş durur
ama sağ sol çıkış istiyorsan 1.40m deki gibi on arka tampon vs düzgün bi jant derken ciddi paralar tutar gibi geliyor tabi zevk senin bizimki sadece fikir :)
abi tek çıkış - ses ilişkisi tam oturmuyo kafamda nedense ama şu aşağıdaki resimdeki gibi bi arka taraf aklımı çelmiyo değil , harcadığım paraya değiceğini düşünüyorum eğer böyle bişey yapabilirsem , cam filmi bile yok araçta annemin aracını sürüyomuş gibi hissettiriyor o yüzden cam filmi için sanayiye girersem sadece filmle kalmaz :D , teşekkür ediyorum bu arada yorumların için.
http://www.babybmw.net/forum/images/ext/59e8c2203b6fe7b453d573df1b6c2c5a
psychologist
25-03-2018, 15:36
M body, yazılım vs bence yapın. Gerçekten aracın kaderi değişiyor