PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da leon cupra için komple fren sistemi

snrk
06-03-2018, 15:14
Merhabalar, Ankara'da 2017 model Leon Cupra için komple fren kiti alabileceğim ve taktırabileceğim bir yer var mı acaba? (piste dayanıklı disk, kaliper, balata, çelik fren hortumu ve hidroliği)
Bir de coilover takılacak. Kısaca aracı piste hazırlayabileceğimiz bir garaj arıyorum. Teşekkürler şimdiden.

Anti
06-03-2018, 15:20
Şaşmazda Booster Performance ile görüşmenizde fayda var. üye profili erh

snrk
06-03-2018, 15:34
Kafam o kadar bulanmış ki ilk baktığım yeri unutmuşum :) Erhan hocamı biliyorum , hatta sitesinde k-sport ürünleri de gördüm. Bi sorayım bakayım ne dicek.

barisy
06-03-2018, 17:14
Merhabalar, Ankara'da 2017 model Leon Cupra için komple fren kiti alabileceğim ve taktırabileceğim bir yer var mı acaba? (piste dayanıklı disk, kaliper, balata, çelik fren hortumu ve hidroliği)
Bir de coilover takılacak. Kısaca aracı piste hazırlayabileceğimiz bir garaj arıyorum. Teşekkürler şimdiden.

Erhanın elinde kesin vardır, yoksa da bazı markaları getiriyor. Kendisi de bu yıl pist için hazırlanıyordu zaten. tsi motor yazılımı da yapıyor. İşini görür diye düşünüyorum dostum.

zx-10rr
06-03-2018, 17:48

booster performance erhan bütün taleplerini parça/işçilik ve bilgi anlamında karşılayabilir.kesinlikle tavsiye ederim.

Gimifayf
06-03-2018, 18:32
Konu sahıbı kızmazsa ben de ankarada f30 n13b16 uyumlu gfb dump valve arıyorum. Konuyu okuyanlardan bılen bırı varsa belkı yardımcı olabılır dıye yazmak ıstedım. Tesekkurler sımdıden.

Gearbox
06-03-2018, 21:36
Konu sahıbı kızmazsa ben de ankarada f30 n13b16 uyumlu gfb dump valve arıyorum. Konuyu okuyanlardan bılen bırı varsa belkı yardımcı olabılır dıye yazmak ıstedım. Tesekkurler sımdıden.

Erhan Abi de GFB markasi da mevcut. Musait bir vakit arayarak veya ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz

Gimifayf
08-03-2018, 04:59
Erhan Abi de GFB markasi da mevcut. Musait bir vakit arayarak veya ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz

Cep numarasi ya da dukkan adresi verebilir misiniz? Cok tesekkurler.

snrk
08-03-2018, 22:06
Cep numarasi ya da dukkan adresi verebilir misiniz? Cok tesekkurler.

Chip Tuning, Ankara Chip Tuning, ECU Remap | BoostER Performance (https://www.boosterperformance.com/)