Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : El ele verip halletmeli yardım talebi

mehmetRS
08-03-2018, 00:27
Herkese merhaba,

Daha önce benzer konular olmuştu, çok güzel destekler gelmişti forum sakinlerinden, bu sefer olanda benzer bir konu lakin biraz farklıca;
Öncelikle söz konusu şarkının yazarı bestecisi arkadaşımdan biraz bahsetmek gerekirse, kendisi aşırı sevdiğim ve hayattan süper yüksek beklentileri olmayan, sanatçı ruhlu bir insan.
Deli gibi paralar kazanayım, herkes beni tanısın gibi bir eğilimi olmadı hiçbir zaman, belki bu yüzden şu an, nasıl derler bilemedim, kendisi evde müzik yapar, bilgisayar tamir eder, görüştüğü bir kaç arkadaşından biriside benim işte.
Bu aralar biraz morali bozuk, tutturmuş benim youtubedaki son remix neden az izlendi, kimse mi girip tıklayıp merak etmiyor gibi, sıfır reklamsız bir dert içerisine girmiş.
Ben ona ; facebookta vs paylaşırken, bir metin yaz üzerine, kendinden birşeyler katarak yaz insanların ilgisini çeksin gibi basitçe birşeyler söylesemde kifayetsiz kaldı, takmış izlenme sayısına..

Bu olay kesinlikle bir youtuber olma çabası içerisinde birisinin kanalını reklam etmek değil, lütfen yanlış anlaşılmasın..

Ben kendisine az önce dedim ki, ya Egemen, dur bakayım bende bir yerde paylaşayim belki duyan gören olur..
Ya boşver kim naapsın baksana hale gibi bir karamsar cümle kurunca içim burkuldu iyice.
Tabi müzik eseridir, şarkıdır, zevk meselesidir, sevmeyebilirsiniz, sanatsal olarak eksikleri olabilir, müzik kulağınıza hoş gelmeyebilir, sözleri sizi tatmin etmeyebilir, belkide çok beğenirsiniz bilemiyorum ama,
Sizlerden ricamı kırmayın lütfen; dinlemezseniz bile tıklayın biraz çalsın, beğenmezseniz kapatırsınız neticede..
Kanala abone olmanızada gerek yok, zaten şarkıları vs var ama asıl olay şu son yaptığı remixle alakalı..
Video şu ;
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Olurda forum geneline aykırı bir durumsada özür dilerim, silinebilir. Sadece arkadaşımın yüzünü bir günde olsa güldürmek istiyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=YqbeoYfZT-U

KemalHDH
08-03-2018, 01:10
Bu tür şeyler biraz reklam işi. Şarkının aslı daha yeni yüklenmiş biraz zamanda ister. Arkadaşın videosuna +1 izlenme ve beğeni benden.

mehmetRS
08-03-2018, 01:40
Bu tür şeyler biraz reklam işi. Şarkının aslı daha yeni yüklenmiş biraz zamanda ister. Arkadaşın videosuna +1 izlenme ve beğeni benden.

Çok teşekkür ederim

TarikS
08-03-2018, 03:45
Şarkının orjinali bile 12K izlenmiş görünüyor ki epey düşük aslında.

Eklemek isterim; youtube'da 1 görüntüleme sayısı için videonun 30 saniye oynatılması gerekiyormuş. Açan arkadaşlar direk kapatmasın biraz arkada çalsın sesi kapalı bile olsa :)

Bunu herkes yaparsa orjinalinden bile yüksek hit toplayabiliriz. :)

DOHC
08-03-2018, 07:23
Arkadaşın sesinin rengi biraz sessiz, silik geldi nedense. Bir nevi Mustafa Sandal gibi diyim. Çok düz, vurgusuz, ince.
Basları biraz arttırabilir bence.

Ahmetfikri
08-03-2018, 08:57
şarkı dinlenebilir ama klip olarak çok vasat olmuş şöyle cıbıllı bişeyler yaparsa basslar da artarsa tıklama alır baya

kiraccemal
08-03-2018, 09:27
abone olundu +1 like atıldı başarılar dileriz.

kunteper
08-03-2018, 09:32
şarkı dinlenebilir ama klip olarak çok vasat olmuş şöyle cıbıllı bişeyler yaparsa basslar da artarsa tıklama alır baya

videoyu izledim, arkaplan cibilli +1 :)

AhmetKadir
08-03-2018, 09:43
tech dayanısması ıcın ızledık begendık

Cliosportve
08-03-2018, 10:38
İzlenme yapıldı
Like atıldı
Kolay gelsin :)

umut01
08-03-2018, 11:11
techturkey el ele :icon_wave

dachosen
08-03-2018, 11:16
İşlem tamam umarım arkadaşınız mutlu olur

mehmetRS
08-03-2018, 13:47
çok çok teşekkür ederim :) evet bende şimdi öğrenmiş oldum 30 saniye olayını, dikkatiniz için çok teşekkürler

mehmetRS
08-03-2018, 13:57
Şarkının orjinali bile 12K izlenmiş görünüyor ki epey düşük aslında.

Eklemek isterim; youtube'da 1 görüntüleme sayısı için videonun 30 saniye oynatılması gerekiyormuş. Açan arkadaşlar direk kapatmasın biraz arkada çalsın sesi kapalı bile olsa :)

Bunu herkes yaparsa orjinalinden bile yüksek hit toplayabiliriz. :)
Ben bundan sonraki teşekkürlerimde ek olarak belirteceğim cok cok teşekkür ederim :)

Arkadaşın sesinin rengi biraz sessiz, silik geldi nedense. Bir nevi Mustafa Sandal gibi diyim. Çok düz, vurgusuz, ince.
Basları biraz arttırabilir bence.
Arkadaş normalde alternatif rock tarzına yakın birşeyler yapıyor fakat bir yerde tıkandığı için değişik şeyler denemek istemişti, bu şarkıdaki vurgu ve ton konusunda haklısınız, soner sarıkabadayının zayıf hali gibi bir tarz ve mustafa sandal gibi bir şeyler karışmış ortaya :)

Aslında klip çekecekti ama en basitinden bir go pro yada sony a6300 tarzı düzgün video alabilen bir makine arayışı sonucsuz kalınca bu yola başvurmuşlar. Eski klipleride zaten genelde stüdyo ortamında basit bir kamera ile felan cekildi.

abone olundu +1 like atıldı başarılar dileriz.
Harikasınız çok teşekkür ederim gerçekten..

videoyu izledim, arkaplan cibilli +1 :)
Çok çok sağolun :)

tech dayanısması ıcın ızledık begendık
techturkeyin çözemeyeceği mesele yok listesine bir tik daha ekliyoruz cok cok teşekkür ederim ilginize

İzlenme yapıldı
Like atıldı
Kolay gelsin :)
Selcukcum cok cok teşekkürler ilgine :)

techturkey el ele :icon_wave
çok sağolun desteğiniz için :)

İşlem tamam umarım arkadaşınız mutlu olur
Çok çok teşekkür ederim 150 küsür izlenme görünüyor ki şu an yazdım ona, dedi abi tech kim diyor :) Dedim her durumda birbirine yardım eden insanlar diyeyim anla sen diye :) Cok sağolun :)

B16
08-03-2018, 14:13
Abone olunup video beğenildi.

mehmetRS
08-03-2018, 14:21
Abone olunup video beğenildi.

Çok teşekkür ederim ilginiz için

ErkanCanS
08-03-2018, 14:23
Video izlenildi , like atıldı.

mehmetRS
08-03-2018, 14:27
Video izlenildi , like atıldı.

Çok teşekkür ederim çok sağolun

ozoozo
08-03-2018, 15:36
Görev tamam :icon_tup:

mehmetRS
08-03-2018, 16:28
Görev tamam :icon_tup:

çok teşekkür ederim :)

RedCasper
08-03-2018, 17:04
+1 de benden :icon_tup:

sagi
08-03-2018, 17:11
izlenip beğeni atıldı

mehmetRS
08-03-2018, 19:22
+1 de benden :icon_tup:
Çok teşekkürler :)

izlenip beğeni atıldı
Çok çok sağolun :)

golgeoyunu03
08-03-2018, 19:27
müziği dinliyorum, +1 beğeni atıldı.
Loopa alsak izlenme sayısı artar ise bilgisayar açık kaldığında loopa alabilirim.

mehmetRS
08-03-2018, 19:39
müziği dinliyorum, +1 beğeni atıldı.
Loopa alsak izlenme sayısı artar ise bilgisayar açık kaldığında loopa alabilirim.

Çok teşekkürler, ama loop olayında sayının artması pek muhtemel değil gibi ? Yinede teknik olarak bir malûmatım yok, cok cok sağolun

mehmetRS
08-03-2018, 23:41
bir kerecik güncel çekeyim :)

burakk.
12-03-2018, 10:41
Yalnız beni sardı indirip telefonda dinliyorum :D Tabi çoktan beğenildi :icon_tup:

mehmetRS
17-03-2018, 16:32
Yalnız beni sardı indirip telefonda dinliyorum :D Tabi çoktan beğenildi :icon_tup:

çok teşekkür ederim valla bende arabada calıyorum arada :)))

slave
18-03-2018, 19:26
çok kötü ama yaw zirvede bıraksın bence

arabasızadam
18-03-2018, 19:33
İşlem tamam.

mehmetRS
22-03-2018, 19:56
İşlem tamam.

çok teşekkürler :)

mehmetRS
22-03-2018, 19:57
çok kötü ama yaw zirvede bıraksın bence

benzerini yada daha iyisini yapabileceğim durumda olmadığım için birşey diyemeyeceğim, zevk meselesidir tabi, izlediğiniz için çok teşekkürler